Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 15:33

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 O moderacji w sondach 
Autor Wiadomość

I uprzedzam, że dalsze pisanie w tym tonie spowoduje, a zostanie Ci zablokowany dostęp do tego forum.

Jotka wyjasnij mi na dlaczego wyslugujecie sie moralnoscia Kalego: Kali ukrasc Panu krowe, to dobrze, ale jak Pan ukrasc Kalemu, to juz zle?

Postaraj sie choc troche wczuc w moja sytuacje, bo smiem twierdzic ze jestem tu w powaznej mniejszosci, opowiadajac sie za opcja, ktora wiekszosc z Was neguje i jak mam niby tu prowadzic dyskusje, skro ze wszelkich stron stara sie mnie, jak nie coroz bezzasadnie cenzurowac, to znowu zastraszac wyrzuceniem z forum - czy Ty aby zdajesz sobie sprawe, ze dzialasz na szkode wolnosci slowa w iscie PRLowskim stylu, juz nie wspominajac o lamaniu fundamentalnych praw netykiety, do ktorych moderatorzy sa w szczegolnosci zobligowani?

Jestem katolikiem i jednoczesnie patriota, wiec za pierwsze mnie poglaskacie, ale juz za drugie oplujecie?

Postaraj sie byc bardziej bezstronna, bo samemu badac modem na rownie liczacym sie forum jak tutejsze, stwierdzam z przykroscia, ze Ty z mrowka w imie bezpardonowej obrony "jedynie slusznej opcji tuskowej", odbieracie wolnosc wypowiadania sie wszystkim tym, z ktorymi swiatopogladami sie nie zgadzacie - a to juz zakrawa na kpine.

Przemyslcie swoje stanowisko, bo z katolicyzmem nie ma ono absolutnie nic wspolnego.

"Nocna zmiana", czyli "Lewy czerwcowy" - odfalszowywanie historii III RP lektura obowazkowa dla kazdego swiadomego wyborcy: http://www.wiosnapolakow.pl/?pg=wideo#wideoframe

Śr paź 19, 2005 9:23

Postaraj sie byc bardziej bezstronna, bo samemu badac modem na rownie liczacym sie forum jak tutejsze, (...)

Przemyslcie swoje stanowisko, bo z katolicyzmem nie ma ono absolutnie nic wspolnego.

Jeśli możesz to podaj linka do Twojego forum, będzie okazja zobaczyć w pratyce, jak powinna wyglądać prawdziwie katolicka moderacja.

Śr paź 19, 2005 11:31

Powtórzę - jeśli bedę nadal głównie oglądała w Twoich postach obelgi, zostanie Ci zablokowany dostęp do forum.

I prosiłabym, żeby to zdanie potraktować jako ostrzeżenie, po prostu - skoro widzę, że wolisz rozmawiać na ogólnym, zamiast przez pw.

Śr paź 19, 2005 11:48

Cytuj:
Serafin777 wyjaśnię ci w jakiej jesteś mniejszości, bo widzę że do Ciebie to nie dociera, w kwestii wyrażania poglądów. Na forum każdy może mieć różne poglądy, ale trzeba je wypowiadać kulturanie, co niestety dla Ciebie(widać) to wielka trudność... co miałem powiedzieć napisałem :x

Również przeniesiony z sond

Śr paź 19, 2005 11:51
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4 ]