jo_tka napisał(a):
I uprzedzam, że dalsze pisanie w tym tonie spowoduje, a zostanie Ci zablokowany dostęp do tego forum.
Jotka wyjasnij mi na dlaczego wyslugujecie sie moralnoscia Kalego: Kali ukrasc Panu krowe, to dobrze, ale jak Pan ukrasc Kalemu, to juz zle?
Postaraj sie choc troche wczuc w moja sytuacje, bo smiem twierdzic ze jestem tu w powaznej mniejszosci, opowiadajac sie za opcja, ktora wiekszosc z Was neguje i jak mam niby tu prowadzic dyskusje, skro ze wszelkich stron stara sie mnie, jak nie coroz bezzasadnie cenzurowac, to znowu zastraszac wyrzuceniem z forum - czy Ty aby zdajesz sobie sprawe, ze dzialasz na szkode wolnosci slowa w iscie PRLowskim stylu, juz nie wspominajac o lamaniu fundamentalnych praw netykiety, do ktorych moderatorzy sa w szczegolnosci zobligowani?
Jestem katolikiem i jednoczesnie patriota, wiec za pierwsze mnie poglaskacie, ale juz za drugie oplujecie?
Postaraj sie byc bardziej bezstronna, bo samemu badac modem na rownie liczacym sie forum jak tutejsze, stwierdzam z przykroscia, ze Ty z mrowka w imie bezpardonowej obrony "jedynie slusznej opcji tuskowej", odbieracie wolnosc wypowiadania sie wszystkim tym, z ktorymi swiatopogladami sie nie zgadzacie - a to juz zakrawa na kpine.
Przemyslcie swoje stanowisko, bo z katolicyzmem nie ma ono absolutnie nic wspolnego.