Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 15:34

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Odnosnie mojej sygny 
Autor Wiadomość

Post Odnosnie mojej sygny
Obrazek
Obrazek
gdzie tu satanistyczna symbolika ?? prosze o wyjasnienie bo jakos ja jako satanista jej nie widze ...

So paź 15, 2005 20:41
Zobacz profil WWW

widze ze nikt nie widzi tam zadnych nadnaturalnych symboli wiec prosze baranka o nie usuwanie jej z mooch postow

N paź 16, 2005 14:21
Zobacz profil WWW
TenebrosuS, dłuższe wyjaśnienie otrzymałeś na PW. Tutaj napiszę krótko. Obrazek w połączeniu z Twoją deklaracją , że Jesteś satanistą, każe zastanawiać się nad motywami umieszczenia go przez Ciebie. Satanista raczej nie czci symboli katolickich ...
Twoja deklaracja wiary spełnia tutaj rolę modulacji głosu - ten sam wyraz w zależności od intonacji niesie inny przekaz emocjonalny względem danej rzeczy.

Pn paź 17, 2005 8:43

TenebrosuS, dłuższe wyjaśnienie otrzymałeś na PW. Tutaj napiszę krótko. Obrazek w połączeniu z Twoją deklaracją , że Jesteś satanistą, każe zastanawiać się nad motywami umieszczenia go przez Ciebie. Satanista raczej nie czci symboli katolickich ...
Twoja deklaracja wiary spełnia tutaj rolę modulacji głosu - ten sam wyraz w zależności od intonacji niesie inny przekaz emocjonalny względem danej rzeczy.
ja nie czcze zadnych symboli obrazek niema wymowy w strone zadnej wiary, poprostu jest ladny, dlatego go mam umieszczonego, nie moja wina ze co poniektorzy na tym forum wszedzie doszukuja sie podtekstow, symboli

Pn paź 17, 2005 13:22
Zobacz profil WWW
Czlowkieu, zrozum pewnie rzeczy. Wchodzisz do kogos do domu to tez temu komus sie moze cos w Tobie nie podobac. Szczegoly ubioru na przyklad. Dla Ciebie nic nie znacza, nie maja wartosci, a dla niego moga miec. Tak samo jest tutaj. Moderatorzy sa naszymi gospodarzami i maja pewne swoje zasady. I dobrze. A forum jest o takiej a nie innej tematyce, i takich a nie innych zasadach. Nikogo nie obchodzi, czy tym obrazkiem czcisz cos czy nie czcisz, ale nawet dla mnie jako dla ateisty Twoj obrazek i kontekst wypowiedzi: jestem sataista wskazuja, ze tym obrazkiem cos do zrozumienia chcesz dac. Sam obrazek ok, fajny jest, mi sie tez podoba. Ale obrazek to jedno, kontekst przedstawienia to drugie.

Tak wiec dostasuj sie i nie bij niepotrzebnie piany.

Crosis

Pn paź 17, 2005 14:35
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5 ]