|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Nitka
|
 problem ze zmianą postu
Mam problem ze zmianą postu. W jaki sposób mogę zmioenić swoja wypowiedz?
(nie wiem czy to dobry dział, ale ryzykuje...  )
Nie ten najlepszy, ale przeniosłam  angua
_________________ "Nie brookliński most
ale przemienić w jasny nowy dzień
najsmutniejszą noc
to jest dopiero coś..."
|
N lut 26, 2006 20:17 |
|
|
|
 |
Incognito
|
Sama nie możesz tego zrobić, ale możesz wysłać prywatną wiadomość do moderatora działu z opisem jak chcesz aby Twój post został zmieniony.
W przyszłości pytania zadawaj w dziale "moderacja", radzę też przeczytać regulamin forum znajdujący się w tym dziale 
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
N lut 26, 2006 20:20 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Zmienianie mija się z celem.
Bo jak ktoś ustosunkował się do konkretnej Twojej wypowiedzi - to jak to pozmieniasz, to już dalsze wypowiedzi nie mają sensu, kiedy ustosunkowują się do czegoś, co już poprawiłaś.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
N lut 26, 2006 22:18 |
|
|
|
 |
Kamyk
|
ale czasami ktoś chce coś dopisać do swojej wypowiedzi, bo cos zapomniał, lub coś mu sie nasunelo. Nawet jesli nie ma opcji edytowania postów, to widziałem takie coś, że jak piszeszz jeden post po drugim, to one są potem wyświetlane jako jeden - na pewno zwiększa to czytelność
|
N lut 26, 2006 22:25 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
No fakt - ta opcja (czyli jak ktoś napisze np. jednego dnia dwa posty, jeden pod drugim, w tym samym temacie) przydałaby się  Nikt wówczas nie zarzucałby nikomu "nabijania" sobie licznika postów... jak człowiek czasami o czymś nie pomyśli i przyjdzie mu do głowy chwilę później 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
N lut 26, 2006 22:28 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|