Autor |
Wiadomość |
ate
|
 Jestem tu nowa.
Co to za forum?Czyje? Jakie są załozenia jego?Kim są twórcy?Ech,musze wiedziec jeśli mam tu rozmawaić. 
|
Cz maja 11, 2006 22:02 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Wszystko masz w regulaminie
Pierwszy punkt: Forum serwisu WIARA.PL jest miejscem spotkania ludzi pragnących pogłębić swoją wiarę, poszukujących Boga i zainteresowanych problemami religii, a chrześcijaństwa w szczególności. W sposób kulturalny mogą być zatem wyrażane również poglądy kontrowersyjne.
Ze swojej strony dodam, że znajdziesz tu zarówno liberałów, jak i zatwardziałych konserwatystów i ludzi nie potrafiących uszanować poglądów innych. Albo takich, dla których jakakolwiek wiara jest pretekstem do wyśmiania drugiej osoby.
Ale nie przejmuj się - jest ciekawie 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Cz maja 11, 2006 22:14 |
|
 |
pedziwiatr
|
Witamy Cie  Jestes na forum.wiara.pl, ktore nalezy do portalu Wiara
http://www.wiara.pl
nalezacego do czasopisma katolickiego "Gosc Niedzielny."
Jesli wejdziesz na strone glowna portalu, uzyskasz wszystkie potrzebne wiadomosci
Cytuj: Forum serwisu WIARA.PL jest miejscem spotkania ludzi pragnących pogłębić swoją wiarę, poszukujących Boga i zainteresowanych problemami religii, a chrześcijaństwa w szczególności. W sposób kulturalny mogą być zatem wyrażane również poglądy kontrowersyjne.
Ta informacja znajduje sie w regulaminie, wiec rejestrujac sie, powinnas byla sie na nia natknac.
Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego. 
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
Cz maja 11, 2006 22:15 |
|
|
|
 |
ToMu
|
No tośmy prawie w tym samym momencie... prawie to samo  napisaly 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Cz maja 11, 2006 22:16 |
|
 |
ate
|
A czy tu wypowiadaja sie księża? 
|
Cz maja 11, 2006 22:18 |
|
|
|
 |
ToMu
|
Tak, choćby Saxon (admin) i Atimeres, a także o ile się nie mylę, Celnik (mod) 
|
Cz maja 11, 2006 22:25 |
|
 |
jo_tka
|
Atimeres tej informacji nigdzie nie potwierdził, o ile pamiętam. Jest tylko z uporem księdzem nazywany.
Co do celnika się nie mylisz
Poza tym na pewno pisze jeszcze kilku księży 
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Pt maja 12, 2006 15:54 |
|
 |
ToMu
|
To skoro padło pytanie - napisz, pod jakimi loginami kryją się księża.
Bo chyba nie jest to żadną tajemnicą 
|
Pt maja 12, 2006 17:59 |
|
 |
Stanisław Adam
|
ToMu napisał(a): No tośmy prawie w tym samym momencie... prawie to samo napisały 
Też płeć zmienileś
Przed chwilą SweetChilde odpowiedział na mój post jako " rozalka".
Nie oczekuję od moderacji, że przed nickami duchownych będzie dawać jakiś znaczek (a właściwie, dlaczego nie), ale z płcią moderatorów to jest duży problem
Np. jo_tka - najczęściej pisze jako "ona", ale spotkałem post z którego wynikało że jest "nim".
To samo z pędziwiatrem. Rozalka, raczej jest "nią".
Często nie wiadomo, jak się grzecznie zwracać. A przecież jakieś minimum etykiety warto kultywować ... 
Pt maja 12, 2006 18:08 |
|
 |
SweetChild
|
Stanisław Adam napisał(a): Przed chwilą SweetChilde odpowiedział na mój post jako " rozalka". 
Nie jako rozalka, ale na Twój post będący odpowiedzią na post rozalki. Nie rozmywaj prawdy 
|
Pt maja 12, 2006 18:24 |
|
 |
ToMu
|
Stasiu - tak, geniuszu, Ty się pewnie nigdy nie mylisz
Jeszcze dłuższego posta napisać mogłeś, wiesz
Pomyliłem się. I tyle.
|
Pt maja 12, 2006 19:55 |
|
 |
Mieszek
|
albo mamy Stanisławie do czynienia z jakąś klitką zagorzałych kobiecin która stara się udawać chopów  :P:P dla wyrównania statystyki użytkowników
w kazdym bądź razie pędziwiatr to ona
same baby
nie ma nas [chopów-katolików] zbyt wielu
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pt maja 12, 2006 20:44 |
|
 |
Meg
|
Jakie same baby chciałem sie z wami przywitać 
|
Pt maja 12, 2006 22:15 |
|
 |
pedziwiatr
|
Jakie baby?? Wielkanocne dawno zjedzone  :D:D:D
A pedzichmurka pasuje  P Niestety, jednak nie zmienie loginu, bo licznik zaczalby pracowac od zera  :P
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
Pt maja 12, 2006 23:06 |
|
 |
ate
|
Jak namówić księdza ze swojej parafii,zeby pogadał na forach?Ma net i wiem,ze lubi... 
|
Pn maja 15, 2006 18:08 |
|
|
|