Witam!
Jestem osobą, która tu miała nicka "queer" - konto to została zbanowane/zablokowane.
Przyjmuję do wiadomości fakt, że nie jestem mile widzianą osobą na tym forum. Mógłbym zrobić tu niezły chaos i mętlik, ale szkoda mi czasu na takie zabawy, choć należałoby się za potraktowanie mnie jak śmiecia. Ok w tej chwili już nieistotne.
Stanowczo domagam się przede wszystkim od właściciela forum, aby nazwa mojego nicka "queer" zostałą wykasowana z wszelkich miejsc forum (bo teraz zostało "queer" i pod spodem nicka "gość" - nie życzę sobie tego, nazwa queer ma być skasowana ze wszelkich postów, a także tematów, które tworzyłem osobiście, ale również które był tworzone przez moderatorów neijako "na przymus z moim autorstwem". W zwiazku z tym, że nie jestem tu mile widziany, nie życzę sobie obecności moich postów na tym forum, dlatego też domagam się skasowania każdego z ponad 800 postów mojeg autorstwa.
Nie mam pojęcia kto jest właścicielem forum, a z oczywistych wzgledów nie będę tego pisał do np użytkowniczki "Jotka", a nie znam adresu właściciela/właścicieli forum, dlatego podaję tę informację tutaj w dziale moderacja.
Moje posty i tematy są moim dobrem. Odebrano mi prawo do wypowiadania się (a takzę obecnosci na forum). Ja nie życzę sobie figurowania moich postów na tym forum od momnetu, kiedy zostałem zbanowany. Kontaktowałem sie już w tej sprawie z prawnikiem i przysługuje mi takie prawo/wola. W przypadku nie zastosowania sie do powyższej woli, skorzystam z odpowiednich środków prawnych.
Nie zamierzam robić szumu ani cyrku. Można sie ze mną kontaktować pod adresem e-mail
MB01@o2.pl
Wszystki osoby, które poczuły się urażone moją obecnoscią, a takze wypowiedziami na forum - serdzecznie przepraszam i informuję, że nigdy celowo ani intencjonalnie nie obrażam ani nie wyśmiewam nikogo z jakiejkolwiek przyczyny. Jeśli mi się to zdarzało, to było to wielce nieintencjonalne i nieświadome. Jednocześnie informuję, że jako osoba homoseksualna, doświadczyłem z tego tytułu na tym forum wiele przykrych, poniżających mnie słów z ust wieelu użytkowników a także moderatorów. Byłem również poniżani i wyszydzany za poglądy i przekonania. Ze strony moderacji były niewielkie lub żadne reakcje na takie zachownaia użytkowników.
Dalej tego wątku ciagnać nie będę. Ci co mieli wiedzieć to wiedzą doskonale moje zdanie o zachowaniu moderacji w całej sprawie.
pozdrawiam i życzę miłego wieczoru,
michał