|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Czy Regulamin juz nie obowiązuje?
Autor |
Wiadomość |
m_q
|
 Czy Regulamin juz nie obowiązuje?
Chodzi mi zwłaszcza o punkt:
5. Na forum dyskusyjnym można odnieść się do każdego postu i tematu nawet po dłuższym zastanowieniu. Nie dopuszcza się prowadzenia dyskusji na zasadzie "ping-ponga" tj., jednozdaniowych lub jednowyrazowych wstawek.
w swietle działalności wielebnego ks. Saxona?
_________________ Contra negantem principia non est disputandum
|
Pn sie 07, 2006 11:26 |
|
|
|
 |
matylda_mj
|
 Re: Czy Regulamin juz nie obowiązuje?
m_q napisał(a): wielebnego ks. Saxona?
Ksiądz  A ja głupia baba do niego per "ty" pisałam...
_________________ haft krzyżykowy dom moda uroda
|
Pn sie 07, 2006 17:20 |
|
 |
Kamyk
|
matylda_mj napisał(a): m_q napisał(a): wielebnego ks. Saxona? Ksiądz  A ja głupia baba do niego per "ty" pisałam...
Ksiądz to też zwykły człowiek jak my wszyscy, wiec nic złego nie ma w zwracaniu sie do księdza per "Ty"
|
Pn sie 07, 2006 18:02 |
|
|
|
 |
Stanisław Adam
|
matylda_mj napisał(a): m_q napisał(a): wielebnego ks. Saxona? Ksiądz  A ja głupia baba do niego per "ty" pisałam...
To, to jeszcze nic.
Jest gorzej. Obsztorcowałaś GO ! ( tu, aż jo_tka musiała zamoderować 'personalne wycieczki')
Marne twoja przyszłość na tym Forum ...
Pn sie 07, 2006 18:35 |
|
 |
matylda_mj
|
Stanisław Adam napisał(a): matylda_mj napisał(a): m_q napisał(a): wielebnego ks. Saxona? Ksiądz  A ja głupia baba do niego per "ty" pisałam... To, to jeszcze nic. Jest gorzej. Obsztorcowałaś GO ! ( tu, aż jo_tka musiała zamoderować 'personalne wycieczki') Marne twoja przyszłość na tym Forum ...
Tym bardziej zasłużył. Cytowanie podejrzanych komentarzy mieniących się katolickimi, których autorzy sugerują, że św. Łukasz mógł sobie coś wymyślić - nie przystoi kapłanowi (tym bardziej, że Katechizm nie pozostawia wątpliwości, że owe 40 dni są dosłowne). Idąc tym tropem można sugerować, że Ewangeliści sobie "wymyslili" np. Zmartwychwstanie, i to też należy rozumieć symbolicznie.
_________________ haft krzyżykowy dom moda uroda
|
Pn sie 07, 2006 18:48 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
m_q napisał(a): Chodzi mi zwłaszcza o punkt: 5. Na forum dyskusyjnym można odnieść się do każdego postu i tematu nawet po dłuższym zastanowieniu. Nie dopuszcza się prowadzenia dyskusji na zasadzie "ping-ponga" tj., jednozdaniowych lub jednowyrazowych wstawek. w swietle działalności wielebnego ks. Saxona?
A konkretnie  W którym miejscu, wg Ciebie, Saxon złamał ten punkt regulaminu 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn sie 07, 2006 22:18 |
|
 |
jo_tka
|
Ok - m_q
Zgodnie z Twoim życzeniem w stosunku do Ciebie ten punkt regulaminu będzie stosowany w sposób absolutny. Skoro sobie tego życzysz
W stosunku do nikogo więcej (również do Ciebie) absolutnie wymagany wprawdzie nie był, ale nie widzę problemu, żeby - skoro tak Ci na tym zależy - zrobić wyjątek 
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Pn sie 07, 2006 22:26 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
|