|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Paschalis
|
 satanizm.wiara.pl?!
Cytuj: In Nomine Dei Nostri Satanas Luciferi excelsi Szem-ha meforasz Jaśniejący Synu Jutrzenki Oskarzycielu Węże z Ochłani Bez Pana In Nomine Dei **** No i jak ciarki na plecach co??
Tak brzmi nowy podpis Setha33. Usilnie apeluję żeby moderacja coś zrobiła z propagandą satanizmu, który ostatnimi czasy nawiedziła to forum. Nie żebym się bał tego żałosnego i infantylnego "niedzielnego satanizmu", ale jeśli na forum chrześcijańskim toleruje się wielbiące szatana inkantacje to zaczyna się robić groteskowo. 
_________________ www.onephoto.net
|
Pn cze 26, 2006 14:04 |
|
|
|
 |
angua
|
Nie toleruje się. Ale również nie siedzi na forum non stop
A podpis jest [a raczej: był  ] nowy.
PS. Czeka na Ciebie od rana PW 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pn cze 26, 2006 14:21 |
|
 |
Paschalis
|
angua napisał(a): Nie toleruje się. Ale również nie siedzi na forum non stop Siedzę na forum bo mam wolne, czy to zakazane? Cytuj: A podpis jest [a raczej: był  ] nowy. Wiem, że nowy i dzieki, że "był". Cytuj: PS. Czeka na Ciebie od rana PW 
Dzięki za PW, juz ci odpisuję.
|
Pn cze 26, 2006 14:43 |
|
|
|
 |
angua
|
Paschalis napisał(a): angua napisał(a): Nie toleruje się. Ale również nie siedzi na forum non stop Siedzę na forum bo mam wolne, czy to zakazane?
To było o mnie, nie o Tobie 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pn cze 26, 2006 14:51 |
|
 |
Paschalis
|
angua napisał(a): Paschalis napisał(a): angua napisał(a): Nie toleruje się. Ale również nie siedzi na forum non stop Siedzę na forum bo mam wolne, czy to zakazane? To było o mnie, nie o Tobie 
Naprawdę, a ja myślałem, że Wielki Brat zawsze czuwa.
No, ale ważne, że tempo reakcji dobre. 
|
Pn cze 26, 2006 15:09 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zresztą sam cytat jaki przytoczyłeś Paschalisie napełnia lękiem. Nie wiem dlaczego,ale napełnia.
|
Pt lip 07, 2006 12:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dobrze,że są moderatorzy i pilnują by zło tu na forum nie wkraczało.
|
Pt lip 07, 2006 12:53 |
|
 |
Rothein
|
 Re: satanizm.wiara.pl?!
Paschalis napisał(a): Nie żebym się bał tego żałosnego i infantylnego "niedzielnego satanizmu" No cóż, czy Twoim zdaniem lepiej jak sataniści mordują ludzi? Czy wtedy są warci Twojej wielmożnej uwagi? Ciekawe............. infantylny tak...? HAUNEBU III napisał(a): Dobrze,że są moderatorzy i pilnują by zło tu na forum nie wkraczało.
T o jest infantylne.
_________________ kHaOsIsEvErYtHiNgIbElIeVeIn
|
Pt wrz 01, 2006 22:00 |
|
 |
jo_tka
|
A ja przypominam, że to dział do rozmów o moderacji, a nie o satanizmie.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
So wrz 02, 2006 8:18 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Paschalis napisał(a): angua napisał(a): Paschalis napisał(a): angua napisał(a): Nie toleruje się. Ale również nie siedzi na forum non stop Siedzę na forum bo mam wolne, czy to zakazane? To było o mnie, nie o Tobie  Naprawdę, a ja myślałem, że Wielki Brat zawsze czuwa.  No, ale ważne, że tempo reakcji dobre. 
Wielki Brat w osobie Wielkiej Siostry czuwa, gdy nie piecze placków.
Tak do końca to nie wiadomo, czy to był efekt autonaprawy (autor zmienił nim zadziałała Cenzura), czy efekt samowładnych, lecz sprowokowanych donosem, poczynań Cenzury. 
N wrz 03, 2006 20:49 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
|