Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 06, 2025 16:01

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Pytanie do Rozalki... 
Autor Wiadomość

Post Pytanie do Rozalki...
Cytuj:
7. Moderator ma prawo wykasować post lub jego fragment w następujących przypadkach:
- w przypadku uporczywego "zaśmiecania" tematu wątkiem poruszanym już (zwłaszcza przez tą samą osobę) w innych miejscach na forum;

Dział liturgia nie służy pomnażaniu wciąż tych samych dyskusji. O Mszach dla tradycjonalistów już wielu miejscach była mowa, więc proszę poodświeżać istniejące już wątki.

To nie bylo pomnożenie dyskusji a zgodna z regulaminem odpowiedź na konkretny post zawierający dziwne i niezgodne z moimi obserwacjami informacje na temat frekwencji na Mszy w Krakowie i powodach ewentualnych jej wahnieć na który nie mogłem odpowiedzieć, bo wątek został zamknięty w wygodnym dla przeciwników "starej" Mszy momencie.

Rozumiem, że wypowiedź moderatorki mozna traktować jako rodzaj manifestu:
<mode "Seksmisja" on>
Jednocześnie w pełni zgadzam się z powszechnie panującym przekonaniem, iż Mszy Wszechczasów nie było, nie ma i nie potrzeba...
<mode "Seksmisja" off>

Cóż, można i tak...

Pn paź 16, 2006 20:26
Nie popieram co prawda poczynań rozalki, ale co racja to racja.
Tego typu tematów jest już tutaj tak wiele, ze wystarczy odświeżyć jeden ze starych, a nie tworzyć co chwila nowe

Pn paź 16, 2006 20:56
Moderator

m_q, oboje przecież wiemy dobrze o co w tym wszystkim chodzi. Nie tylko ja mam dość wałkowania wciąż tego samego tematu tradycjonalistów i wszystkiego, co się z tym wiąże. Przesadzanie nikomu chyba nie wyszło na dobre, a może to taka święta gorliwość w zwalczaniu "ciemnej strony Kościoła", "złych" kapłanów i katolików? (pytanie retoryczne)

Rozumiem, że komuś może się nie podobać moje podejście i podejmowane działania - trudno.

Pozdrawiam :)

Szło by się długo
Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪

Wt paź 17, 2006 16:14
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]