|
|
|
Dlaczego Polacy nie wybrali wartości chrześcijańskich?
Autor |
Wiadomość |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
 Re: Dlaczego Polacy nie wybrali wartości chrześcijańskich?
evoleth napisał(a): Polacy, którzy na niego (X) głosują, nie powinni mieć żadnych wyrzutów sumienia z powodu rzekomego sprzeniewierzenia się wartościom chrześcijańskim. Wyrzuciłem słowo "nie". Chyba tak miało być w intencji?? Otóż uważam, że głosowanie należy przeprowadzić po przyzwoitym rozeznaniu - by akt wyborczy był świadomy, jednak nie ponosimy osobistej odpowiedzialności za działania wybranych przez nas osób. Co o tym sądzicie? Zakładam nowy watek z tym zagadnieniem. viewtopic.php?f=2&t=25486
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Pt lip 02, 2010 17:49 |
|
|
|
 |
evoleth
|
Nie poprawiaj moich "intencji". Miałam na myśli dokładnie to, co napisałam 
_________________ ...spotykam ludzi którzy myślą że jestem kim nie jestem widzę ich jak nie tych którymi są słyszymy się pogrążeni we własnych światach...
|
Pt lip 02, 2010 18:41 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Evoleth, przepraszam. W nowym wątku zamiast konkretnej osoby wpisałem "X", więc chyba to już nie ma znaczenia? Jeśli każesz, zmienię tam. Pozdrawiam 
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Pt lip 02, 2010 18:47 |
|
|
|
|
|