Czy kastrować księży pedofilów?
Autor |
Wiadomość |
leunamme888
zbanowany na stałe
|
 Czy kastrować księży pedofilów?
Jak w temacie. Oczywiście chodzi mi o kastrację farmakologiczną. Nie jestem okrutnikiem. Co o tym sądzicie. Przeciez księża i tak ślubują czystość (celibat) to może kastrować farmakologicznie wszystkich księży na wszelki wypadek?
_________________ Lights out we live in a world of darkness No doubt everything's up for sale We sleep all of the world is burning We pray to god for a better deal Nothing is sacred back then or now Everything's wasted is that all there is Can I go now Judas my guide
|
Pn gru 27, 2010 16:07 |
|
|
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
 Re: Czy kastrować księży pedofilów?
Na początek radzę zacząć od siebie. Jak wszystko.
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Pn gru 27, 2010 17:00 |
|
 |
Koren
|
@leunamme888 A dlaczego chcesz kastrować tylko księży pedofilów? A co z innymi pedofilami. Są lepsi?
_________________ Dokądże głupcy mają kochać głupotę, szydercy miłować szyderstwo, a nierozumni pogardzać nauką? (Prz 1,22)
|
Pn gru 27, 2010 17:34 |
|
|
|
 |
leunamme888
zbanowany na stałe
|
maly_kwiatek napisał(a): Na początek radzę zacząć od siebie. Jak wszystko. Ja tam dzieci nie ruszam, więc skoro rzeczy formalne mamy za sobą. Po pierwsze księża przyjmując swój mroczną czarną sutanne decydują się na celibat, to z natury rzeczy niezaspokojeni seksualnie kierują swoją seksualność w stronę bezbrodnych i niewinnych dzieci, z którą mają nazbyt duży kontakt. Jest to chyba oczywiste.
_________________ Lights out we live in a world of darkness No doubt everything's up for sale We sleep all of the world is burning We pray to god for a better deal Nothing is sacred back then or now Everything's wasted is that all there is Can I go now Judas my guide
|
Pn gru 27, 2010 17:39 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Masz obsesje seksualne? Wiesz, ze to da się leczyć?
Antyklerykalizm jest niestety nieuleczalny.
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Pn gru 27, 2010 17:43 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ja tam dzieci nie ruszam, więc skoro rzeczy formalne mamy za sobą. Po pierwsze księża przyjmując swój mroczną czarną sutanne decydują się na celibat, to z natury rzeczy niezaspokojeni seksualnie kierują swoją seksualność w stronę bezbrodnych i niewinnych dzieci, z którą mają nazbyt duży kontakt. Jest to chyba oczywiste. A co przyjmują ojcowie, dziadkowie gwałcący swoje dzieci, wnuki?......
|
Pn gru 27, 2010 17:50 |
|
 |
Koren
|
leunamme888 napisał(a): Po pierwsze księża przyjmując swój mroczną czarną sutanne decydują się na celibat, to z natury rzeczy niezaspokojeni seksualnie kierują swoją seksualność w stronę bezbrodnych i niewinnych dzieci, z którą mają nazbyt duży kontakt. Jest to chyba oczywiste. No niestety CHYBA nie jest oczywiste. Myślenie penisem nic ci nie da. Prawda jest taka, że najbardziej niezaspokojeni są ci co nie są w celibacie, ponieważ (jakby tu prosto wytłumaczyć) organ nieużywany zanika.
_________________ Dokądże głupcy mają kochać głupotę, szydercy miłować szyderstwo, a nierozumni pogardzać nauką? (Prz 1,22)
|
Pn gru 27, 2010 17:55 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Trochę przy okazji tematu. Skoro staramy się zadać jak najmądrzejsze pytania.
Czy kobitki pedofilki obśliniające małe dzieci bez ich jakiejkolwiek zgody są jakoś karane? I czy na kobitki też jest możliwość kastracji chemicznej?
|
Pn gru 27, 2010 17:58 |
|
 |
leunamme888
zbanowany na stałe
|
maly_kwiatek napisał(a): Trochę przy okazji tematu. Skoro staramy się zadać jak najmądrzejsze pytania.
Czy kobitki pedofilki obśliniające małe dzieci bez ich jakiejkolwiek zgody są jakoś karane? I czy na kobitki też jest możliwość kastracji chemicznej? Kobiety nie mają penisa i nie mogą gwałcić. Mogą co najwyżej znęcać się fizycznie i psychicznie. Co czasami robią.
|
Pn gru 27, 2010 18:25 |
|
 |
zagubiona_21
|
Pedofilia to nie tylko gwałt, więc nie wiem, co kastracja, oprócz ukarania delikwenta, mogłaby zmienić.
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
|
Pn gru 27, 2010 18:36 |
|
 |
CzłowiekBezOczu
|
Weźmy se utnijmy wszyscy... dzyndzle. Będzie fajnie.
|
Pn gru 27, 2010 18:40 |
|
 |
zagubiona_21
|
Ja nie chcę  , ale innym nie będę zabraniać 
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
|
Pn gru 27, 2010 18:44 |
|
 |
renata155
|
Po pierwsze księża przyjmując swój mroczną czarną sutanne decydują się na celibat, to z natury rzeczy niezaspokojeni seksualnie kierują swoją seksualność w stronę bezbrodnych i niewinnych dzieci, z którą mają nazbyt duży kontakt. Jest to chyba oczywiste. ...........to najgłupsze zdanie jakie dotąd czytałam
|
Pn gru 27, 2010 18:46 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Nie wiem jak wy, ale mnie od zeszłego roku ten cały Pan Premier Tusk i jego Rząd kojarzy się z dyszącymi z podniecenia facetami (plus jedna kobitka) biegnącymi ze strzykawkami w rękach po Polsce i uganiającymi się za nieszczęśliwymi homoseksualistami, którym zdarzyło się dotknąć jakieś dziecko. Biegnącymi po to, by wykastrować kolesi chemicznie i w ten sposób dać zadość chuciom rozhisteryzowanego, zwyrodniałego społeczeństwa polskiego.
Brr...
|
Pn gru 27, 2010 18:48 |
|
 |
CzłowiekBezOczu
|
zagubiona_21 napisał(a): Ja nie chcę  , ale innym nie będę zabraniać  Ej to Ty masz dzyndzla ? Ale porażka 
|
Pn gru 27, 2010 18:51 |
|
|
|