Czy kastrować księży pedofilów?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Czy kastrować księży pedofilów?
maly_kwiatek napisał(a): Nie wiem jak wy, ale mnie od zeszłego roku ten cały Pan Premier Tusk i jego Rząd kojarzy się z dyszącymi z podniecenia facetami (plus jedna kobitka) biegnącymi ze strzykawkami w rękach po Polsce i uganiającymi się za nieszczęśliwymi homoseksualistami, którym zdarzyło się dotknąć jakieś dziecko. Biegnącymi po to, by wykastrować kolesi chemicznie i w ten sposób dać zadość chuciom rozhisteryzowanego, zwyrodniałego społeczeństwa polskiego.
Brr... Homoseksualistów zwyrodniałe społeczenstwo nie chce kastrować.....bo też homoseksualiści nie maltretują dzieci, nie czynią z nich kalek, co czynią pederaści......a tych nie tylko bym kastrowała chemicznie...ale jak pisze mroczny wycinała dzyndzle....
|
Pn gru 27, 2010 19:15 |
|
|
|
 |
zagubiona_21
|
CzłowiekBezOczu napisał(a): zagubiona_21 napisał(a): Ja nie chcę  , ale innym nie będę zabraniać  Ej to Ty masz dzyndzla ? Ale porażka  
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
|
Pn gru 27, 2010 19:17 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Ja to się najbardziej boję w Rządzie tej kobitki ubranej na ciemno ze strzykawą w ręku. Jakby ona mnie dopadła ... to niech mnie ręka Boska broni 
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Pn gru 27, 2010 19:21 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Leunamme88 Jestem za kastracja mozgu (chodzi mi o kastracje farmakologiczna) jak ktos pisze glupie posty.Nie jestem okrutnikiem. Przeciez jak ktos nie uzywa mozgu to mozna mu go wyciac,tak na wszelki wypadek Jak chcesz poprawiac swiat to najpierw naucz sie poprawnie formulowac swoje mysli (vide: Twoj drugi post). Musze Cie zmartwic ale Twoja teoria nie ma pokrycia. Ja nie nosze zadnej sutanny,tym bardziej czarnej. Znakomicie dziala u Ciebie mechanizm projekcji, masz problemy ze swoja seksualnoscia i przerzucasz je na ksiezy.
|
Pn gru 27, 2010 23:23 |
|
 |
leunamme888
zbanowany na stałe
|
bramin napisał(a): Leunamme88 Jestem za kastracja mozgu (chodzi mi o kastracje farmakologiczna) jak ktos pisze glupie posty.Nie jestem okrutnikiem. Przeciez jak ktos nie uzywa mozgu to mozna mu go wyciac,tak na wszelki wypadek Jak chcesz poprawiac swiat to najpierw naucz sie poprawnie formulowac swoje mysli (vide: Twoj drugi post). Musze Cie zmartwic ale Twoja teoria nie ma pokrycia. Ja nie nosze zadnej sutanny,tym bardziej czarnej. Znakomicie dziala u Ciebie mechanizm projekcji, masz problemy ze swoja seksualnoscia i przerzucasz je na ksiezy. Czy mam problemy z seksualnością? Hmmmm? Może. Ale o ile pamiętam nie jestem pedofilem... Więc kastracja mi nie potrzebna 
_________________ Lights out we live in a world of darkness No doubt everything's up for sale We sleep all of the world is burning We pray to god for a better deal Nothing is sacred back then or now Everything's wasted is that all there is Can I go now Judas my guide
|
Wt gru 28, 2010 10:08 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Leunamme888, wzrusza mnie Twoja troska o ksiezy i ciesze sie majac nadzieje , ze nie jest Ci potrzebna ani jedna ani druga kastracja  .
|
Wt gru 28, 2010 13:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
leunamme888 napisał(a): Czy mam problemy z seksualnością? Hmmmm? Może. Ale o ile pamiętam nie jestem pedofilem... Więc kastracja mi nie potrzebna  Skoro proponujesz kastrację profilaktyczną dla każdego księdza, to może Ciebie też profilaktycznie wykastrować, zawsze możesz zostać pedofilem. Może każdego samotnego, który decyduje się na celibat wykastrować profilaktycznie?
|
Wt gru 28, 2010 13:34 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Kacperek29, Od początku mu tak doradzałem profilaktycznie  Bo przecież lepiej byłoby mu sobie kamień młyński na szyi uwiązać i skoczyć do wody, niż zgorszyć jednego z tych maluczkich . 
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Wt gru 28, 2010 13:39 |
|
 |
Prawie_apostata
|
HEHE - jedyny komentarz na wszystkie posty  Jestem za kastracją pederastów niezależnie od tego czy komuś coś ślubowali, czy nie. Niezależnie czy mają koloratkę, krawat czy szalik na szyi. Niezależnie czy są w togach, mundurach, pelerynach czy czymkolwiek innym. Niezależnie od tego czy maja na głowie szlafmycę, purpurowe kółko, bejsbolówkę, kominiarkę czy łysinę. Jednym słowem jestem za kastracją wszelkiego dewiactwa jakim niewątpliwie jest pedofilia. Z resztą... W Polsce to jest tak, że pedofilowi kary nie wymierza sąd tylko współwięźniowie co jest IMO sprawiedliwe.
|
Wt gru 28, 2010 17:02 |
|
|
|