Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 12, 2025 7:02

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
 Koncertu Madonny ciąg dalszy 
Autor Wiadomość

Czy ktoś z p.t. forumowiczów był na tym koncercie? Jak ona wygląda? Bo z nieretuszowanych zdjęć:
Obrazek

...wynika, że kiepsko.

(kliknij na zdjęciu, aby obejrzeć więcej kompromitujących fotografii)

Wt sie 18, 2009 13:29

Nie udało się odwołać koncertu, to przynajmniej napawajmy się świadomością, że Madonna kiepsko wygląda.. czy można sobie wyobrazić coś bardziej żałosnego ?

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt sie 18, 2009 13:35

A ja życzę niektórym kobietom, aby w tym wieku wyglądały tak dobrze jak Madonna :)

Wt sie 18, 2009 14:23

Nie udało się odwołać koncertu, to przynajmniej napawajmy się świadomością, że Madonna kiepsko wygląda.. czy można sobie wyobrazić coś bardziej żałosnego ?
A wg. "miłościwych" katolików, którzy spędzaja 3/4 życia w kościele to norma...

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Wt sie 18, 2009 14:55
A wg. "miłościwych" katolików, którzy spędzaja 3/4 życia w kościele to norma...

Znasz choć takiego, który spędza 3/4 życia w kościele?....czy to kolejna odkrywcza rewelacja :D

Wt sie 18, 2009 15:25

http://www.fronda.pl/budowniczy_2_irlan ... _3_rundzie

Tu jest wg. najlepsze wyjasnienie dlaczego madonna wystapiła. Nasz pani, Czarna Madonna jednak mimo tego koncertu wygrała.

Wt sie 18, 2009 15:29

Ten wpis to jedna wielka żenada.. Bóg pozwolił wystąpić Madonnie w święto dlatego, że koncert był kiepski.. ludzie.. nie macie już się czym pocieszać ? Reakcja moich współwyznawców na to głupie wydarzenie całkowicie bez znaczenia to jeden wielki dramat. Tragiczne świadectwo sobie wystawiamy. Tragiczne.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt sie 18, 2009 15:40

http://www.fronda.pl/budowniczy_2_irlandii/blog/madonna_vs_madonna_ko_w_3_rundzie

fajna postawa życiowa - każdą porażkę przekuwać w sukces. co by się nie działo - nasze na wierzchu :D

Wt sie 18, 2009 16:03

Wg ciebie Johnny99 to żenada a wg. mnie to jest to pokazane że madonna mimo tego że koncert się odbył i tego że wydawało sie wszystko stracone to jeśli było tak jak jest napisane w tym artykule to mimo to Czarna Madonna wygrała.

Tak Ninurta wszędzie na końcu jest sukces nawet w niepowodzeniach:

"Tak, to była klęska, katastrofa, poniewaz utraciłeśnaszego ducha. - Wiesz dobrze, że jeśli działamy z pobudek nadprzyrodzonych, to cokolwiek sie stanie (zwycięstwo, klęska - nieważne) rezultat ma tylko jedną nazwę sukces"

"Droga" 406 św Josemaria Escriva

Wt sie 18, 2009 16:11
Wg ciebie Johnny99 to żenada a wg. mnie to jest to pokazane że madonna mimo tego że koncert się odbył i tego że wydawało sie wszystko stracone to jeśli było tak jak jest napisane w tym artykule to mimo to Czarna Madonna wygrała.

A wedłu mnie takie porównywanie jest niestosowne....nie stawia się w jednym szeregu i nie licytuje skandalistki gwiazdki pop i Maryi Matki Jezusa.

Wt sie 18, 2009 16:23

No, widzę, widzę, Matka Boża pokonała Madonnę przez k.o. w trzeciej rundzie ! Super ! Otwieramy szampana ! A kiedy rewanż ?

Wt sie 18, 2009 16:33

Jednak nie jesteśmy jedyni. To są dopiero specjaliści. Potrafili tak dobrać daty koncertu, aby zaszkodzić dwóm krajom na raz. Ciekawe, który kraj będzie pokrzywdzony w dalszej kolejności, a może to krucjata ZŁEGO na Europę? :D
http://muzyka.wp.pl/title,Cerkiew-sprze ... omosc.html

Wt sie 18, 2009 18:00

Jasne, że można. Można sobie wyobrazić ludzi, którzy się podniecają takim ciałem.

Wt sie 18, 2009 18:34

http://www.fronda.pl/budowniczy_2_irlandii/blog/madonna_vs_madonna_ko_w_3_rundzie

Tu jest wg. najlepsze wyjasnienie dlaczego madonna wystapiła. Nasz pani, Czarna Madonna jednak mimo tego koncertu wygrała.

Moc. Właściwie Johnny już wszystko o tym napisał, ale muszę dodać od siebie, że większej żałości nie widziałem. Nie potrafią przegrać z honorem, muszą mieć ostatnie zdanie, muszą mocno tupnąć nogą, ale jednocześnie nie dostrzegają w jak cholernie złym świetle przedstawiają swoją religię.

A Madonna ciało ma niezłe jak na swój wiek, ale cóż, biedni pseudo-katolicy muszą się czymś dowartościować. ;]

Żenada na całej linii, tego się nie spodziewałem.

Wt sie 18, 2009 21:21
I jeszcze P.S. - oczywiście, nie jest to reguła absolutna. Kiedy ateiści dają radę się zorganizować, wtedy uskuteczniają różnorodne " akcje " ( typu słynna ostatnio sprawa z autobusami wymalowanymi napisem " Prawdopodobnie Boga nie ma " ). Bardziej kasiaści ateiści, którym nie podoba się religia, więc chcą ją ośmieszyć, zniszczyć i splugawić, piszą w tym celu np. książki ( " Bóg Urojony " itp. ), tworzą " dzieła sztuki " ( typu krzyż w moczu ), inni, o nieco większych wpływach usuwają wszelkie symbole religijne z przestrzeni publicznej, zakazują publicznego wyznawania wiary, i dyskryminują osoby religijne ze względu na ich wiarę. Mniej wpływowym pozostaje sianie nienawiści do religii i ludzi wierzących np. na forach internetowych, poprzez ośmieszanie wszystkiego, co dla ludzi wierzących jest ważne ( Boga, Jezusa, Kościoła, Biblii itd. ), a także ich samych ( poprzez określenia typu " zindoktrynowani ", " nieumiejący samodzielnie myśleć " itd. ). Tak właśnie wygląda ta wszechobecna miłość i tolerancja, od której jedynym wyjątkiem są ci parszywi katole.

Zastanów się, czy podobne określenia nie padają ze strony moralizatorów religijnej propagandy i czy aby na pewno nie ma zjawiska wmawiania całemu społeczeństwu że jakiś domniemany bóg istnieje. Oczywiście jak katolicy zawieszają wszędzie gdzie tylko sie da symbole religijne to jest ok, a jak ateistom się to nie podoba to już jest bardzo nie ładnie z ich strony...

Johnny99 napisał(a):
A tak przy okazji - celem pielgrzymek i procesji nie jest protestowanie, ośmieszanie, niszczenie czy plugawienie czegokolwiek. Ich celem jest wyznawanie i celebrowanie wiary.

Jasne, zapewne nawiązanie Glempa do koncetu Madonny, w czasie ostatniej pielgrzymki, to był akt czystego celebrowania wiary... Poza tym wybacz, ale śmieszny jesteś twierdząc, że wiara katolicka nie ośmiesza ani nie plugawi czegokolwiek.

Śr sie 19, 2009 11:01
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona