RM i TV Trwam nie tylko pogłębia wiarę, ale i edukuje
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: RM i TV Trwam nie tylko pogłębia wiarę, ale i edukuje
Cytuj: 2.Co innego jest udział w rynku, a co innego ilość osób, które oglądających Telewizję Trwam, oczywiście udział JEDYNEJ katolickiej telewizji w gąszczu różnych kanałów telewizyjnych jest bardzo mała. Gita....litości ....poczytaj sobie co decyduje o udziale w rynku - w każdej dziedzinie. Cytuj: 3.Badanie oglądalności w danym momencie, a stwierdzenie ile osób w ogóle ogląda to też zupełnie co innego. Suma tych momentów daje wskaźnik oglądalności.
|
Cz sty 21, 2016 17:32 |
|
|
|
 |
ratio
|
Dziś, 21 stycznia 2016r, ojciec dyrektor zajął 15 minut "Aktualności dnia po 13-ej" (do 13:21), bezmyślnym gadaniem. Niby to były słowa powitania do gości w studio ... A powiedział m.innymi: "... nie mówię, że w PIS-ie są sami święci, NIEPOKALANIE POCZĘCI ..." Czy wypada, by tak frywolnie, publicznie używać słów, które są wyrażeniem Dogmatu Wiary. I do tego takie teksty rzuca w świat duchowny katolicki? 
|
Cz sty 21, 2016 17:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ratio napisał(a): Dziś, 21 stycznia 2016r, ojciec dyrektor zajął 15 minut "Aktualności dnia po 13-ej" (do 13:21), bezmyślnym gadaniem. Niby to były słowa powitania do gości w studio ... A powiedział m.innymi: "... nie mówię, że w PIS-ie są sami święci, NIEPOKALANIE POCZĘCI ..." Czy wypada, by tak frywolnie, publicznie używać słów, które są wyrażeniem Dogmatu Wiary. I do tego takie teksty rzuca w świat duchowny katolicki?  Twój komentarz, to klasyczny przykład szukania dziury w całym. Tak się złożyło, że ja słuchałam tej rozmowy o.Rydzyka z rodziną obecną w studio RM; ilu członków tej rodziny wypowiadało się i co mówili? Może o tym napiszesz?
|
Pt sty 22, 2016 9:04 |
|
|
|
 |
ratio
|
gita napisał(a): (...)a słuchałam tej rozmowy o.Rydzyka z rodziną obecną w studio RM; ilu członków tej rodziny wypowiadało się i co mówili? (...) Cóż, są osoby, którym łyżka dziegciu w beczce miodu to za mało ... i zupełnie nie przeszkadza. Smacznego 
|
Pt sty 22, 2016 15:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czytasz mądre książki, oglądasz Telewizję Trwam- stajesz się mądrzejszy np. dzisiaj o od godz. 10.00 transmitowane będzie:Sympozjum naukowe:Oblicza manipulacji-źródła i skutki.
|
So sty 23, 2016 9:11 |
|
|
|
 |
Robek
|
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
N lut 14, 2016 16:34 |
|
 |
Andy72
|
Widać jest bardzo znienawidzonym przez michnikoidów, jako siłą, która jest ich jedynym przeciwnikiem.
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
N lut 14, 2016 16:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Andy72 napisał(a): Widać jest bardzo znienawidzonym przez michnikoidów, jako siłą, która jest ich jedynym przeciwnikiem. A od kiedy to chrześcijanin winien być czyimś przeciwnikiem????
|
N lut 14, 2016 17:34 |
|
 |
Robek
|
Andy72 napisał(a): Widać jest bardzo znienawidzonym przez michnikoidów, jako siłą, która jest ich jedynym przeciwnikiem. To ci wszyscy ludzie którzy są tam pokazani na tym filmie, to aktorzy? ten film jest oszustwem?
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
N lut 14, 2016 20:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Robek napisał(a): Andy72 napisał(a): Widać jest bardzo znienawidzonym przez michnikoidów, jako siłą, która jest ich jedynym przeciwnikiem. To ci wszyscy ludzie którzy są tam pokazani na tym filmie, to aktorzy? ten film jest oszustwem? Metoda manipulacji znana od wieków. Puszcza się kłamstwa, dla uwiarygodnienia obok niepodważalnej prawdy. To też o tym wspaniałym kapłanie i jego dziełach: http://warszawskagazeta.pl/felietony/mi ... ca-rydzyka
|
Wt lut 16, 2016 12:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Robek napisał(a): Andy72 napisał(a): Widać jest bardzo znienawidzonym przez michnikoidów, jako siłą, która jest ich jedynym przeciwnikiem. To ci wszyscy ludzie którzy są tam pokazani na tym filmie, to aktorzy? ten film jest oszustwem? Metoda manipulacji znana od wieków. Puszcza się kłamstwa, dla uwiarygodnienia obok niepodważalnej prawdy. To też o tym wspaniałym kapłanie i jego dziełach: http://warszawskagazeta.pl/felietony/mi ... ca-rydzykaSadzisz, że budowle i dzieła stanowią o jakości kapłana?.....to wskaż jakie dzieła/budowle wzniósł św J. M. Vianney......
|
Wt lut 16, 2016 12:57 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Alus napisał(a): Sadzisz, że budowle i dzieła stanowią o jakości kapłana? Gdzie gita tak napisała?
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Wt lut 16, 2016 13:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus cytuje: Sadzisz, że budowle i dzieła stanowią o jakości kapłana?.....to wskaż jakie dzieła/budowle wzniósł św J. M. Vianney......[/quote] Alus! To co często robisz, chociaż zwykle grubymi nićmi-MANIPULUJESZ!
|
Wt lut 16, 2016 13:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Alus! To co często robisz, chociaż zwykle grubymi nićmi-MANIPULUJESZ! Epatujesz non stop sukcesami o. Rydzyka.....stąd moje pytanie......skoro nie potrafisz odpowiedzieć, to Twój problem....
|
Wt lut 16, 2016 15:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Cytuj: Alus! To co często robisz, chociaż zwykle grubymi nićmi-MANIPULUJESZ! Epatujesz non stop sukcesami o. Rydzyka.....stąd moje pytanie......skoro nie potrafisz odpowiedzieć, to Twój problem.... Biorąc pod uwagę sukcesy dzieł o.Tadeusza Rydzyka,moje pokazywanie ich jest mniej niż skromne. Jeśli idzie natomiast o problemy, to spójrz na siebie.
|
Wt lut 16, 2016 19:24 |
|
|
|