Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 8:31

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 Klerykalizm i antyklerykalizm a katolicy. 
Autor Wiadomość

Przypomnę Ci jedynie, że "rzeczy oczywiste" to rzeczy - oczywiste, np. zapisane w ustawach a nie rzeczy które "takie są bo tak chcę". :)

Rozumiem, że z rozpędu się przejęzyczyłeś używając słowa "Ci", zamiast "sobie. Po korekcie twoja wypowiedź brzmiałaby więc tak:
Aton napisał(a):
Przypomnę sobie jedynie, że "rzeczy oczywiste" to rzeczy - oczywiste, np. zapisane w ustawach a nie rzeczy które "takie są bo tak chcę". :)

Myślę, że całkiem słusznie powinieneś sobie tę oczywistą prawdę przypominać, szczególnie przed napisaniem czegokolwiek na forum, gdyż 90% treści twoich wypowiedzi to czyste chciejstwo dwojakiej natury:
    - chciałbyś (to przypuszczam, gdyż nie znam twoich myśli) żeby rzeczywiście było tak jak twierdzisz,
    - chciałbyś (tego jestem pewien, gdyż dowodzi tego maniakalny upór) wmówić tym niezbyt bystrym czytelnikom twoich wypowiedzi, że tak właśnie jest.

Pt wrz 12, 2008 14:06
Zobacz profil WWW
Ustawy, statystyki - to wszystko spisek masonów, Żydów, komunistów. W rzeczywistości Kościół nie dostaje od państwa ani grosza a państwo jeszcze go dyskryminuje nie dopuszczając np. do mediów publicznych. Katolicy zaś są biednymi ofiarami tego całego spisku, kłamstw i "chciejstwa" złych ateistów.
Teraz już dobrze? :)

Pt wrz 12, 2008 14:31
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4