RM i TV Trwam nie tylko pogłębia wiarę, ale i edukuje
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: RM i TV Trwam nie tylko pogłębia wiarę, ale i edukuje
W marcu było 18 mszy, audiencji, błogosławieństw itp z udziałem Franciszka. To prawda.
Przejrzałem tygodniowy plan i znalazłem kilka programów o B16.
Sama przyznałaś, ze programów o nauczaniu Franciszka nie zauważyłaś (ale nauki JP2 i owszem). Czy są programy o nauczaniu Franciszka?
|
Wt kwi 12, 2016 18:49 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): W marcu było 18 mszy, audiencji, błogosławieństw itp z udziałem Franciszka. To prawda.
Przejrzałem tygodniowy plan i znalazłem kilka programów o B16.
Sama przyznałaś, ze programów o nauczaniu Franciszka nie zauważyłaś (ale nauki JP2 i owszem). Czy są programy o nauczaniu Franciszka? Nie zauważyłam??? Gdzie i kiedy to napisałam????? Oprócz wymienionych wcześniej w każdą środę godz. 10.00-11.10 Audiencje generalne Papieża Franciszka transmitowane w Telewizji Trwam.
|
Cz kwi 14, 2016 20:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Nie zauważyłam??? Gdzie i kiedy to napisałam????? Odpowiem twoimi slowami. gita napisał(a): Kozioł napisał(a): ..A naukom Franciszka poświęca choc połowę tego czasu, choć jakąs chwilę? Nie oglądam Telewizji Trwam 24 godziny na dobę, więc nie wiem... Skoro nie wiesz, czy choć chwilę poswięca się naukom Franciszka, to widocznie takich nie zauwazyłaś. 
|
Cz kwi 14, 2016 22:21 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): gita napisał(a): Nie zauważyłam??? Gdzie i kiedy to napisałam????? Odpowiem twoimi slowami. gita napisał(a): Kozioł napisał(a): ..A naukom Franciszka poświęca choc połowę tego czasu, choć jakąs chwilę? Nie oglądam Telewizji Trwam 24 godziny na dobę, więc nie wiem... Skoro nie wiesz, czy choć chwilę poswięca się naukom Franciszka, to widocznie takich nie zauwazyłaś.  Prawda jest taka, że bardziej interesuję się polityka niż naukami Papieża Franciszka i dlatego tych ponad godzinnych środowych audiencji zwykle nie oglądam. 
|
Pt kwi 15, 2016 8:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Prawda jest taka, że bardziej interesuję się polityka niż naukami Papieża Franciszka i dlatego tych ponad godzinnych środowych audiencji zwykle nie oglądam.  Tym samym przyznajesz, że to media polityczne Szkoda, że nie oglądasz. Franciszek ma prosty i szczery przekaz.
|
Pt kwi 15, 2016 8:21 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): gita napisał(a): Prawda jest taka, że bardziej interesuję się polityka niż naukami Papieża Franciszka i dlatego tych ponad godzinnych środowych audiencji zwykle nie oglądam.  Tym samym przyznajesz, że to media polityczne Szkoda, że nie oglądasz. Franciszek ma prosty i szczery przekaz. Nie zrozumiałeś mnie!  Programy polityczne oglądam na wszystkim możliwych stacjach telewizyjnych oraz czytam w internecie, w RM i Telewizji Trwam również. Na słuchanie Papieża Franciszka zostaje mi bardzo mało czasu.
|
Pt kwi 15, 2016 8:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Kozioł napisał(a): gita napisał(a): Prawda jest taka, że bardziej interesuję się polityka niż naukami Papieża Franciszka i dlatego tych ponad godzinnych środowych audiencji zwykle nie oglądam.  Tym samym przyznajesz, że to media polityczne Szkoda, że nie oglądasz. Franciszek ma prosty i szczery przekaz. Nie zrozumiałeś mnie!  Programy polityczne oglądam na wszystkim możliwych stacjach telewizyjnych oraz czytam w internecie, w RM i Telewizji Trwam również. Na słuchanie Papieża Franciszka zostaje mi bardzo mało czasu. Przestawiasz doraźność, która przemija i stale się zmienia, nad wiecznością 
|
Pt kwi 15, 2016 9:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus, która myśli, że wznosi się ponad przeciętność poucza: Cytuj: Przestawiasz doraźność, która przemija i stale się zmienia, nad wiecznością  Ja przyznaję jej rację! A Ty na pewno robisz odwrotnie, jesteś wielka!  , aby powiększyć swą wielkość na pewno słuchasz RM i oglądasz Telewizje Trwam. 
|
Pt kwi 15, 2016 12:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus, która myśli, że wznosi się ponad przeciętność poucza: Cytuj: Przestawiasz doraźność, która przemija i stale się zmienia, nad wiecznością  Ja przyznaję jej rację! A Ty na pewno robisz odwrotnie, jesteś wielka!  , aby powiększyć swą wielkość na pewno słuchasz RM i oglądasz Telewizje Trwam.  Na pewno nie przedkładam ilości czasu poświęconego polityce, nad czas poświęcony sprawom duchowym, w tym zapoznawaniu się z nauką papieża Franciszka i innych duchownych lub lekturze. Aktualnie czytam wspomnienia wspaniałego kapłana pt. "Pijani Bogiem'. A katoliczka chyba zna nauczanie Jezusa - nie wymaga on wnoszenia sie ponad przeciętność w rozmowie tyczącej kwestii co dla człowieka jest najistotniejsze.
|
Pt kwi 15, 2016 13:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Alus, która myśli, że wznosi się ponad przeciętność poucza: Cytuj: Przestawiasz doraźność, która przemija i stale się zmienia, nad wiecznością  Ja przyznaję jej rację! A Ty na pewno robisz odwrotnie, jesteś wielka!  , aby powiększyć swą wielkość na pewno słuchasz RM i oglądasz Telewizje Trwam.  Na pewno nie przedkładam ilości czasu poświęconego polityce, nad czas poświęcony sprawom duchowym, w tym zapoznawaniu się z nauką papieża Franciszka i innych duchownych lub lekturze. Aktualnie czytam wspomnienia wspaniałego kapłana pt. "Pijani Bogiem'. A katoliczka chyba zna nauczanie Jezusa - nie wymaga on wnoszenia sie ponad przeciętność w rozmowie tyczącej kwestii co dla człowieka jest najistotniejsze. Przekonałaś mnie! Jesteś WIELKA! 
|
Pt kwi 15, 2016 14:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Przekonałaś mnie! Jesteś WIELKA!  Możesz sobie kpić, w ostatecznym rozliczeniu każda z nas zda rachunek....z zaniechań także..... myślą, mową, uczynkiem i zaniedbaniem.
|
Pt kwi 15, 2016 14:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Przekonałaś mnie! Jesteś WIELKA!  Możesz sobie kpić, w ostatecznym rozliczeniu każda z nas zda rachunek....z zaniechań także..... myślą, mową, uczynkiem i zaniedbaniem.Święta racja! Nic dodać, nic ująć!
|
Pt kwi 15, 2016 14:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
RM,TV Trwam , ND edukuje w zakresie wiedzy historycznej. między innymi na temat bohaterów polski podziemnej. Wczoraj w programie:"Polski punkt widzenia", Halina Murawska siostrzenica ppłk Zygmunta Szendzielarza ps."Łupaszko" oraz prezes Fundacji "Niezłomni" Wojciech Łuczak wspominali bohaterstwo Żołnierza Niezłomnego jakim był "Łupaszko". Dzisiaj od godz. 15.00 Telewizja Trwam transmitować będzie uroczystości pogrzebowe z udziałem władz państwowych oraz wielu tysięcy Polaków. Ppłk Zygmunt Szendzielarz po 65 latach doczeka się godnego pogrzebu, na który zasłużył jako BOHATER walczący o niepodległość Polski. https://www.youtube.com/watch?v=W_FkYm3k2HM
|
N kwi 24, 2016 7:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gdyby Polska miała więcej takich ludzi jak Dyrektor RM o.Tadeusz Rydzyk, byłaby mlekiem i miodem płynąca. http://www.radiomaryja.pl/multimedia/sl ... -maryja-2/
|
Cz maja 19, 2016 7:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A pieniadze by z nieba spadaly jak manna...
|
Cz maja 19, 2016 8:23 |
|
|
|