Autor |
Wiadomość |
Alipiusz
|
poprawka
W mojej poprzedniej wypowiedzi zabrakło w punkcie 1. w pewnym miejscu słówka "nie", przez co może być ona zupełnie opacznie zrozumiana.
|
Śr maja 21, 2003 18:41 |
|
|
|
|
Alipiusz
|
Dzięki Skajko za plusy!! Ja też lubię czacik.
|
Śr maja 21, 2003 18:44 |
|
|
Skaja
|
prosze bardzo... do plusów dodam jeszcze to, że botop jest bardzo uprzejmy
Śr maja 21, 2003 18:52 |
|
|
|
|
Gość
|
Alipiuszu, jestem Ci bardzo wdzięczny za te"plusy". Teraz obraz czatu jest już bardziej prawdziwy...
A co do zamykania go, to jestem oczywiście przeciwny, bo co bym robił w niedzielne, i nie tylko, wieczory
|
Śr maja 21, 2003 23:37 |
|
|
_dzika_
|
Skaja botop moze i jest miły ale wyrzuca za floodowanie
pozdrowionka
|
Cz maja 22, 2003 8:35 |
|
|
|
|
PianticeLLa
|
ojoj
ksiadz_na_czacie5 napisał(a): Alipiuszu, jestem Ci bardzo wdzięczny za te"plusy". Teraz obraz czatu jest już bardziej prawdziwy... A co do zamykania go, to jestem oczywiście przeciwny, bo co bym robił w niedzielne, i nie tylko, wieczory
Czy zatem - zdaniem szanowenego Księdza czat to zwykły "zjadacz czasu"??
Czy to nie pierwszy objaw uzależnienia
_________________ "Wielki wstyd dla nas, że święci dokonywali wielkich dzieł, a my chcemy otrzymać chwałę i cześć, opowiadając o nich" (św. Franciszek z Asyżu)
|
Cz maja 22, 2003 10:54 |
|
|
Gość
|
Re: ojoj
PianticeLLa napisał(a): Czy zatem - zdaniem szanowenego Księdza czat to zwykły "zjadacz czasu"??
Czy to nie pierwszy objaw uzależnienia
Czat to dla mnie nie jest zwykły zjadacz czasu, bo mam wiele codziennych spraw, które ten czas mi również zjadają
Uważam, że to od wewnętrznego nastawienia i podejścia każdego z nas będzie zależało, czym jest dla mnie czat. To kwestia motywów i intencji czatowników
P.S. Uzależnienia się jeszcze nie czuję
|
Cz maja 22, 2003 11:00 |
|
|
Pharisee
|
Odnosze wrażenie ze chat jest złodziejem czasu i sie od tego idzie uzależnić (to samo tyczy forum), ale przez Chat mozna sie też wielu rzeczy dowiedzieć i wyrazić swoją opinie, której i tak każdy tylko przelotnie przeczyta gdyż jak wielu rozmawia to sie wszystko zlewa (w Forum jest wiecej czasu na czytanie i odpowiedzi).
Napisał bym więcej ale wiem, że i tak każdy ma mnie za jakiegoś błazna.
|
Cz maja 22, 2003 11:07 |
|
|
Gość
|
Pharisee, ilość Twoich postów rzeczywiście świadczy, że możesz być już uzależniony od forum
Ale jesteś dopiero na drugim miejscu na razie...
|
Cz maja 22, 2003 12:10 |
|
|
Pharisee
|
postów mych jest wiele, a tematów też troche jest i to raczej potrzebnych tematów (ale mało kto ma siły by podjąć się wypowiedzi na podane tematy)
|
Cz maja 22, 2003 12:14 |
|
|
jestem
|
|
Cz maja 22, 2003 12:37 |
|
|
jestem
|
|
Cz maja 22, 2003 12:49 |
|
|
PianticeLLa
|
Jestem, mam nadzieję, że jesteś zaznajomiony zarówno ze stopniami pychy jak i pokory... bez tej teoretycznej wiedzy takie jak to wyżej wtrącenie uważam, że jest nie na miejscu !
_________________ "Wielki wstyd dla nas, że święci dokonywali wielkich dzieł, a my chcemy otrzymać chwałę i cześć, opowiadając o nich" (św. Franciszek z Asyżu)
|
Cz maja 22, 2003 20:00 |
|
|
Alipiusz
|
po co rzucać gromy?
Pianticello, czemu tak rzucasz gromy na innych? Przecież Jestem żartowała, a raczej przyjęła Twoje słowa za żart, jak rozumiem? A na marginesie, Jestem jest zdaje się dziewczęciem
A do Księdza na piątkę - uzależnienia zdaje się wcale nie trzeba czuć, żeby już być uzależnionym. Przeciwnie, psychika się broni i spycha fakt uzależnienia do podświadomości...
Pozdrawiam serdecznie
|
Cz maja 22, 2003 23:10 |
|
|
jestem
|
PianticeLLa napisał(a): Jestem, mam nadzieję, że jesteś zaznajomiony zarówno ze stopniami pychy jak i pokory... bez tej teoretycznej wiedzy takie jak to wyżej wtrącenie uważam, że jest nie na miejscu !
przede wszystkim toooo jestem kobietą (dziwne że nie wpadłas na to?)...
oczywiscie dobrze że masz swoje zdanie ale wiedz że każdy ma swoje i wolno mu je publikować... wtracasz swoje gdzie chcesz i każdemu równiez wolno to czynić... i wcale nie mam teraz ochoty i właściwie nie widze potrzeby popisywania sie tu przed tobą moją teoretyczna wiedzą na temat stopni pychy i pokory ...
i uważam że moje 'wtracenie' może być dobrym motywem na zastanowienie dla danego człowieka... i takie były intencje...
mam nadzieję że masz nadzieję również w w tym co najważniejsze
|
Pt maja 23, 2003 14:03 |
|
|
|