|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Tajemnice Historii Polski
Autor |
Wiadomość |
amarok
|
 Tajemnice Historii Polski
http://www.tajemnice-historii-polski.amarok.avx.pl/ - witam!  jestem tutaj nowym userem jak widać  pozwoliłem sobie zaprosić Was na niezależne forum, na którym toczą się dysputy o faktach z historii Polski, o których nie przeczytacie w żadnym podręczniku a tylko w niewielu trudnodostępnych książkach  zapraszam serdecznie !
|
Pt kwi 14, 2006 18:45 |
|
|
|
 |
bobo
|
Po 1. to wymaga przeczytania, zastanowienia się, obmyślenia i wtedy ewentualnej odpowiedzi. Teraz myślimy nad INNĄ TAJEMNICą tajemnicą Zmartwychwstania Pańskiego. zamysł, ból, rozpacz, płacz, przeżycie.
Wydawać by się mogło, że człoiwek tego nie zniesie, a jednak!!!
Bóg daje siły, ale ileż przemyśleń, ile siły nam daje, by przetrwać to MISTERIUM, by je przeżyć!
A ból, ropacz, płacz czy to nie jest nam dane na codzień?!
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Pt kwi 14, 2006 21:19 |
|
 |
Stanisław Adam
|
bobo napisał(a): Po 1. to wymaga przeczytania, zastanowienia się, obmyślenia i wtedy ewentualnej odpowiedzi. [...]
Nie ma co myśleć. To temat "worek". Można dyskutować o jednej 'tajemnicy' w jednym wątku, ale wszystkie naraz  . Zaproponuj jakąś i utwórz temat. To pogadamy.
Ale nie zniechęcaj się Amarok. Tu jest wielu 'przemądrzałych. Nie chwaląc się - ja.
Witam. Bobo też już cię przywitała ...
Wesołych Świąt
Spidy, jest dział "Ogłoszenia i informacje". Może tam by ten 'temat' przeflancować ?
Pt kwi 14, 2006 21:54 |
|
|
|
 |
amarok
|
Stanisław Adam napisał(a): Nie ma co myśleć. To temat "worek". Można dyskutować o jednej 'tajemnicy' w jednym wątku, ale wszystkie naraz  . Zaproponuj jakąś i utwórz temat. To pogadamy.
 chciałem to podzielić na okresy histporyczne, ale to by było mało że tak się wyrażę przejzyste  po wielu próbach stwierdziłem, że tak jest okej... poza tym, to żadne tajemnice, tylko raczej tzw. niewygodne tematy  zapraszam do dyskusji merytoprycznej na moim forum, a jak ktoś ma pomysły jakieś, top tam jest odp dział  pozdr
|
So kwi 15, 2006 8:56 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|