Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N wrz 14, 2025 21:55

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Tajemnice Historii Polski 
Autor Wiadomość

Post Tajemnice Historii Polski
http://www.tajemnice-historii-polski.amarok.avx.pl/ - witam! :) jestem tutaj nowym userem jak widać ;) pozwoliłem sobie zaprosić Was na niezależne forum, na którym toczą się dysputy o faktach z historii Polski, o których nie przeczytacie w żadnym podręczniku a tylko w niewielu trudnodostępnych książkach :) zapraszam serdecznie !

Pt kwi 14, 2006 18:45

Po 1. to wymaga przeczytania, zastanowienia się, obmyślenia i wtedy ewentualnej odpowiedzi. Teraz myślimy nad INNĄ TAJEMNICą tajemnicą Zmartwychwstania Pańskiego. zamysł, ból, rozpacz, płacz, przeżycie.
Wydawać by się mogło, że człoiwek tego nie zniesie, a jednak!!!
Bóg daje siły, ale ileż przemyśleń, ile siły nam daje, by przetrwać to MISTERIUM, by je przeżyć!
A ból, ropacz, płacz czy to nie jest nam dane na codzień?!

Pt kwi 14, 2006 21:19

Po 1. to wymaga przeczytania, zastanowienia się, obmyślenia i wtedy ewentualnej odpowiedzi. [...]

Nie ma co myśleć. To temat "worek". Można dyskutować o jednej 'tajemnicy' w jednym wątku, ale wszystkie naraz :shock: ?? . Zaproponuj jakąś i utwórz temat. To pogadamy.

Ale nie zniechęcaj się Amarok. Tu jest wielu 'przemądrzałych. Nie chwaląc się - ja.
Witam. Bobo też już cię przywitała ...

Wesołych Świąt

Spidy, jest dział "Ogłoszenia i informacje". Może tam by ten 'temat' przeflancować ?

Pt kwi 14, 2006 21:54
Zobacz profil WWW

Nie ma co myśleć. To temat "worek". Można dyskutować o jednej 'tajemnicy' w jednym wątku, ale wszystkie naraz :shock: ?? . Zaproponuj jakąś i utwórz temat. To pogadamy.

;) chciałem to podzielić na okresy histporyczne, ale to by było mało że tak się wyrażę przejzyste :) po wielu próbach stwierdziłem, że tak jest okej... poza tym, to żadne tajemnice, tylko raczej tzw. niewygodne tematy ;) zapraszam do dyskusji merytoprycznej na moim forum, a jak ktoś ma pomysły jakieś, top tam jest odp dział :) pozdr

So kwi 15, 2006 8:56
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4 ]