| Autor |
Wiadomość |
|
SzymonSt
|
 strona sympatyków Benedykta XVI
Zapraszam wszystkich nową strone i forum na temat Benedykta XVI - Josepha Ratzingera. Wiem że strona nie przedsatwia narazie wielkiego poziomu. Mam jednak nadzieje że z czasem będzie się rozrastała i udoskonalała. A wszystkich chętnych zapraszam do współpracy.
http://ratzinger.w.interia.pl
|
| Śr cze 29, 2005 0:02 |
|
|
|
 |
|
SzymonSt
|
Przepraszam.podałem zły adres.
http://ratzinger.glt.pl
|
| Śr cze 29, 2005 0:04 |
|
 |
|
mlodzi.rm
|
Stronka potrzebna, tylko jedno mnie razi!! Wchodzac do ksiegi gosci na dole pojawia mi sie reklama jakiegos serwisu o podrywaniu i gole nogi damskie ze zdjetymi majtkami!! To bardzo razi, to nie przystoi na takiej stronie!!! Jak cos takiego moze pojawiac sie na strone o Papiezu? Radze zmienic tego ktory serwuje takie reklamy, bo teraz czuje ogromny niesmak!
|
| So lip 16, 2005 11:30 |
|
|
|
 |
|
Yamaha
|
mlodzi.rm napisał(a): Stronka potrzebna, tylko jedno mnie razi!! Wchodzac do ksiegi gosci na dole pojawia mi sie reklama jakiegos serwisu o podrywaniu i gole nogi damskie ze zdjetymi majtkami!! To bardzo razi, to nie przystoi na takiej stronie!!! Jak cos takiego moze pojawiac sie na strone o Papiezu? Radze zmienic tego ktory serwuje takie reklamy, bo teraz czuje ogromny niesmak!
O dzizys to jak widziesz kobiete na ulicy w spodniczce to tez masz niesmak
Ja jego ale niektorzy z was sa dziffni  dzizys......
Nie wlazłam na ta storne bo jak widzę że jest o tym rat..coś tam to już mnie to razi i czuję niesmak
Peace
Pozdrawiam 
_________________ Jade jade na motorze....włosy mi rozwiewa wiatr :D.....
|
| So lip 16, 2005 12:45 |
|
 |
|
mlodzi.rm
|
no juz teraz pojawia mi sie inna reklama, moze tamta byla tylko tymczaswo. Upieram sie jednak przy tym ze na stronie o Papiezu takie reklamy nie powinny sie pojawiac.
|
| So lip 16, 2005 12:57 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 warszawa warsaw
moglbym zrozumiec strone sympatykow jakiegos guru politycznego - ale tworzenie strony sympatykow papieza sugeruje ze sa w kosciele ludzie mu niesympatyczni
|
| Śr maja 24, 2006 17:38 |
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Bo pewnie nie każdemu "podoba się" papież Ratzinger.
Moja uwaga jest jedna - strona (grafika) dramatycznie wolno się ładuje...
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| Śr maja 24, 2006 18:51 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 warszawa warsaw
bije strone szymona o caly leb - strona klubu fanow benedykta
http://www.popebenedictxvifanclub.com/index.html
o tempora, o mores - papiez idolem garstki jego fanatykow
ps na tej stronie w Sklepie Papieskim mozna sobie kupic naklejki 'owczarek niemiecki jest moim pasterzem' z wizerunkiem glowy groznego psa. Nic dodac nic ujac
|
| Cz maja 25, 2006 8:31 |
|
 |
|
ToMu
|
Jest stronka jeszcze lepsza - i o dłuższej tradycji:
http://www.ratzingerfanclub.com/ 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
| Cz maja 25, 2006 10:37 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 warszawa warsaw
to samo maslo maslane
|
| Cz maja 25, 2006 10:46 |
|
 |
|
ToMu
|
|
| Cz maja 25, 2006 10:57 |
|
 |
|
ToMu
|
Massagewarsaw - w ogóle obydwie te strony bardzo podobnie wyglądają, jak się teraz im przyjrzałem.
|
| Cz maja 25, 2006 11:10 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 warszawa warsaw
na ich forum zdecydowanie dominuja niemcy - polskojezycznych tam do tej pory nie ma. Niech sie pichca we wlasnym sosie
|
| Cz maja 25, 2006 14:22 |
|
|