|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Czasowy wyłaćznik komputera- darmowy program...
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Czasowy wyłaćznik komputera- darmowy program...
Znalazłam super program, który wyłącza komputer albo o określonej godzinie albo po upływie jakiegoś czasu- tak wiec można np. włączyć sobie film na komputerze, nastawić na wyłączenie za dwie godziny i już nie trzeba wstawać z łóżka...
można ściągnąć choćby tu:
http://www.instalki.pl/programy/download/sterowanie_komputerem/CWK.php
|
Wt paź 28, 2008 19:18 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Przydatna rzecz, dziękuję za linka (ja zazwyczaj zostawiam kompa włączonego, jak torrenty ściągam - a mój programik ma opcję, która wyłącza kompa po ściągnięciu  )
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
So lis 01, 2008 9:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No wiesz co ToMu? Tak jawnie mówić o tym, że się kradnie na Katolickim bądź co bądź forum?
|
N lis 09, 2008 21:11 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Teresse - większość programów do odtawrzania filmów ma tą funkcję...
takie programy to tylko zaśmiecanie systemu i zżeranie jego zasobów.
Najpierw sprawdź, jaką funkcjonalność ma to, co już masz na kompie.
Crosis
|
Pn lis 10, 2008 8:51 |
|
 |
Zencognito
|
Crosis napisał(a): Teresse - większość programów do odtawrzania filmów ma tą funkcję...
O kurcze, rzeczywiście Media Player Classic ma taką funkcję  I Cinema Player też
Żyłem w nieświadomości!
|
Pn lis 10, 2008 12:15 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
Rita napisał(a): No wiesz co ToMu? Tak jawnie mówić o tym, że się kradnie na Katolickim bądź co bądź forum?
Używanie torrenta nie jest tożsame z kradzieżą, bo i Creative Commonsowe pliki są dostępne do ściągnięcia w ten sposób.
|
Pn lis 10, 2008 12:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zen- nawet Windows ma taką funkcję- da się to ustawić...
Rito- nie wiesz co ściąga ToMu torrentami- trzeba panować nad językiem, bo oszczerstwo to poważny grzech...
|
Pn lis 10, 2008 13:30 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
|