Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz wrz 04, 2025 4:15

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
 nie działa katolik.pl 
Autor Wiadomość

Post nie działa katolik.pl
przekroczyli miesieczny transfer na serwerze i strona sie nie laduje.
z tego co zdazylem tam przeczytac to jesli nie znajda sposnora to beda zamykac serwisy

So lut 19, 2005 18:03

czy jest inna strona na ktorej jest dostep do brewiarza?

N lut 20, 2005 16:58

Zadałam to pytanie w innym wątku. Mam nadzieję, że ktoś jednak odpowie :). Ale google milczy :placze:

N lut 20, 2005 17:15

Sluchajcie ILG na katoliku byla dobrze zrobionym serwisem i nie bylo sensu tworzyc czegos nowego, wiec w wersji polskiej napewno takiej strony nie ma. Jak zagladalam do archiwum sieciowego to ostatnia archwizacja brewiarz.katolik.pl dotyczy czerwca 2003 roku wiec chyba Wam to tez sie nei przyda ;)

Pozdrawiam :)

Użytkownik rzadko obecny na forum.

N lut 20, 2005 17:25

No to mam nadzieję, że szybko ruszy ponownie :)

N lut 20, 2005 17:39

Pisałem dośc duzo na forum katolik.pl i byłem przekonany że to jest duży serwis o jakis solidnych podstawach ekonomicznych.Z tego co sie dowiedziałem to jest serwis prowadzony przez 2(!) osoby i bez potrzebnych pieniędzy.Także raczej nie am co liczyć na wznowienie pracy serwisu katolik.pl.Chociaż kto wie-ale przy cenach serwerów i uzaleznieniu cen od ruchu jaki generuja uzytkownicy-trzeba by sporych pieiedzy.A więc albo serwis musiałby podjąc jaką działalnośc komercyjną-albo znaleźc sponsorów .

N lut 20, 2005 18:03
...a wtedy liczne będą głosy, że właściciele portalu wyłudzają pieniądze od wiernych...

N lut 20, 2005 18:07

mysle, ze od 1.marca katolik.pl bedzie dzialac normalnie. moze to radio ktore ostatnio uruchomili tyle transferu zjadlo?? jesli tak to po prostu je wylacza i bedzie tak jak dawniej stronka smigac.

N lut 20, 2005 19:02

bragiel hehe jak Cie 2 osoby na katoliku dziwia to... hmm.. no wiesz... :D Powiedzmy ze Polskie serwisy i portale chrzescijanskie dzialaja przede wszystkim dlatego ze BOG tak CHCE, a nie za sa ludzie i pieniadze ;) hehe...

N lut 20, 2005 19:20

bragiel hehe jak Cie 2 osoby na katoliku dziwia to... hmm.. no wiesz... Powiedzmy ze Polskie serwisy i portale chrzescijanskie dzialaja przede wszystkim dlatego ze BOG tak CHCE, a nie za sa ludzie i pieniadze hehe...
Niestety zauważam następującą rzecz w naszym narodzie(że się tak patetycznie wyraże)-brak szacunku dla czasu innego człowieka.Pzrykładowo -jaki jest sens istnenia tysięcy,czy setek tysiecy stron o jednej tematyce?Zamaist łaćzyć to sie dzieli-zamaist zrobic jedną duza strone dotyczącą wiary-u nas są tysiece czy nawet dziesiatki tysiecy takich stron.Czemu to słuzy?Według mnie powinno byc jedno forum katolickie w Polsce-a nie niewiadomo ile.Po co tworzyc dublujące sie strony i fora?Ilośc stron internetowych obecnie jest większa od ilosci ludzi na ziemi-a kierunek rozwoju internetu powinien byc dokładnie odwrotny.Pozdrawiam.

Pn lut 21, 2005 20:15
Momencik. O czym Ty mówisz? Jeśli ja zrobię WŁASNĄ stronę np. o skarpetach, to dlaczego ktoś inny kto też chce zrobić stronę o skarpetach miałby MUSIEĆ podpinać się do strony mojej?
Zwróć uwagę CZYM jest internet.
Ponadto wiele stron na dany temat tworzy mechanizmy rynkowe :-D a co za tym idzie jest konkurencja. Jakaś bo jakaś, ale zawsze jest.

Pn lut 21, 2005 20:30

A proroctwa bym raczej snula optymistyczne, od kiedy wspolpracuja z Chipem... to mają solidne zaplecze (potencjalnie przynajmniej)

Pn lut 21, 2005 20:30

Momencik. O czym Ty mówisz? Jeśli ja zrobię WŁASNĄ stronę np. o skarpetach, to dlaczego ktoś inny kto też chce zrobić stronę o skarpetach miałby MUSIEĆ podpinać się do strony mojej?
Zwróć uwagę CZYM jest internet.
Ponadto wiele stron na dany temat tworzy mechanizmy rynkowe :-D a co za tym idzie jest konkurencja. Jakaś bo jakaś, ale zawsze jest.
Oczywiście może -tylko ja wychodze z załozenia -ceny czas innych-życie jest bardzo krótkie.I jezeli samych stron parafii jest tysiące -to żeby je wszystkie przeglądac to trzeba by nic innego nie robic tylko to.Moeje zdanie jest takie-że ludzie są teraz tak zabiegani i mają tak mało czasu,że powinno sie im wyjśc na rękę i łaczyć strony a nie dublować .Pozdrawiam.

Pn lut 21, 2005 20:49

no tak i bez dublowania byla ILG i teraz jak aktolk padl to... juz ci, ktorzy nie maja wersji ksiazkowej nie maja skad tego wziac ;)

Pn lut 21, 2005 21:37

Julia to pewnie prowokacja zeby podreperowac polski rynek wydawniczy ;)

A co do tych stron parafialnych to chyba dobrze ze sa bo mi wygodniej sie czyta ogloszenia z wlasnej prafii a nie ogloszenia ze wszystkich parafii swiata (bo skoro to moglaby byc tylko jedna strona tematyczne ;) ).

Pozdrawiam :)

Pn lut 21, 2005 22:29
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona