Autor |
Wiadomość |
Barbara77
Dołączył(a): Wt lip 06, 2010 15:44 Posty: 13 Lokalizacja: Krakow/Gavle
|
 Okropne strony i wideo na You Tubie
Nie moge spac taka jestem podenerwowana, nie dosc ze powstaja takie antykoscielne strony nazywaja sie antyklerykalne to jeszcze na youtube znalazlam dzis jak szukalam Barke okropne filmiki o Janie Pawle II naszym Papiezu!!! Co z tym mozna zrobic cos musimy zrobic ale co?!!
|
So sty 01, 2011 2:56 |
|
|
|
 |
lublin33338
|
 Re: Okropne strony i wideo na You Tubie
Jakie sa to konkretnie filmy? Jeśli film obraża uczucia religijne, osoba która go tam zamieściła popełniła przestępstwo. Problem polega jednak na tym, że obraza uczuć - to kwestia dość dyskusyjna i względna, dlatego nie wiem, czy cokolwiek można zrobić w tej kwestii.
|
So sty 01, 2011 8:54 |
|
 |
tomek92pl
czasowo zablokowany
|
Moje uczucia religijne obraza kazda Msza Swieta w Kosciele, ale co ja mam bidny zrobic? -.- Barbara77, nic nie mozna zrobic, kazdy ma prawo robic filmiki/strony jakie chce i o czym chce.
|
So sty 01, 2011 14:33 |
|
|
|
 |
Selgrado
|
Dzieciaki wrzucają prawie bez przerwy jakieś dziadostwa i tak oto powiększa się ten smród wysypiska. A i starsi też.
_________________ [KMI ...] ------------.
|
So sty 01, 2011 18:38 |
|
 |
lublin33338
|
Jeśli chodzi o internet to w zasadzie trudno jest walczyć z tekstami czy filmami. Jeśli coś Cię obraża, nie oglądaj tego - jedyna skuteczna rada.
|
So sty 01, 2011 20:46 |
|
|
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
tomek92pl napisał(a): Moje uczucia religijne obraza kazda Msza Swieta w Kosciele A pisanie na forum wiara.pl czasami nie obraża Twoich uczuć religijnych?
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
So sty 01, 2011 20:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Barbara77 napisał(a): to jeszcze na youtube znalazlam dzis jak szukalam Barke okropne filmiki o Janie Pawle II naszym Papiezu!!! Ale co było w tych filmikach?
|
So sty 01, 2011 21:13 |
|
 |
tomek92pl
czasowo zablokowany
|
maly_kwiatek napisał(a): A pisanie na forum wiara.pl czasami nie obraża Twoich uczuć religijnych?
To byl zart, oraz przyklad tego jak przesadzacie z tym wszystkim.
|
N sty 02, 2011 0:22 |
|
 |
Barbara77
Dołączył(a): Wt lip 06, 2010 15:44 Posty: 13 Lokalizacja: Krakow/Gavle
|
fiszbin napisał(a): Barbara77 napisał(a): to jeszcze na youtube znalazlam dzis jak szukalam Barke okropne filmiki o Janie Pawle II naszym Papiezu!!! Ale co było w tych filmikach? No ja nie bede pisac co tam jest, przepraszam ale mozna znalezc na youtubie. Okropne bluznierstwo przeciw naszemu Papiezowi. I jescze na tym portalu antyklerykalnym takie rzeczy o Ojcu Swietym, ze razem z obecnym Ojcem Swietym ukrywal ksiezy pedofili, no mozna nie czytac ale innu czytaja i jescze pomysla ze to prawda!!! Tam na tym portalu kosciol-kat jeszcze jest taki opis sekty i niby to ma byc Kosciol katolicki. Mnie jest tak ciezko bo tu nie mam z kim pomowic jestem za granica.
|
Wt sty 04, 2011 17:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Barbara77 napisał(a): fiszbin napisał(a): Barbara77 napisał(a): to jeszcze na youtube znalazlam dzis jak szukalam Barke okropne filmiki o Janie Pawle II naszym Papiezu!!! Ale co było w tych filmikach? No ja nie bede pisac co tam jest, przepraszam ale mozna znalezc na youtubie. Okropne bluznierstwo przeciw naszemu Papiezowi. I jescze na tym portalu antyklerykalnym takie rzeczy o Ojcu Swietym, ze razem z obecnym Ojcem Swietym ukrywal ksiezy pedofili, no mozna nie czytac ale innu czytaja i jescze pomysla ze to prawda!!! Tam na tym portalu kosciol-kat jeszcze jest taki opis sekty i niby to ma byc Kosciol katolicki. Mnie jest tak ciezko bo tu nie mam z kim pomowic jestem za granica. Ale skąd mamy wiedzieć dokładnie o które filmiki Ci chodzi? Mamy przejrzeć wszystkie filmy z YouTube o Janie Pawle II? I co znaczy "bluźnierstwo przeciw naszemu Papieżowi"? Piszesz "Co z tym mozna zrobic", ale nie opisujesz dokładnie co "to" jest. Barbara77 napisał(a): takie rzeczy o Ojcu Swietym, ze razem z obecnym Ojcem Swietym ukrywal ksiezy pedofili, no mozna nie czytac ale innu czytaja i jescze pomysla ze to prawda!!! Może wejdź na te strony i zostaw tam komentarz z wyjaśnieniem że ci ludzie się mylą.
|
Wt sty 04, 2011 18:45 |
|
 |
tomek92pl
czasowo zablokowany
|
fiszbin napisał(a): Barbara77 napisał(a): takie rzeczy o Ojcu Swietym, ze razem z obecnym Ojcem Swietym ukrywal ksiezy pedofili, no mozna nie czytac ale innu czytaja i jescze pomysla ze to prawda!!!
Może wejdź na te strony i zostaw tam komentarz z wyjaśnieniem że ci ludzie się mylą. Albo jeszcze lepiej... udowodnij ze sie myla 
|
Wt sty 04, 2011 20:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Temat aż się prosi o ten link: http://xkcd.com/386/W internecie jest multum ludzi, którzy mówią różne dziwne rzeczy. W realu jest multum ludzi, którzy mówią różne dziwne rzeczy. I co z tym zrobić?
|
Śr sty 05, 2011 18:13 |
|
|