|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 wyraz swoja opinie...
Jesli interesuja cie wszelkie informacje na temat Jana Pawła II to zapraszam www.jpII.com.pl
|
| Pn cze 20, 2005 23:32 |
|
|
|
 |
|
Meg
|
Mogę wyrazić moją powierzchowną opinię, bo dzisiaj nie zdąrze już odjerzeć całości.
Ogólnie bardzo łądna strona, ale myśle, że powinieneś zmienić:
- suwaki, przy logo i bocznym obrazku, nie są tam potrzebne.
- po za tym te zmieniające się obrazki, zamiast tego powinien być według mnie za każdym razem losowo wybrany jeden.
To tyle
Pozdrawiam 
|
| Pn cze 20, 2005 23:36 |
|
 |
|
zielona_mrowka
|
Speedy a masz zgodę Administratora Portalu wiara.pl, pod który to portal należy serwis papiez.wiara.pl aby używać na swojej stronie główny baner serwisu? Jeśli nie to proszę o jego usunięcie. Poza tym nawet jak się otrzymuje zgodę na wykorzystanie materiałów wypadałoby mimo wszystko napisać skąd one pochodzą.
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
| Wt cze 21, 2005 11:16 |
|
|
|
 |
|
jo_tka
|
E-w-a napisał(a): Wysłany: Wto Cze 21, 2005 12:44 pm Temat postu:
-------------------------------------------------------------------------------- O Janie Pawle II nie sposób zapomnieć! A za strone dziękuje. Pozdrwiam serdecznie!
Przeniesione z takiego samego tematu w papieżu 
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
| Wt cze 21, 2005 11:56 |
|
 |
|
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Strona powitalna za długa, trza suwakiem jechać w dół- bezsens:/
Pod względem grafy, to powala na kolana, trzepie psyche, miazdży system i otwiera bramy piekieł... żartowałem. Grafa jest okropna jak na mój gust:/ i bordery wokół konkretnych części składowych strony, sprawiają wrażenie jakby chciały powiedzieć "aaaa moje oczy"...
Merytorycznie, nie jest źle.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| Wt cze 21, 2005 13:44 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Strona juz zmieniona
Grafika zmieniona i mysle ze teraz wyglada ok. Zapraszam i pozdrawiam
|
| Cz cze 23, 2005 12:00 |
|
 |
|
Meg
|
Myśle, że powinno się wchodzić po kliknięciu na to zdjęcie papieża na początku!
|
| Cz cze 23, 2005 12:05 |
|
 |
|
zielona_mrowka
|
co nie zmienia faktu, że wykorzystałeś baner z papiez.wiara.pl bez zdogy administratora... i nieznaczna jego zmiana nadal nic nie zmienia.
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
| Cz cze 23, 2005 16:40 |
|
 |
|
Meg
|
tak powinieneś wykonać własny baner, to wcale nie jest takie trudne 
|
| Cz cze 23, 2005 19:37 |
|