|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|
Strona o przegladarkach (fachowa)
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Strona o przegladarkach (fachowa)
http://browsehappy.pl/
Tutaj znajdziecie mozliwosci o przegladarkach, o tym, jak ich uzywac, albo czemu akurat niektorych nie uzywac. Polecam wszystkim, napisane jest w zrozumialym jezyku, wraz z wyjasnieniem wiekszosci pojec.
Crosis
|
N wrz 11, 2005 13:07 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
bardzo stronnicze i deklasujace Internet Explorera. I jeszcze ktos uwierzy. Dziwne, bo wszelkie banki dostosowuja sie wlasnie do IE, a jesli inne browsery dzialaja, to tym lepiej dla nich.
|
Cz paź 20, 2005 0:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Colicab, oczywiscie ze deklasuje Explorera - dlaczego - powie Ci kazdy webmaster albo programista. Nawet na tej stronie masz wypisane wszystkie wady tego programu. A dlaczego banki robia sie pod explorera? Poniewaz jest to pewna stala. I dla Twojej informacji: zachodnie baki dzialaja pod wiekszoscia przegladarek, takich jak Netscape i Mozilla (lub Firefox). Polskie dzialaja tez - z internetowym Kredyt Bankiem oraz intelliigo nie mam proglemow pod liskiem.
Crosis
|
Pn paź 24, 2005 14:07 |
|
|
|
 |
zielona_mrowka
|
Co do banków to i Lisek i FireBird bez problemu obsługują i MilleBank i Nordee Nie przesadzajmy z tymi bankami 
Pozdrawiam 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Pn paź 24, 2005 19:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Opera nie potrafi poprawnie poskladac kodu
|
Pn paź 24, 2005 21:37 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A masz na to jakis sensowny dowod? Czy Twoja wiedza w tym zakresie jest taka sama, jak to, ze dla Ciebie Mozilla i Mozilla Firefox to to samo?
Crosis
|
Wt paź 25, 2005 12:25 |
|
 |
Skaja
|
Crosis napisał(a): Czy Twoja wiedza w tym zakresie jest taka sama, jak to, ze dla Ciebie Mozilla i Mozilla Firefox to to samo? Crosis - nie udawaj takiego wielkiego znawcy sieci z powodu uzywania pingwinów, lisów i calego domowego zoo na kompie  Kazdy ma prawo uzywac tego co chce, co mu pasuje i raczej nie musi sie z tego tlumaczyc... przynajmniej nie jest to powod do wysmiewania kogos i umniejszania jego wiedzy z jakiegokolwiek zakresu, jezeli uzywa IE.
Wt paź 25, 2005 23:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Crosis: mowiac na przegladarke MOZILLA albo FIREFOX masz na mysli TO SAMO, wiec sie nie czepiaj
|
Wt paź 25, 2005 23:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Skaja, po pierwsze to Colicab zroflowal kogos za to, ze tamten napisal, ze nie mowgl wejsc na chata z Firefoxa i musial uzyc mozilli. Po prostu wysmial go od nieukow, bo przeciez Mozilla i Firefox to to samo, prawda?
Zeby nie bylo zacytuje:
Colicab napisał(a): Mieszek napisał(a): a mnie właśnie Firefox ostatnio jakos jave nie wczytuje musze przez Mozille wchodzić nie wiecie czemu tak sie dzieje?Pytajnik buahahhahahaha Suszę zęby Mozilla i Firefox to jedno i to samo Suszę zęby Wlasciwie to cala nazwa brzmi Mozilla Firefox, poniewaz to firma
Jak ktos wysmiewa kogos sam nie wiedzac o czym mowi, to niech oczekuje tego samego, tym bardziej jesli gada bzdury.
Wiec w tamtym temacie kulturalnie oswiecilem go, czym jest Mozilla, a czym Mozilla Firefox. I kto zajmuje sie opracowywaniem i kontynuacja tych projektow.
I do Colicaba: nie mow mi co mam na mysli, bo wiesz o tym tyle co i Mozilli. Jesli mowie "Mozilla" to jak wiekszosc ludzi mam na mysli browsera z klientem poczty. Jesli natomiast mowie "Firefox" albo "lisek" mam na mysli program Mozilla Firefox. Nie zagaduj mnie wiec tym, co mysle, bo i o tym nie masz pojecia.
Crosis
|
Śr paź 26, 2005 9:17 |
|
 |
Spoonman
|
zielona_mrowka napisał(a): Co do banków to i Lisek i FireBird bez problemu obsługują i MilleBank i Nordee 
mBank też obsługują.
Yo Zielona, pozdrowienia z Nordea Bank Polska S.A. 
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
Śr paź 26, 2005 9:55 |
|
 |
zakochanyaniolek
|
Colicab napisał(a): Opera nie potrafi poprawnie poskladac kodu
Tylko tego błędnie napisanego  Niestety wedle niektórych szacunków aż 10 % stron jest niepoprawnie napisanych. Zamiast pisać zgodnie z w3.org pisze się pod IE :/
|
So paź 29, 2005 16:16 |
|
 |
Staszek*
|
zakochanyaniolek napisał(a): Colicab napisał(a): Opera nie potrafi poprawnie poskladac kodu Tylko tego błędnie napisanego  Niestety wedle niektórych szacunków aż 10 % stron jest niepoprawnie napisanych. Zamiast pisać zgodnie z w3.org pisze się pod IE :/
Znaczna część internautów rezygnuje z tego typu stron (z powodu złego wyświetlania) więc opłaca się przestrzegać pewnych norm programowania w html.
_________________ Polecam e-kartki
|
Pt gru 09, 2005 16:33 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|
|