|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
ean
|
 pytanie, prosze o pomoc.
witam
bardzo mi sie spieszy wiec przejde od razu do konkretow. mam problem, nie wiem jak sie wyspowiadac z grzechu a zblizaja sie swieta wiec trzeba i to szybko. mianowicie uprawialem petting - nie wiem jak sie wyspowiadac, bo to jeszcze nie wpsolzycie. nie wiem. prosze o pomoc, dziekuje.
|
Pt mar 14, 2008 20:16 |
|
|
|
 |
monika001
|
Najlepiej najprościej: uprawiałem petting lub zaawansowane pieszczoty
z dziewczyną. Myślę, że ksiądz nie będzie pytał o szczegóły. On jest po to aby wysłuchać i udzielić rozgrzeszenia, jeśli żałujesz i postanawiasz poprawę.
|
Pt mar 14, 2008 21:19 |
|
 |
hitman
|
Nazwij to petting albo wzajemna masturbacja z dziewczyną.
|
Pt mar 14, 2008 21:24 |
|
|
|
 |
xeloreu
|
Zapewne temat już nieaktualny ale są i takie sytuacje gdy taka powierzchowna wiedza księdzu nie wystarczy. Pisałem o tym gdzieś. Wiadomo, że ksiądz musi wiedzieć gdzie, czym dotknąłeś dziewczynę a ona ciebie, w jaki dzień tygodnia to było i o której godzinie, w jakim miejscu, jak bardzo się podnieciłeś a jak ona, jaką miała fazę cyklu no i jeszcze więcej ciekawych pytań by się znalazło ale wena mi siadła. Żeby nie było to większość z nich to autentyczne przypadki.
|
Cz cze 05, 2008 21:19 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|