Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn paź 20, 2025 14:15

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Potrzebuję rozmowy..., zrozumienia... 
Autor Wiadomość

Post Potrzebuję rozmowy..., zrozumienia...
Witam! Mam prośbę, potrzebuję rozmowy z Kapłanem, który wysłucha, zrozumie i doradzi, bo nie potrafię się uporać sama ze sobą. Czy ktoś może mi podać adres e-mail takiej osoby lub numer gg? Ewentualnie spotkać się osobiście - mieszkam niedaleko Szczecina. Jednak poprzez internet łatwiej się otworzyć. Proszę poradźcie coś. Pozdrawiam!

Śr lis 29, 2006 17:01

Ja Ci mogę tylko dać jedną radę - Nie ufaj ludziom poznanym w sieci! Równie dobrze mogę założyć sobie maila: x.andrzej@onet.eu i napisać do Ciebie, że z chęcią Ci pomogę... mogę jeszcze "spicza" teologicznego strzelić, że uwierzysz, że jestem księdzem (co z tego żem kobieta) i zwodzić Cię ile będzie mi się rzewnie podobać aż do czasu kiedy mi się znudzi taka "zabawa".

Jeżeli chcesz rzeczywiście z kimś porozmawiać to się z nim osobiście spotkaj, przynajmniej będziesz wiedziała komu się zwierzasz. Jeśli musisz bezwzględnie się umawiać przez sieć to wejdź na stronę jakiegoś zakonu który jest w Szczecinie lub pobliżu (nie wiem dominikanie, kapucyni, franciszkanie, jezuici - nie wiem kto tam może być) i znajdź pierwszy lepszy adres e-mail napisz o co chodzi i się umów na spotkanie... choć takie rzeczy się osobiście powinno załatwiać.

Niestety prywatnych namiarów takich jak e-mail czy GG nie jestem uprawniona aby podawać i to chyba jest zrozumiałe, więc sama nei powinnaś prosić o rzeczy niemożliwe.

Użytkownik rzadko obecny na forum.

Śr lis 29, 2006 18:00

Jeżeli zależy Ci wyłącznie na rozmowie, zapraszam na czat na naszym portalu. Koło godziny 22 zazwyczaj można porozmawiać z księdzem. Jest lista osób duchownych, którzy przychodzą na nasz czat i możesz mieć pewność, że osoba, której nick jest na liście, rzeczywiście jest księdzem.

Niestety, to tylko rozmowa i w żadnym wypadku nie zastąpi spotkania w realu i sakramentu.

Znam w Szczecinie jednego fajnego księdza- mogę najwyżej podać nazwisko i nazwę zakonu :)

Śr lis 29, 2006 21:53

Jeśli możesz to podaj nazwisko tego księdza i nazwę zakonu. Spróbuje coś zdziałać w tej sprawie... Dzieki za radę i czekam na odpis. Pozdrawiam!

Cz lis 30, 2006 14:33
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4 ]