Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 13, 2025 20:54

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2907 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 194  Następna strona
 Swieta Rita 
Autor Wiadomość

Post Re: Swieta Rita
Karteczko, bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. Wiem,że Bóg wysłuchuje naszych modlitw ale wg swojej woli a nie naszej. To, co dla mnie wydaje się najlepsze, czyli uratowanie związku, dla Pana Boga nie musi wcale takie być.Modlę się przecież o powrót męża, który mnie już nie kocha! :(czy warto? Bóg wie lepiej, czego mi potrzeba...tylko czasami tak trudno przyjąć Jego wolę z pokorą. Modlę się nieustannie, jest coraz gorzej ale może to jest właśnie próba dla mnie, czy wytrwam, czy nie stracę wiary? Gubię się we wszystkim....ale nie przestaję modlić. :)
Dariuszu,modlitwę znam, jest piękna.

Pn sie 02, 2010 14:29

nie chciałem o tym pisać bo nie przewidziałem takiego obrotu sprawy . dopiero co wróciłem z sądu . ( miał być mój rozwód ) . dzisiaj jak zawsze - jak na taśmie - co 15 minut "podjeżdżały" pary po rozwód . i jak co dzień sporo ich było . tylko jedna para w ostatniej chwili zdecydowała się na zaniechanie tej głupoty - moja żona i ja . od maja tego roku ( odkąd zapoznałem się z kultem św Rity ) codziennie odmawiałem wszystkie modlitwy do niej . WSZYSTKIE !!! czyli prawie godzina dziennie . kolana zmaltretowane ale efekt oczekiwany . dziękuję Ci święta Rito . nadal będę Twoim czcicielem . teraz idę ochłonąć , mały spacer po parku i Alleluja i do przodu...ze świętą Ritą i Matką Bożą Bolesną . wychodzi na to że z kobietami mi się jednak dobrze współpracuje .

pozdrawiam

Pn sie 02, 2010 15:22

DARIUSZ :brawo:
Moje najszczersze GRATULACJE :lol: I jak tu nie wierzyc w wstawiennictwo sw RITY.
Zycze , aby WAM sie jak najlepiej ukladalo i pozdrowienia dla malzonki.
ANULA.
Modle sie za Ciebie codziennie. Badz wytrala w swojej modlitwie do SW.RITY.

Pn sie 02, 2010 15:52

Dariusz szczere gratulacje i dałeś mi nadzieję że św. Rita też mnie wysłucha, prawie cały czas się modlę od końca maja już nawet w pracy w myślach, to już robi się jakaś paranoja:) Mam nadzieję że do końca sierpnia to wszystko się wyjaśni po mojej myśli. Pozdrawiam i cieszę się razem z tobą:)

Pn sie 02, 2010 16:05

Dariuszu, GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!! co za cudowna nowina!! Nie ukrywam,że zazdroszczę takiego obrotu sprawy ale cieszę się razem z Tobą. Wytrwajcie w tej miłości!
Apolonio kochana, dziękuję Ci! Naprzykrzam się św Ricie codziennie i odmawiam N. Pompejską, wierzę w cud.

Pn sie 02, 2010 16:11

Dariuszu przyjmij i ode mnie GRATULACJE! Życzę dużo siły i miłości! I proszę wszystkich o modlitwę w mojej sintencji wierze że i mnie św.Rita pomoże ale dziś mam jakiś gorszy dzień i trochę się załamuje...

Pn sie 02, 2010 17:04

Betko, wiem doskonale , co czujesz :( Modlę się codziennie do św Rity o powrót męża , za Apolonię, to i za Ciebie się pomodlę! ;) Nie poddawaj się.

Pn sie 02, 2010 17:18

BETKA :)
Bede Cie rowniez polecala w swojej modlitwie do sw.RITY :)

Pn sie 02, 2010 17:57

Betko, jak się tutaj wzajemnie polecamy w modlitwach do św Rity , to nasza kochana Święta musi coś z tym zrobić ;)

Pn sie 02, 2010 18:30

Dziękuję Wam wszystkim i ja Was polecam w swoich modlitwach. Przyznam się że po przeczytaniu Waszych postów pierwszy raz się dzisiaj uśmiechnełam dziekuję jeszcze raz za to że jesteście tule Was wszystkich i każdego z osobna!

Pn sie 02, 2010 20:08

święta Rita + Matka Boża Bolesna = sukces .

http://www.obory.com.pl/?a=glowna

zapraszam w najbliższą niedzielę do Obór , do sanktuarium maryjnego na msze o uzdrowienie duszy i ciała . 55 km od Torunia na wschód , 23 km na północ od Lipna . wszystkich , których życie zamieniło się w piekło . wszystkich , którzy chcą ukojenia i potrzebują Boskiego Lekarza .
jeszcze krótko o świętej Ricie . już czynię starania odnośnie wybudowania kapliczki lub ołtarza ku Jej czci ( na pomorzu lub na kujawach ) . Kraków i Nowy Sącz to za mało . w czerwcu 2011 odwiedze Ją w Cascia we Włoszech .
już nawet odliczam dni . 4 dni temu z żoną obejrzeliśmy wspólnie film " historia świętej Rity" , być może to też pomogło w naszym dzisiejszym sukcesie ( jedyni spośród innych rozwodzących się par w sądzie powiedzieliśmy " kontynuujemy jednak związek ) .

pozdrawiam

http://www.santaritadacascia.org/

Pn sie 02, 2010 21:14

Gratuluję Dariuszu-555! To naprawdę fantastyczna wiadomość, wspaniałe świadectwo wstawiennictwa naszej Świętej, a przede wszystkim nieskończonej dobroci Boga :).

Módlmy się więc jedni za drugich, tak jak tu wyżej piszecie; ja w każdym razie będę się za Was wszystkich modlić (nie będę wypisywać Waszych nicków ;)), co zaraz uczynię, prosząc Was również, żebyście wspomnieli w swych modlitwach i o mnie. Dziękuję Wam wszystkim i serdecznie pozdrawiam z Wybrzeża :).

Pn sie 02, 2010 22:01

Dzien dobry z Centralnej Polski :) Przed chwila przeszla ulewa , a juz zaczyna swiecic slonce. Wszystko ma swoj kres i zmartwienia tez :) Goraco wierze we wstawiennictwo Swietej RITY, jak i w to ze wyslucha moje prosby i zaniesie je przed tron BOZY.
Modla sie za nas wszystkich i za siebie tez . . .
Milego dnia dla wszystkich nas :) pozdrawiam :)

Wt sie 03, 2010 6:40

Święta Rito wyproś uległość woli Bożej w wiadomej sprawie.
P.S modle się za was wszystkich i trzymam kciuki aby wasze prośby zostały wysłuchane. Trzymajcie się i buźki

Wt sie 03, 2010 14:18

właśnie się dowiedziałem że moja propozycja urzeczywistnienia pomnika świętej Rity jest już w drodze po szczebelkach władzy kościelnej . może się uda .

pozdrawiam

Wt sie 03, 2010 14:59
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2907 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 194  Następna strona