Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr lis 05, 2025 19:05

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Akademia Rodziców po Porodzie 
Autor Wiadomość

Post Akademia Rodziców po Porodzie
Wszystkich szukających profesjonalnego i życzliwego wsparcia po porodzie zapraszam na stronę:

http://psnnpr.pl/akademia/

Wt sty 30, 2007 14:59

ja czytam takie kwiatki jak "piersią łatwiej", to niemalże każda komórka mego ciała trzęsie się z wściekłości... mam nadzieję, że nie ma tam kwiatków w stylu " ekologiczna karmicielka"

Wt sty 30, 2007 15:08

O NPR: "Nie może być dla nikogo źródłem dużych dochodów".

Rozumiem, że wszelkie kursy NPR, nauczyciele NPR i wszystko z tym związane jest darmowe i ludzie się tym zajmujący nie odnoszą z tego tytułu ŻADNYCH korzyści materialnych?

Czyżby kolejna ciekawa adnotacja do tematu o kłamstwach promocji NPR?

Wt sty 30, 2007 15:47

Informację została zamieszczona dla osób, które potrzebują wsparcia po porodzie. Może najpierw poczytać o osobach, które prowadzą Akademię, zamiast na "dzień dobry" prychać na NPR i karmienie piersią?

http://psnnpr.pl/akademia/osoby.php#ewa ... _kuczapska

Wt sty 30, 2007 16:42

O NPR: "Nie może być dla nikogo źródłem dużych dochodów".
Rozumiem, że wszelkie kursy NPR, nauczyciele NPR i wszystko z tym związane jest darmowe i ludzie się tym zajmujący nie odnoszą z tego tytułu ŻADNYCH korzyści materialnych?
Czyżby kolejna ciekawa adnotacja do tematu o kłamstwach promocji NPR?

Jeżeli chodzi o promocję NPR to oświadczam, że 95 % osób promujących NPR nie czerpie z tego tytułu korzyści materialnych. Twoje sformułowanie jest bardzo niesprawiedliwe i krzywdzące dla osób, które tak jak ja z mężem i wielu naszych znajomych poświęca dobrowolnie swój cenny czas na to aby ZA DARMO uczyć innych.

Owszem kursy nie są darmowe, ponieważ Ministerstwo Zdrowia pieniędzy nam nie daje, a po to aby móc wydawać książki i inne pomoce, trzeba mieć pieniądze. Jeżeli ktoś ma problemy finansowe a chce się uczyć, zawsze może o tym powiedzieć i z pewnością nikt nie odmówi nauki.
Myślę, że temat watku jest inny, więc proszę dyskusję uskuteczniać sobie w innym temacie, a ludzi nie obrażać.

Wt sty 30, 2007 16:50

Nikogo nie obrażam to primo, chyba zbyt przewrazliwiona jesteś, po prostu kwestionuję część tekstu jaką na tej stronie znalazłem.

A secundo to jednak ktoś, te 5% lub więcej, jednak na tym NPR zarabia. Proszę więc nie bronić tego gdyż jest to ewidentne kłamstwo bo zarówno przedstawiciele NPR zarabiają pieniądze jak i przedstawiciele sztucznej antykoncepcji je zarabiają. I nie chodzi tu o ilość, ale o sam fakt. Duże dochody to dla mnie nawet 100zł.

Nie ma nic za darmo. Ale masz rację, nie o tym temat, tak tylko zauważyłem tą ciekawostkę i czułem wewnętrzną potrzebę podzielenia się z nią.

Wt sty 30, 2007 17:12

iduodu jest tam z a to ,,ekologiczna prokreacja"i ekologiczne karmienie

Wt sty 30, 2007 19:55

Informację została zamieszczona dla osób, które potrzebują wsparcia po porodzie. Może najpierw poczytać o osobach, które prowadzą Akademię, zamiast na "dzień dobry" prychać na NPR i karmienie piersią?

http://psnnpr.pl/akademia/osoby.php#ewa ... _kuczapska

Teorie, teorie, teorie...
zapewne istnieją osoby, dla których przeradzają się w praktykę...

Wykładów o karmieniu piersią i ćwiczeń zaliczyłam duuużo... tyle, że to miało sie nijak do realiów.

Śr sty 31, 2007 8:25
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 8 ]