|
|
|
|
|
|
NPR - zaszłam w ciążę od razu jak tylko zaczęłam :(
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
To jest problem, szczególnie w tak antyrodzinnym kraju jakim jest Polska. Idiotyzmy w postaci becikowego nie rozwiązują wielkich problemów matki. Kolejny chory pomysł wysnuła ostatnio poseł Sobecka - 3 lata macierzyńskiego. Ta pani naprawdę powinna wrócić na antene RM, tam takie bzdury lecą na okrągło.
Rząd miast zając się problemami młodych matek, zajmuje sie starymi agentami.
Który pracodawca chce zatrudnić wielodzietną matkę, wiedząc, że ona co chwila będzie na L4?
Niedawno w GN był artykuł napisany przez taką właśnie wielodzietna matkę. Tej pani dobrze się pisało bo ma specyficzną pracę, co jednak mają powiedzieć kobiety zatrudnione w supermarketach?
Nie ma się co dziwić, że współczynnik dzietności w Polsce jest najniższy wśród europejskich krajów. Polska jest krajem antyrodzinnym i wyjątkowo niesprzyjającym dla matek.
|
| Cz mar 08, 2007 8:00 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Jestem zmuszony odszczekać mój poprzedni post. Zmusiła mnie do tego nowa i bardzo optymistyczna wiadomość
http://wiadomosci.onet.pl/1499234,11,item.html
Chcę wierzyć w to że ten projekt sie uda i wreszcie w Polsce stanie się normalniej.
|
| Cz mar 08, 2007 9:47 |
|
|
|