|
|
|
Odwiedziny u znajomych po zamieszkaniu razem (bez ślubu)
Autor |
Wiadomość |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
 Re: Odwiedziny u znajomych po zamieszkaniu razem (bez ślubu)
Gdyby istniała wersja bromu dla chorobliwie nadpobudliwych religijnie to mógłbyś sam zażyć i by było po kłopocie 
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Wt lip 20, 2010 19:36 |
|
|
|
 |
SweetGoth
|
Ja bym radziła po prostu zaakceptować, pójść do nich i dobrze się bawić. To przecież ich wybór. Ludzie nie zawsze robią to co my uznajemy za słuszne, albo to, czego oczekujemy. Po co się skłócić ze znajomymi, nie lepiej czasami odpuścić? Ja mam kolegę, który jest wierzący, więc nie je w piątek mięsa i nie namawiam go do tego tylko dlatego, że uważam to za bezsensowne. A na koniec pytanie - Czy twoi znajomi są wierzący?
_________________ "I don't need to fight
To prove I'm right
I don't need to be forgiven"
|
So lip 24, 2010 2:14 |
|
 |
MeneMeneTekelUpharsin
|
SweetGoth napisał(a): A na koniec pytanie - Czy twoi znajomi są wierzący? No właśnie, ta kwestia jest kluczowa 
|
So lip 24, 2010 10:40 |
|
|
|
|
|