JESTES DUMNA ZE SWOJEGO DZIEWICTWA
| Autor |
Wiadomość |
|
vesper
|
maharet napisał(a): zuco napisał(a): Mylisz dziewictwo z blona dziewicza,a to jest kolosalna roznica. Dziewictwo jest to stan, w którym kobieta błonę dziewiczą posiada. Zazwyczaj się traci ją podczas współżycia więctaka kobieta nie uprawiała seksu.No więc koniec końców dyskusja się toczy o ten kawałek naskórka. P.S.Nie mówię tutaj o przypadkach jeśli błona została usunięta z powodów medycznych.
Nie, błona potrafi czasem pęknąć samoistnie, i przy różnych okolicznościach. Ja za dziewicę uznaję kobietę, która nigdy nie uprawiała "normalnego" seksu z facetem.
_________________ Respexit orationem humilium, non sprevit preces eorum...
|
| N lip 08, 2007 21:34 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
czasami zadziwia mnie to,ze kobiety mniej sie znaja w 'swoich'niz mezczyzni.Niepojete to dla mnie.Maharet Twoje pojecie dziewictwa jest rodem z Ciemnogrodu.
Vesper wszyscy zdrowo myslacy tak uwazaja:)
Pozdrawiam.
|
| N lip 08, 2007 22:06 |
|
 |
|
maharet
|
zuco napisał(a): Niepojete to dla mnie.Maharet Twoje pojecie dziewictwa jest rodem z Ciemnogrodu.
Tylko raczej facetowi trudno uwierzyć,że kobieta jest "nietknięta" jeśli nie ma tej błonki. Nie spotkałam się z przypadkiem pęknięcia od tak sobie.
Zresztą w moim związku i tak to nie maznaczenia.
|
| N lip 08, 2007 22:17 |
|
|
|
 |
|
nietutejsza
|
Może odbiegnę trochę od tematu ale czy nie uważacie że nieco dyskryminujący jest fakt że tak wielką wagą przywiązuje się do dziewctwa kobiet natomiast niewiele dyskutuje się na temat dziewictwa mężczyzn? Kobieta, która uprawia seks przed ślubem często uznawana jest za puszczalską, prowadząca sie nagannie, ale kwestia przedmałżeńskiego współzycia mężczyzn zazwyczaj pozostaje przemilczana. :/
|
| Wt sie 07, 2007 1:25 |
|
 |
|
Zencognito
|
O to chyba możesz mieć jedynie pretensję do kobiet, że nie przywiązują wagi do męskiego dziewictwa tak bardzo jak mężczyźni do kobiecego.
|
| Wt sie 07, 2007 12:00 |
|
|
|
 |
|
vesper
|
Dla mnie dziewictwo przyszłej wybranki nie jest szalenie istotne, ale jest ważne. Chciałbym po prostu, żeby była tylko moja... Chciałbym znać jej charakter. Keśli kiedyś była w jakimś związku, i zdarzyło jej się uprawiać seks, to myślę, że nie będzie to dla mnie wielkim problemem...
Jest przecież różnica między dziewczyną, która:
- kilka razy poszła do łóżka w długim, "poważniejszym związku", potem związek się jakoś rozpadł, i jest moja. Dziewicą nie jest, ale nie będzie mi to szczególnie przeszkadzać
- była w łóżku z 5 facetami po kolei, związki trwały dwa tygodnie
- jest różową panienką, która sypia z facetem po każdej imprezie
|
| Wt sie 07, 2007 13:40 |
|
 |
|
vesper
|
Przecież kobieta moze się kierować podobnymi kryteriami odnośnie faceta. To zależy od niej.
PS. Nie jestem zwolennikiem używania w odniesieniu do faceta słowa "dziewictwo"  Nie ma jakiegoś innego ? (Błagam, tylko nie "prawiczek") 
|
| Wt sie 07, 2007 13:41 |
|
 |
|
mateola
|
Zencognito napisał(a): O to chyba możesz mieć jedynie pretensję do kobiet, że nie przywiązują wagi do męskiego dziewictwa tak bardzo jak mężczyźni do kobiecego. Ja sądzę, że raczej wynika to stąd, że u chłopa nie sprawdzisz...
|
| Wt sie 07, 2007 13:44 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
mateola napisał(a): Zencognito napisał(a): O to chyba możesz mieć jedynie pretensję do kobiet, że nie przywiązują wagi do męskiego dziewictwa tak bardzo jak mężczyźni do kobiecego. Ja sądzę, że raczej wynika to stąd, że u chłopa nie sprawdzisz...
U kobiety tez dziewictwa nie sprawdzisz.
Wiele kobiet traci blone jako wynik cwiczen, akrobacji czy nawet zwyklej masturbacji.
Nic bardziej naturalnego.
Nie moge sobie wyobrazic kobiety ktora zachowuje dziewictwa do slubu.
To troche chore wedlug mnie.
|
| Wt sie 07, 2007 22:45 |
|
 |
|
vesper
|
Zlemijest1 napisał(a): Nie moge sobie wyobrazic kobiety ktora zachowuje dziewictwa do slubu. To troche chore wedlug mnie.
Och!  A wiesz, że tacy ludzie są ? I żyją normalnie ?!
Masz jakieś dziwne wyobrażenie o świecie. Ja marzyłbym o kobiecie, która była by tylko moją, i nigdy wcześniej nie poszła do łóżka z innym facetem. A jeśli my byśmy poszli do łóżka dopiero podczas nocy poślubnej, to tym lepiej.  Można się wcześnie ożenić.
Ty uważasz, że przed ślubem obowiązkowy jest seks. Ale to tylko i wyłącznie twoja opinia.
|
| Śr sie 08, 2007 0:17 |
|
 |
|
vesper
|
PS. Z katolikiem jak widzę masz niewiele wspólnego.
|
| Śr sie 08, 2007 0:19 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
vesper napisał(a): Zlemijest1 napisał(a): Masz jakieś dziwne wyobrażenie o świecie. Ja marzyłbym o kobiecie, która była by tylko moją, i nigdy wcześniej nie poszła do łóżka z innym facetem. A jeśli my byśmy poszli do łóżka dopiero podczas nocy poślubnej, to tym lepiej.  Można się wcześnie ożenić. Ty uważasz, że przed ślubem obowiązkowy jest seks. Ale to tylko i wyłącznie twoja opinia.
przemowil trol z sredniowiecza
ale powaznie, widze ze w zwiazku malzenskim nie jestes.
a marzec o kobiecie to sobie mozesz bo przed slubem to raczej nic miec nie bedziesz.

|
| Śr sie 08, 2007 1:28 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
vesper napisał(a): PS. Z katolikiem jak widzę masz niewiele wspólnego.
uwierz ze katolikiem jestem i to od urodzenia.
Nawet rozgrzeszenie dostaje za rozne sprawy ale wole o tym nie mowic bo i tak mi nie uwierzysz.
uwierz ze nie wszedzie kosciol jest taki ciemny jak w Polsce. 
|
| Śr sie 08, 2007 1:29 |
|
 |
|
Krzysztof_J
|
Zlemijest1 napisał(a): Wiele kobiet traci blone jako wynik cwiczen, akrobacji... Osobiście dużo znasz takich przypadków? Co działa najbardziej zabójczo na hymen: podwójne salto czy ćwiczenia na drążku, a może zwykły jogging? Zlemijest1 napisał(a): czy nawet zwyklej masturbacji. Chyba dokonywanej za pomocą sprzętu ze "specjalistycznych sklepów" Zlemijest1 napisał(a): Nie moge sobie wyobrazic kobiety ktora zachowuje dziewictwa do slubu.
Naprawdę nie umiesz wyobrazic czegoś, czego nie doświadczyłeś osobiście? Popracuj nad wyobraźnią, na pewno przyniesie to wspaniałe efekty.
|
| Śr sie 08, 2007 6:27 |
|
 |
|
mateola
|
Krzysztof_J napisał(a): Co działa najbardziej zabójczo na hymen: podwójne salto czy ćwiczenia na drążku, a może zwykły jogging?
1. Szpagat
2. Skok przez płot (podobno Jagna Borynowa tak cnotę straciła).
|
| Śr sie 08, 2007 6:40 |
|
|
|