Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 21:23

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 Po 4 miesiącach dziewczyna przyznała się że jest wdową 
Autor Wiadomość

Post Po 4 miesiącach dziewczyna przyznała się że jest wdową
akurat wtedy gdy zacząłem myśleć na poważnie o tym związku(o zaręczynach). Ma 22 lata więc nawet nie pomyślalem o czymś takim. I niestety zaczęło mi to przeszkadzać że ona tego typu doświadczenia ma już za sobą jak zaręczyny ślub noc poślubna miesiąc miodowy. Potrzebuję rady jak rozstać się aby jej nie zranić, co z nią zrobić bo na dodatek ona wyjątkowo przywiazała się do mnie aż mi głupio

Śr mar 25, 2009 16:08

Aha, bo nie jest dziewicą to już jej nie kochasz?

Takie to żałosne ciut.

Zrywaj z nią jak najszybciej, zasługuje na lepszego.

Śr mar 25, 2009 16:11

Hihi, co za zbieżność. Akurat się toczy dyskusja o dziewictwie :D Czyżby to był ......

Śr mar 25, 2009 16:18

Nie brałem udzialu w dyskusji o dziewictwie

Śr mar 25, 2009 18:39

Post Re: Po 4 miesiącach dziewczyna przyznała się że jest wdową
Marcooooo napisał(a):
akurat wtedy gdy zacząłem myśleć na poważnie o tym związku(o zaręczynach). Ma 22 lata więc nawet nie pomyślalem o czymś takim. I niestety zaczęło mi to przeszkadzać że ona tego typu doświadczenia ma już za sobą jak zaręczyny ślub noc poślubna miesiąc miodowy. Potrzebuję rady jak rozstać się aby jej nie zranić, co z nią zrobić bo na dodatek ona wyjątkowo przywiazała się do mnie aż mi głupio

Faktycznie, cóż za zbieg okoliczności..
Kolejny nieszczęśliwy mężczyzna ...

Przeszkadza Ci to,że ma za sobą zaręczyny,ślub, noc poślubną,miodowy miesiąc, czy boisz się,że pochowała już jednego męża w tak młodym wieku ... :D

pytasz co z nią zrobić, bo ona przywiązała się do Ciebie..
hmm gdyby to było zwierzątko, mógłbyś oddać je do schroniska....
a co zrobić z człowiekiem?
Myślę,że powinienes dać jej do poczytania ten post który napisałeś...
Myślę,że Ty nie musiałbyś już nic więcej robić..sama może przejrzy na oczy i odejdzie od Ciebie ?

Śr mar 25, 2009 18:53
Moderator

Nie oceniam czy reakcja Marco jest słuszna, ale taka jest. Każdy ma prawo do swojego odbioru spraw.

Jednak faktycznie Marco, nie wiem czemu na forum wiara.pl zadajesz pytanie o rzeczywistej treści: "jak zerwać z dziewczyną?" Mam nadzieję, że nie liczysz na konkretne instrukcje.
Na Twoim miejscu, Marco, zastanowiłabym się czy naprawdę nie potrafię zaakceptować tej sytuacji. Może po prostu potrzebujesz więcej czasu?

Szło by się długo
Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪

Śr mar 25, 2009 19:46

Post Re: Po 4 miesiącach dziewczyna przyznała się że jest wdową
Marcooooo napisał(a):
Potrzebuję rady jak rozstać się aby jej nie zranić, co z nią zrobić bo na dodatek ona wyjątkowo przywiazała się do mnie aż mi głupio

bez kitu, jakbyś o psie pisał... ale pocieszę cię, czego nie zrobisz i tak ją zranisz :)

Śr mar 25, 2009 19:56

w jaki sposób nie zerwiesz i tak ją zranisz. ale najlepiej powiedz prawdę. powiedz, że przeszkadza ci jej "poprzedni związek", żeby sobie nie pomyślała przypadkiem, że coś z nią jest nie tak ;)

Śr mar 25, 2009 19:58
@Niurta- ta dziewczyna i tak pewnie będzie się zadręczać, że to tylko pretekst... :? jeśli jej naprawdę zależy...

Cóż- lepiej teraz niż po ślubie...
...
Może w ogóle nie macie powołania do małżeństwa ? to też warte rozważenia...

Swoją drogą dziwne, że dziewczyna ma 22 lata i już zdążyła pochować męża i przywiązać się do Ciebie... i to jeszcze w 4 miesiące :?

Może po prostu jest " wdową" w tym sensie, że nie jest dziewicą ? :-)

Śr mar 25, 2009 20:07

Czemu od razu atakujecie człowieka?
Nie oceniam czy reakcja Marco jest słuszna, ale taka jest. Każdy ma prawo do swojego odbioru spraw.

J
Na Twoim miejscu, Marco, zastanowiłabym się czy naprawdę nie potrafię zaakceptować tej sytuacji. Może po prostu potrzebujesz więcej czasu?

Zaakceptować to naprawdę nie potrafiłem mimo chęci Są sytuacje które trudno jest zaakceptować mężczyźnie.

N mar 29, 2009 14:51

Na przykład to, że biedak trafił na używaną kobietę.

N mar 29, 2009 15:17

Na przykład to, że biedak trafił na używaną kobietę.

Hehe, widzę że niektóre wyrażenia to już weszły do słownika jak przysłowia :)

N mar 29, 2009 16:13

Nie rozumiem Waszej ironii, wdowa też ma prawo do miłości, do rozpoczęcia nowego życia, "używana"? to zły termin, co innego dziewczyna po związku nie formalnym, a co innego wdowa? przynajmniej wiadomo że była w związku zalegalizowanym. jeśli jest w młodym wieku to przecież ma prawo kroczyć przez życie z poczuciem tego że jeszcze ją coś czeka.

N mar 29, 2009 16:23
Zobacz profil WWW

Zaakceptować to naprawdę nie potrafiłem mimo chęci Są sytuacje które trudno jest zaakceptować mężczyźnie.

Nie jestem mężczyzną,więc zadam Ci pytanie Marcoooo o'k?
Czego Ty jako mężczyzna nie potrafiłeś zaakceptować ?
Tego że jest ''używaną'' kobietą?
Czy tego,że wdową ...
Zastanawiam się jak tu ''dogodzić'' mężczyznom
Jedni szukają partnerek doświadczonych,a gdy już je znajdą , to zostawiają je dla dziewic...
A drudzy szukają dziewic, by je w swych objęciach dokształcic, ..i porzucić..bo przecież z ''używaną'' kobietą nie wypada się wiązać...To takie niemoralne...

N mar 29, 2009 16:29

Nie rozumiem Waszej ironii, wdowa też ma prawo do miłości, do rozpoczęcia nowego życia, "używana"? to zły termin, co innego dziewczyna po związku nie formalnym, a co innego wdowa? przynajmniej wiadomo że była w związku zalegalizowanym. jeśli jest w młodym wieku to przecież ma prawo kroczyć przez życie z poczuciem tego że jeszcze ją coś czeka.

Kefas..Żle odebrałeś tę ironię..

N mar 29, 2009 16:33
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona