Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr lis 05, 2025 23:11

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Żebyś zdechł ! 
Autor Wiadomość
Post Żebyś zdechł !
Często w wyniku schizofreni obrażam mamę od ku...ew, dzi., , szmat, lachociągó... Itd.
Mówię też wiele wulgarnych/wyuzdanych złośliwości do i na temat matki.
Matka wobec mojego zachowania i wulgarnych wypowiedzi żali sie że lepiej żebym zdechł jak byłem mały, że szkoda że mnie święta ziemia nosi i lepiej żeby Bóg mnie zabrał żebym nie męczył jej i siebie.
Mówi też że Bóg odbebrał mnie rozum, czy to prawda ?
Czemu ona sięga tak głęboko do swojej natury ?
Czy jej słowa są bluźnierstwem i przekleństwem demonicznym.
Prosze Was o pomoc.

Śr lip 29, 2009 18:04

Post Re: Żebyś zdechł !
Ekolog napisał(a):
Czy jej słowa są bluźnierstwem i przekleństwem demonicznym.

Pytasz czy jest opętana? Nie sądzę. Myślę raczej, że to co Ci mówi jest jakąś formą odwetu za Twoje słowa.
Piszesz, że zostałeś dotknięty schorzeniem psychicznym. Przechodziłeś jakieś badania w tym kierunku? Jeśli lekarz stwierdził chorobę i próbujesz ją leczyć to powinieneś powiedzieć matce, że wcale nie uważasz jej za kobietę o jakiej słyszy w Twoich wyzwiskach. To po prostu silniejsze od Ciebie, a w rzeczywistości sądzisz, że jest wartościową osobą. Staraj się być bliżej swojej matki kiedy dobrze się czujesz - to da jej siłę do przetrwania gorszych chwil.
pozdrawiam, z modlitwą :)

Śr lip 29, 2009 22:25

kastor, sadze ze prozny Twoj wysilek. kolezka nie ma zadnego problemu tylko przyszedl tu zeby pomącic troche i posmiac sie z katolikow ktorzy beda sie nad nim litowac i szukac rozwiazania jego problemu.
jesli slyszy slowa matki a sam swoich, o wiele bardziej dosadnych nie slyszy, to znaczy ze robi sobie z nas jaja. choroba psychiczna taka jak schizofrenia objawia sie tym ze czlowiek miewa ataki a kiedy ich nie ma, zachowuje sie normalnie i ma jasnosc umyslu. jesli on, piszac do nas, uznaje swoje slowa mowione w rzekomym ataku za normalne a czepia sie matki, to dla mnie to jest poprostu zart jakis. oznacza to ze nie wie nic o tej chorobie, bo gdyby tak bylo to napisalby ze zaluje swoich slow, ze probuje cos naprawic, przeprasza matke, robi cos w kierunku leczenia swojej choroby. ale on nie widzi problemu w sobie tylko w matce dlatego nie jest chory tylko probuje sobie robic zarty.
mam nadzieje ze niebawem ten watek zniknie z listy

Cz lip 30, 2009 8:47

Post Re: Żebyś zdechł !
Ekolog napisał(a):
Prosze Was o pomoc.
Wyłącznie na priv.

Cz lip 30, 2009 9:59
Ja lecze się długo ale trudno się wyleczyć.
Zastanawia mnie czemu moją matke to tak rusza, dojrzała osoba by się nie obrażała i nic sobie z tego nie robiła.
Dzieci w szkole się wyzywają od najgorszych i nic sobie z tego nie robią.
W zasadzie to matka tylko tak na mnie działa, po prostu jej nienawidze.
Jak ją widze to mnie się nastrój piekli.
Dzisiaj mnie powiedziała że żałuje że mnie nie usuneła a była już u lekarza w tej sprawie w czasie ciąży.
Dzisiaj wyżuciłem takie (censored)...e mięso które było zamrożone ale bylo jakies przeklęte i zatrute.
Na to matka mnie powiedziała że jestem (censored)... że lepiej żebym zdechł jak byłem maly to bym jej tak nie męczył i najlepiej jakbym się zabił lub wziął wszystkie ketrele/neuroleptyki albo zdech lub nie doczekał ranka. Chciałaby żebym umarł a ona sobie pożyła w spokoju 20 lat.

Czemu ona tak ostro reaguje na takie błahostki.
Ona chyba jest psychicznie chora.

So sie 08, 2009 20:44

W zasadzie to matka tylko tak na mnie działa, po prostu jej nienawidze.
Jak ją widze to mnie się nastrój piekli.

ale przepraszam - to jest wynik choroby, czy tak masz po prostu?

So sie 08, 2009 21:30
Mam tak normalnie bo to ona zniszczyła mnie życie od A do Z.
Jest taka głupia że głowa mała.
Ja nie mam schizofreni ja poprostu ma poważną depresje i stąd te napady złości.
Wszystkiego jestem świadomy.
Właśnie się dowiedziałem(że choruje na depresje) od Pana Jacka w audycji poradnia uzależnień.

So sie 08, 2009 23:03

Ekologu, możliwe że pisałeś, a ja nie pamiętam. Wszelkie informacje są ważne, ale sądzę że jednak ostatecznie warto potwierdzić wszystko u psychiatry, psychologa na żywo.

Druga rzecz to coś może nawet trudniejszego, przebaczyć mamie, jakakolwiek by nie była. Pomyśl nad tym, wiem że to trudne, ale w złości nie da się nic osiągnąć.

So sie 08, 2009 23:33

schamiały Ekologu,

czy to ładnie rozmawiać w ten sposób z kobietą, która utrzymuje ciebie i ci pomaga?

Jakim trzeba być skończonym naiwniakiem aby przyjść na forum publiczne i żalić się, że się jest chamem. Misi, mnie twój los nie interesuje. Co więcej gdybyśmy pracowali razem, twoje chamstwo i brak samokontroli wykorzystałbym aby ciebie usunąć z roboty. Rozumiesz? Nie obchodzi mnie twój los i raczej bym ci dokopał w życiu niż pomógł.
Jeżeli to co piszesz jest w ogóle prawdą, a nie jakimś bełkotem nastolatka który sobie jaja robi, to zastanów się kto na tym świecie stoi po twojej stronie. Bo jeżeli masz problemy z rozumem, to w tym świecie sam z siebie masz nędzne szanse przeżycia a ta kobieta którą obrażasz jest jedyną osobą dzięki której możesz wyjść na prostą.

Znam kilka osób z chorobami psychicznymi. Jest zrozumiałe, że w czasie ataku nie kontrolują siebie. Potem jednak potrafią się zachować i biorą odpowiedzialność za swoje czyny.
Powinieneś wysilić się na empatię, wtedy zrozumiesz sytuację swojej matki, a nie przychodzić na publiczne forum i pytać co zrobić że jesteś wulgarnym prymitywem. No po prostu należy przestać nim być.

N sie 09, 2009 8:26
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 9 ]