Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 22:53

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Gdzie można się w sieci nauczyć NPR-u 
Autor Wiadomość

Post Gdzie można się w sieci nauczyć NPR-u
Witam wszystkich forumowiczów.
Chciałabym się dowiedzieć, gdzie w sieci można się nauczyć NPR-u. A przynajmniej teorii. Najlepiej na przykładowych wykresach itp. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że potrzebne by były rozmowy i konsultacje na żywo z kimś kto się na tym zna, ale zanim by to nastąpiło to wolałabym jakoś się zapoznać z teorią. Za 4 miesiące ślub, pierwszy raz (tak, tak, wiem, kto trzyma do ślubu, nie ? :P ), Nie stosowałam nigdy żadnej antykoncepcji, o NPR wiem tylko tyle, że jest a zależy mi żeby to opanować. I może będzie ciężko w to uwierzyć ale interesuję się tym bynajmniej nie z przyczyn religijnych. Bardziej mi chodzi o moje własne zdrowie i nie faszerowanie się hormonami. Pozdrawiam serdecznie i bardzo przepraszam jeśli to już gdzieś na forum było ale jakoś nie mogłam znaleźć. A to pewnie gdzieś na 17. stronie w 143. temacie. Poza tym ciężko komputer się jedną ręką obsługuje no ale już się nie żalę i nie marudzę. Liczę na pomoc :). Dziękuję pięknie :).

So kwi 30, 2011 23:44

Post Re: Gdzie można się w sieci nauczyć NPR-u
Żeby się tak całkiem nauczyć, to nie znam takiego miejsca w internecie, ale tutaj możesz sobie trochę poczytać: http://npr.pl//index.php/content/section/5/43/

I jakąś dobrą książkę kupić. Ja się uczyłam z tej: http://rodzinna.pl/sztuka-naturalnego-p ... -p-30.html

N maja 01, 2011 20:09
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2 ]