|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
wierny123
|
 Słowa ateisty
Witam
Miałem ostatnio okazje przeprowadzic rozmowe z ateistą i on stwierdził ,ze:
"Bóg to jest to samo co przesądy nie przejdziesz pod drabiną bo coś spadnie ci na głowe nie wiesz tego ,ale w to wierzysz" troche nie wiedziałem jak sie do tego ustosunkować.Mowił ze 80% ludzi koscioła to ludzie obłudni(chciwi i czesto zboczency).Na przykład podał ojca dyrektora Rydzyka powiedział ,ze to szarlatan w owczej skórze ze wykorzystuje katolicką wiare do biznesu na przyład podał liczne gałezie przemusłu "rydzykowej mafi" i fortune ,ktorą wyssał z portfali wiernych(i za ktora kupił majbacha samochod za 1 milion zł ).Co o tym sądzicie co mam mu powiedziec jak go nastepny raz spotakm ?
|
| Cz sie 23, 2007 0:13 |
|
|
|
 |
|
<<<<>>&
|
Powiedz mu że to, iż niebo jest niebieskie a trawa zielona wiedzą nawet przedszkolaki i dlatego się o tym nie pisze bo to oczywiste oczywistości 
_________________ <<<<>>>>
- Trzymajcie się Boga mocno, jak pijany plotu !
- Dziękuję, nie piję.
|
| Cz sie 23, 2007 0:21 |
|
 |
|
Asienkka
|
Poszukaj odpowiedzi na tym forum Poczytaj tematy w tym dziale - to może się dowiesz co następnym razem powiedzieć
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
| Cz sie 23, 2007 0:24 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|