| Autor |
Wiadomość |
|
0bcy_astronom
|
Według mnie nie powstałby wielki wybuch.
Albo świat by nie powstał albo byłby od zawsze a nie od pewnego czasu - to odnośnie strony astronomicznej.
_________________ I pomyśleć, że na początku był tylko chaos... i komu to przeszkadzało?...
Tomasz Olbratowski.
|
| Pt mar 14, 2008 11:37 |
|
|
|
 |
|
czeresniowa
|
tatiana89 napisał(a): Nie rozumiem jednego. Co tacy ludzie jak WY robią na tym portalu? Nie wiem, nudzi się Wam? Jeżeli Waszym jedynym celem jest sprawianie przykrości, czepialskość i Bóg wie CO JESZCZE to na jaką cholerę akurat tu? Sfrustrowani jesteście, że nie możecie się odnaleźć? ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Generalnie mnie mrozi wasze, puste życie bez Boga. Musicie być bardzo nieszczęśliwi... Przykre... i generalnie moderatorzy powinni wypraszać takie osoby, które burzą tu spokój ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) i OBRAŻAJĄ osoby wierzące. To moja, zakichana sprawa. Ja sie nie czepiam w co Wy wierzycie - Wasza sprawa, ja mogę Wam jedynie współczuć... Pytasz sie Rita - to Ci odpowiadam... ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Na czym to polega. To są generalnie sprawy osobiste. Nie musisz z tego kpić. Ty szukasz Boga? Bo nie wiem co Ty tu robisz - podobnie inni... Zdaje mi się, że jesteście tu by wkurzać innych... Kpijcie, kpijcie... cóż, może kiedyś doznacie oświecenia - czego Wam życzę. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
1. Czepialskość i frustracja to akurat powiała z tego Twojego posta.
2. Moderatorzy na szczęście mają normalniejszy, niż Ty system oceniania wartości dyskusji jaka się na tym forum toczy.
3. Idź poszukaj boga. Dobrze Ci to zrobi. ( Najlepiej sprawdź czy go nie ma po drugiej stronie drzwi, skoro taka jesteś skłonna wypraszać innych.)
_________________ Prof. dr hab. Joanna Senyszyn: "Gdyby głupota miała skrzydła, minister Kopacz fruwałaby niczym gołębica." http://powiedz-nie.c0.pl/
|
| Pt mar 14, 2008 12:20 |
|
 |
|
tatiana89
|
R6 napisał(a): Oj co by to było gdyby był Bóg. Aż nie chce mi się o tym myśleć bo mnie to przeraża. Kocham swój ateizm i nie mogę bez niego żyć.  A tak serio to nie jestem zdecydowanym ateistą. Jednak denerwuje mnie jak ktoś ma sie za świętego, patrzy na innych z góry, mówi co kto ma robić a sam nie stosuje się do swoich zasad. Patrzy taki na inne osoby w najlepszym wypadku z kpiącym politowaniem. Niektórzy ateiści też sie czasem mądrzą tylko że oni nie twierdzą, że przynależą do Kościoła który zaleca pokorę, miłość do nieprzyjaciół itp.
Jesli to odnosnik do mnie, to wiedziałbyś, ze ja wielce staram się zeby tu nie na bluzgać bo jestem osobą szalenie nerwową. A ja piszę, że życzę Wam jak najlepiej - nie dosłownie tak napisalam, ale tak ma byc odczytany kontekst moich wypowiedzi. I nigdy w zyciu nie uwazam sie za kogos swietego i idealnego. Zle, bardzo zle mnie odbierasz. Kazdy ma prawo się wnerwić nikt nie jest idealny. Po prostu mnie SZOKUJE (pozdrawiam pewna Panią, ktora lubi to slowo) to ze ateisci i inni buszują tu wsrod chrzescijan i jedynym ich celem jest po prostu wyprowadzanie innych z równowagi, bo chyba nie szukacie Boga, jeśli tak TO BARDZO SIE CIESZE I MAM NADZIEJE ZE GO ZNAJDZIECIE. Ja nie laze po ateistycznych forach nie dopytuje sie czemu tak a nie inaczej, nie znieważam waszej nie wiary, bo rzecz w tym ze powinniśmy sie szanować a Wy nie szanujecie tylko ciągle kpicie, znieważacie. Osobiscie STARAM sie wszystko uszanować, może odbieracie to inaczej, ja wiem co czuje w sercu. Pozdrawiam.
|
| Pt mar 14, 2008 13:58 |
|
|
|
 |
|
tatiana89
|
czeresniowa napisał(a): tatiana89 napisał(a): Nie rozumiem jednego. Co tacy ludzie jak WY robią na tym portalu? Nie wiem, nudzi się Wam? Jeżeli Waszym jedynym celem jest sprawianie przykrości, czepialskość i Bóg wie CO JESZCZE to na jaką cholerę akurat tu? Sfrustrowani jesteście, że nie możecie się odnaleźć? ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Generalnie mnie mrozi wasze, puste życie bez Boga. Musicie być bardzo nieszczęśliwi... Przykre... i generalnie moderatorzy powinni wypraszać takie osoby, które burzą tu spokój ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) i OBRAŻAJĄ osoby wierzące. To moja, zakichana sprawa. Ja sie nie czepiam w co Wy wierzycie - Wasza sprawa, ja mogę Wam jedynie współczuć... Pytasz sie Rita - to Ci odpowiadam... ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Na czym to polega. To są generalnie sprawy osobiste. Nie musisz z tego kpić. Ty szukasz Boga? Bo nie wiem co Ty tu robisz - podobnie inni... Zdaje mi się, że jesteście tu by wkurzać innych... Kpijcie, kpijcie... cóż, może kiedyś doznacie oświecenia - czego Wam życzę. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) 1. Czepialskość i frustracja to akurat powiała z tego Twojego posta. 2. Moderatorzy na szczęście mają normalniejszy, niż Ty system oceniania wartości dyskusji jaka się na tym forum toczy. 3. Idź poszukaj boga. Dobrze Ci to zrobi. ( Najlepiej sprawdź czy go nie ma po drugiej stronie drzwi, skoro taka jesteś skłonna wypraszać innych.)
Moglo powiac wszystkim zlem, ale to tylko slowa ja moge pisac jedno myslec inne, albo zle to odbieracie i tyle. Z tego co wiem z niedowiarkami w Biblii wcale sie nie cacka. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Ci ludzie mogą tu zostać jeśli faktycznie SZUKAJĄ BOGA - bardzo prosze, jesli nie to jaki jest cel na tym forum? Nie ma sensu z nimi tu dyskutowac jesli nie chca otworzyc swoich serc.
Dziekuje za uwage.
|
| Pt mar 14, 2008 14:03 |
|
 |
|
Crysis
|
tatiana89 napisał(a): czeresniowa napisał(a): tatiana89 napisał(a): Nie rozumiem jednego. Co tacy ludzie jak WY robią na tym portalu? Nie wiem, nudzi się Wam? Jeżeli Waszym jedynym celem jest sprawianie przykrości, czepialskość i Bóg wie CO JESZCZE to na jaką cholerę akurat tu? Sfrustrowani jesteście, że nie możecie się odnaleźć? ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Generalnie mnie mrozi wasze, puste życie bez Boga. Musicie być bardzo nieszczęśliwi... Przykre... i generalnie moderatorzy powinni wypraszać takie osoby, które burzą tu spokój ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) i OBRAŻAJĄ osoby wierzące. To moja, zakichana sprawa. Ja sie nie czepiam w co Wy wierzycie - Wasza sprawa, ja mogę Wam jedynie współczuć... Pytasz sie Rita - to Ci odpowiadam... ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Na czym to polega. To są generalnie sprawy osobiste. Nie musisz z tego kpić. Ty szukasz Boga? Bo nie wiem co Ty tu robisz - podobnie inni... Zdaje mi się, że jesteście tu by wkurzać innych... Kpijcie, kpijcie... cóż, może kiedyś doznacie oświecenia - czego Wam życzę. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) 1. Czepialskość i frustracja to akurat powiała z tego Twojego posta. 2. Moderatorzy na szczęście mają normalniejszy, niż Ty system oceniania wartości dyskusji jaka się na tym forum toczy. 3. Idź poszukaj boga. Dobrze Ci to zrobi. ( Najlepiej sprawdź czy go nie ma po drugiej stronie drzwi, skoro taka jesteś skłonna wypraszać innych.) Moglo powiac wszystkim zlem, ale to tylko slowa ja moge pisac jedno myslec inne, albo zle to odbieracie i tyle. Z tego co wiem z niedowiarkami w Biblii wcale sie nie cacka. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Ci ludzie mogą tu zostać jeśli faktycznie SZUKAJĄ BOGA - bardzo prosze, jesli nie to jaki jest cel na tym forum? Nie ma sensu z nimi tu dyskutowac jesli nie chca otworzyc swoich serc. Dziekuje za uwage.
Forum jest do dyskusji i wymiany poglądów.
|
| Pt mar 14, 2008 14:09 |
|
|
|
|
|