Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 10, 2025 11:57

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Islamistów jest najwięcej więcej 
Autor Wiadomość

tam piszą o katolikach a nie krześcijaninach.

So kwi 26, 2008 13:18
Vacarius: co to znaczy "najwięcej więcej" ? Coś jak "bardzo dużo"? :P

So kwi 26, 2008 13:59

So kwi 26, 2008 14:18

Katolicyzmem rządzi papież. Ten papież nie rządzi Protestantyzmem i Prawosławiem. A wiec są to już inne religie.

A całym islamem rządzi Allach za pomocą Koranu! Bo Islam bardzo sie trzyma tego jest w koranie. Czyli jest jednością rządzoną przez koran to znaczy przez Allaha.

Albo ja mam problem z logicznym Czytaniem albo ktoś z rozumowaniem lub po prostu brakiem wiedzy z zwykła ignorancją.

Vacarius: jak to co powyżej jest prawdą, to umów mnie na audiencję u Allacha, a ja załatwię Ci u papieża...

So kwi 26, 2008 15:10

N kwi 27, 2008 2:29

Czyli jednak zauważasz różnicę pomiędzy papieżem a Allachem - bo miałem pewne wątpliwości...
Kościołem katolickim rządzi odpowiednik Allacha (jakby ktoś już chciał porównań)... i nie jest to (co już zauważyłeś) papież...

N kwi 27, 2008 9:21

Katolicyzmem rządzi papież. Ten papież nie rządzi Protestantyzmem i Prawosławiem. A wiec są to już inne religie.

A całym islamem rządzi Allach za pomocą Koranu! Bo Islam bardzo sie trzyma tego jest w koranie. Czyli jest jednością rządzoną przez koran to znaczy przez Allaha.

To świadczy o braku elementarnej wiedzy . W takim wypadku zarzucanie kumukolwiek czegokolwiek jest bez sensu . To tłumaczy również problemy z liczeniem.

Pn kwi 28, 2008 17:24

A ja się zastanawiam czemu z tego powodu, że jakiś gość użył argumentu typu:"katolików jest najwięcej na świecie, więc wiara ta jest najwłaściwsza", mamy od razu wszyscy być szykanowani przez jakiegoś innego gościa za głupie podejście do spraw nadprzyrodzonych.
Poza tym jeśli ten gościu numer dwa miał by olej w głowie zrozumiałby chyba, że zaciąganie głupoty jednego człowieka na całą ludność katolicką jest jakby trochę... nienormalne.Wnioskuję więc za tym, że gościu numer dwa jest co najmniej niekumaty.

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

Pn kwi 28, 2008 17:40
Ten argument bardzo często stosowany jest przez muzułmanów z prostego powodu...Sama doktryna islamu i zachowanie Mahometa jest delikatnie mówiąc kompromitujące, dlatego podczas nawracania używa sie właśnie tego argumentu: islam to najszybciej rozwijająca się religia, jest nas najwięcej...wszyscy muzułmanie są braćmi...kitman i taqiyya...

Vacarius moze ma więc kontakt z dawah- Vacarius pamiętaj, że muzułmanów jest tak dużo bo z islamu nie ma wypisów...Konwertyta nawet jeśli nie dostanie wyroku śmierci- to w swojej społeczności nie ma czego szukać...

jak znajdę to wrzucę tu artykuł o konwertycie z Kanady, na którego zamach zorganizowała własna matka- przeżył, ale jest sparaliżowany...

Co do audiencji u Allaha- to odbywa się ona nago i dodatkowo miłosierny Allah przywraca, to co zostało wycięte w czasie obrzezania...trochę dziwne jak na religie, która tak promuje zakrywanie się... :-)

Wt kwi 29, 2008 11:00
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2