|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
ZAMKNIETY JEST MOJ TEMAT NT DOWODOW NAUKOWYCH NA ist.Boga
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 ZAMKNIETY JEST MOJ TEMAT NT DOWODOW NAUKOWYCH NA ist.Boga
ZAMKNIĘTO MOJ TEMAT PONIEWAZ OBAWIANO SIE WYJSCIA N A WIERZCH PRAWDY DOWODU NA ISTNIENIE BOGA I TYM SAMYM SPRZYJANIE ATEISTOM I SPOWODUJE TO DALSZE NIEKONCZACE SIE KLOTNIE MIEDZY WIERZACYMI A ATEISTAMI PODSYCANIE NIENAWISCI W ATEISTACH I WIERZACYCH .ZA CHWILE ZOSTANE PEWNIE ZBANOWANY TO JEST OGRANICZANIE WOLNOSCI SŁOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I STRACH PRZED PRAWDĄ .ŻEGNAM I NIE KŁÓĆCIE SIE Z ATEISTAMI BO TO NIC NIE DA CHOCBYSCIE IM PODALI DOWOD NAMACALNY I TAK NIE UWIERZĄ BRAK TOLERANCJI
DLA ATEISTÓW TAK JEST ! TO LUDZIE KTORZY IGNORUJĄ UCZUCIA RELIGIJNE MILIONOW WIERZACYCH A PISZA ZE IGNORANCJA JEST NAJGORSZA T.PRATCHETT. BOJĄ SIĘ WYZWAŃ JAKIE STAWIA IM WIARA I IDĄ JAK NAJKRÓTSZĄ DROGĄ. JESLI SIE NIE NAWROCCICIE BEDZIECIE CIERPIEC. NIEDOWIARKI WY ZNACIE BOGA WIEKSZOSC Z WAS BYLA OCHRZSZCZONA A SPRZECIWIACIE MU SIE ALE WIECIE NAJLEPIEJ SAMI WE WLASNYM SUMIENIU O PRAWDZIE KTORA JEST BOG. IGNORANCI! NIE WYKLOCAJCIE SIE WIERZĄCY Z NIMI BO SZKODA CZASU ONI I TAK NIE UWIERZĄ I AWSZE BEDĄ WĄTPIC TAKA JUZ ICH NATURA ALE PAMIETAJCIE: BLOGOSLAWIENIE KTORZY NIE WIDZIELI A UWIERZYLI . MAJĄ SWOICH GURU CHOCBY NIETZSCHE FILOZOFIA FASZYSTOWSKA I Z NICH CZERPIĄ Z LUDZI KTORZY BYLI FILOZOFICZNA PODPORĄ HITLERA KTORY ZABIL 60 MILIONOW LUDZI. ZYJCIE DALEJ BEZ BOGA GRZESZNICY! CALE ZYCIE ZAJMUJECIE FILOZOFOWANIEM O O TYM JAKIE SA DOWODY NA NIESTNIENIE BOGA I ZASTANAWIAJCIE SIE JAK BY TU ZNISZCZYC OBALIC DOWODY WIERZACYCH ALE NIC Z TEGO NIE DACIE RADY Z BOGIEM NIE WYGRACIE BUNTOWNICY. NAWROCCIE SIE ALBO W MEKACH WIECZNYCH ZGNIJECIE.NIECH WAS WSZYSTKICH BOG BLOGOSLAWI I NAWRÓCI.+PAX+( DLATEGO ZE NIE MACIE ZADNYCH KONKREKTNYCH ARGUMENTOW ATEISCI DYSKUTUJECIE FILOZOFUJECIE I TAK NIE MAJĄC RACJI WIECIE O TYM DOBRZE BRAK ARGUMENTOW POWODUJE TE WASZE WYWODY ALE NIE POTRAFICIE PODAC NIC KONKRETNEGO JAK MY CHRZESCIJANIE DO ZOBACZENIA W NIEBIE LUB W PIEKLE.
|
| Pt maja 15, 2009 17:57 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
I ten też zostanie niedługo zamknięty, tak się spodziewam  .
|
| Pt maja 15, 2009 18:00 |
|
 |
|
ten.taki.tam
|
Jakubie:
1) Troszkę inteligencji wykaż: temat jest na temat istnienia bogów czy boga. Jeden, porządny, dobry. Tam powinieneś swój "dowód" umieścić.
2) W tej kwestii każdy dowód da się obalić (nie ma naukowych podstaw). Większość osób dyskutujących dochodzi do wniosku, ze jak sama nazwa wskazuje, to wiara, a nie wiedza.
3) Moderatorzy, jak zauważyłem, są chrześcijanami. Przydałby się jakiś mod-ateista, lub mod- niechrześcijanin 
_________________ "Neopoganin", Rodzimowierca, człowiek.
|
| Pt maja 15, 2009 18:18 |
|
|
|
 |
|
Owieczka_in_black
|
Łomamooo
Jakubie, ale Cię desperacja dopadła  Chyba nawet Pan Jezus tak nie nawrzeszczał na ateistów czy nawet faryzeuszy w całej swojej karierze.
Emocje są złym doradcą, o czym świadczy choćby nielogiczne zdanie:
Cytuj: NAWROCCIE SIE ALBO W MEKACH WIECZNYCH ZGNIJECIE.
I nie złość sie, bo najwiecej tym szkodzisz sobie 
_________________ Za snem tęskniąc pisarz przytula butelkę,
Tak, jakby spirytus mógł mu dodać ducha.
Słowa - kiedyś wielkie - stały się niewielkie;
Choćby wykrzyczanych - mało kto dziś słucha.
/Jacek Kaczmarski/
|
| Pt maja 15, 2009 18:29 |
|
 |
|
CzłowiekBezOczu
|
Patrząc na styl pisania to ten też bym zamknął szybciutko 
|
| Pt maja 15, 2009 18:43 |
|
|
|
 |
|
Epikuros
|
Jakub ja mogę Ci podać formalny dowód, że to ja jestem bogiem 
_________________ MÓJ BLOG
|
| Pt maja 15, 2009 18:52 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
no tak ale wiecei no nie moge podaje mase dowodow a tu kazdy gada ze to belkot bzdur glupoty nieprawda itp. tak to i ja moge powiedziec z ateistami nie ma o czym gadac bo itak efekt bedzie jeden i ten sam mi.n:bzdura,głupota itp.Niewierze taka ich reakcja to tak jakbys gadal do sciany.
|
| Pt maja 15, 2009 18:53 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nierozumni ludzie z tych ateistów.
|
| Pt maja 15, 2009 18:54 |
|
 |
|
Epikuros
|
Może pomyśl, że jakby Bóg chciał, żeby były na niego dowody, to po prostu by się objawił każdemu, a nie posługiwałby się Tobą 
|
| Pt maja 15, 2009 19:06 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
oczywiscie ze tak po co ma sie objawiac w koncu to wasza wola jka nie chcecie wierzyc to nie wierzcie wasza sprawa ze pieklo juz czeka.
|
| Pt maja 15, 2009 19:09 |
|
 |
|
Epikuros
|
Jakub157 napisał(a): oczywiscie ze tak po co ma sie objawiac w koncu to wasza wola jka nie chcecie wierzyc to nie wierzcie wasza sprawa ze pieklo juz czeka.
Przede wszystkim jak już to nie piekło, tylko kolejne (może trochę gorsze?) wcielenie.
|
| Pt maja 15, 2009 19:11 |
|
 |
|
CzłowiekBezOczu
|
Najlepiej zrób krucjatę i rozpal stosy pod tymi którzy są nierozumnymi ateistami. Gwarantuje że reszta się szybko "nawróci" jak posłyszy skwierczenie ateistycznych bezbożników.
|
| Pt maja 15, 2009 19:22 |
|
 |
|
jogurt
|
Jakubie, bo bajki opowiadasz siląc się na "dowody" wykorzystujące (i to brzydko wykorzystujące) fizykę. W dodatku nie masz za grosz kultury osobistej (wybacz), nie potrafisz poprawnie pisać, uprawiasz tzw. trolling (zakładasz mnóstwo tematów, a bądź niechęć wszystkich tu obecnych do merytorycznej dyskusji z tobą uznajesz za wygraną) i denerwujesz się, bo nikt cię nie rozumie. I ty chcesz nawiązać jakąkolwiek dyskusję? 
|
| Pt maja 15, 2009 19:22 |
|
 |
|
szumi
Moderator
|
Są już tematy o dowodach na istnieje Boga! I to nawet Twojego autorstwa z poprzedniego forumowego wcielenia! Pisze się w istniejących tematach, a nie zakłada nowe!
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
| Pt maja 15, 2009 19:24 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|