|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Miłość i Miłosierdzie BOGA
| Autor |
Wiadomość |
|
frater
zbanowana na stałe
Dołączył(a): N kwi 15, 2007 21:52 Posty: 2219 Lokalizacja: GG 304230
|
Czy Kochasz BOGA?
Czy czujesz się Kochana, Kochany przez BOGA?
Czy wiesz czym jest Miłość BOŻA?
Czy wiesz czym jest Miłosierdzie BOŻE?
Czy na skutek różnych `dróg życia` czujesz się odrzucona, odrzucony przez BOGA?
Czy boisz się, że wykonałeś, wykonałaś jakiś grzech i chociaż masz chęć się Nawrócić boisz się, że JEZUS Ci nie przebaczy?`
Czy boisz się, że BÓG jest BOGIEM surowym?
Przesłuchaj Przyjacielu tych plików do końca i wiedz, że BÓG Cię nie odrzuca.
JEZUS Mówi;
grzech nie obraża MOJEJ Miłości. MOJĄ Miłość obraża tylko brak Ufności w moją Miłość.
http://w422.wrzuta.pl/audio/4HhgPIicXJQ ... 18.05.2009
http://w824.wrzuta.pl/audio/4vU2sIExEyP ... knij_panie
|
| So paź 10, 2009 13:34 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie do końca rozumiem...
Poprzez ten temat chciałeś uzyskać odp na pytania
czy po prostu podałeś retoryczne pytania by dać "moralne nauki" 
|
| So paź 10, 2009 16:49 |
|
 |
|
frater
zbanowana na stałe
|
Są to pliki dla pewnych osób na forum. Temat obiecałem kiedyś.
Jest to Nadzieja i Światło dla ...
|
| So paź 10, 2009 16:57 |
|
|
|
 |
|
r4dz10
|
frater napisał(a): Są to pliki dla pewnych osób na forum. Temat obiecałem kiedyś.
Jest to Nadzieja i Światło dla ...
zaczyna się...
_________________ "Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują." - Albert Einstein
|
| So paź 10, 2009 17:20 |
|
 |
|
R6
|
Frater, porzuć ten kaznodziejski ton. Jeśli to zrobisz Twoja skuteczność wzrośnie.
_________________ Wadą wiary jest to, że jest wiarą.
http://wiadomosci.onet.pl/2084260,12,zl ... ,item.html
|
| So paź 10, 2009 18:59 |
|
|
|
 |
|
Witold
|
Frater, powiedz no, czy ty aby na pewno jesteś katolikiem? Bo twój styl wypowiedzi opierający się na zadawaniu pytań w kaznodziejskim tonie, nieodparcie przypomina mi świadków Jehowy.
|
| So paź 10, 2009 21:14 |
|
 |
|
frater
zbanowana na stałe
|
Jestem Katolikiem, ale w moim odczuciu lepszy jest ŚJ niz ateista.
Natomiast antyteista to osoba, która także podlega pod Te Słowa Ewangelii w sposób bardzo konkretny
Łk 12,39-48 Jezus powiedział do swoich uczniów: To rozumiejcie, że gdyby gospodarz wiedział, o której godzinie złodziej ma przyjść, nie pozwoliłby włamać się do swego domu. Wy też bądźcie gotowi, gdyż o godzinie, której się domyślacie, Syn Człowieczy przyjdzie. Wtedy Piotr zapytał: Panie, czy do nas mówisz tę przypowieść, czy też do wszystkich? Pan odpowiedział: Któż jest owym rządcą wiernym i roztropnym, którego pan ustanowi nad swoją służbą, żeby na czas wydzielił jej żywność? Szczęśliwy ten sługa, którego pan powróciwszy zastanie przy tej czynności. Prawdziwie powiadam wam: Postawi go nad całym swoim mieniem. Lecz jeśli sługa ów powie sobie w duszy: Mój pan ociąga się z powrotem, i zacznie bić sługi i służące, a przy tym jeść, pić i upijać się, to nadejdzie pan tego sługi w dniu, kiedy się nie spodziewa, i o godzinie, której nie zna; każe go ćwiartować i z niewiernymi wyznaczy mu miejsce. Sługa, który zna wolę swego pana, a nic nie przygotował i nie uczynił zgodnie z jego wolą, otrzyma wielką chłostę. Ten zaś, który nie zna jego woli i uczynił coś godnego kary, otrzyma małą chłostę. Komu wiele dano, od tego wiele wymagać się będzie; a komu wiele zlecono, tym więcej od niego żądać będą.
|
| So paź 24, 2009 3:26 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
|