|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
pitong
|
 Ewolucja, a kreacjonizm
Ciekawe seminarium pewnego ewangelisty, Dr Kent Hovind Warto posłuchać, bo to co mówi, jest bardzo logiczne i zastanawiające. http://www.youtube.com/watch?v=cqFGq9O7 ... re=related [1wsza czesc]
|
| Pn lip 12, 2010 9:22 |
|
|
|
 |
|
Witold
|
 Re: Ewolucja, a kreacjonizm
Nie, to nie jest logiczne, jest wręcz porażająco nielogiczne, a miejscami wewnętrznie sprzeczne (i sprzeczne z rzeczywistością w praktycznie każdym miejscu), a zastanawiające może być tylko w kontekście intencji autora wykładów, bo jest zwyczajnym kłamcą żerującym na łatwowierności pitonga i innych swoich wyznawców.
Poza tym "ewangelista" to autor ewangelii, a nie wydaje mi się żeby ten ...osobnik... był autorem którejkolwiek z nich.
No ale to typowe "niezależne źródło". Zawsze wydawało mi się że kreacjonistów i wyznawców teorii spiskowych łączy identyczna mentalność no i jak widać nie myliłem się. Zresztą sam Hovind również propaguje NWO.
|
| Pn lip 12, 2010 9:29 |
|
 |
|
pitong
|
trolu, film ten trwa kolo 2 h a tobie wystarczylo 10 min na obejrzenie????????? lepiej sie nie wypowiadaj. Czekam na komentarz i dyskusje z poważnymi ludźmi
|
| Pn lip 12, 2010 9:38 |
|
|
|
 |
|
Dural
zbanowany na stałe
|
Pitong, Ty nie rozumiesz, ze ten H. to postac znana na forum bardziej od ojca Pio! Juz nie jeden linkowal to jego wypowiedzi.
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
| Pn lip 12, 2010 9:43 |
|
 |
|
Witold
|
Filmy tego delikwenta oglądałem już dawno i nie mam ochoty na powtórny seans. To kłamca, oszust i manipulant... czyli materiał w sam raz na autorytet dla ciebie.
|
| Pn lip 12, 2010 9:46 |
|
|
|
 |
|
WIST
|
Widzę że będzie to kolejna bezsensowna, bo nie przynosząca żadnych korzyści, kłótnia o to kto wie lepiej. Temat ten był tu poruszany już wiele razy, a niezdrowe emocje jakie wywołuje powinny wszystkim dać do myślenia czego właściwie oczekujecie od innych.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
| Pn lip 12, 2010 10:26 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
|