|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Jak żyć? (grzechy seskualne)
| Autor |
Wiadomość |
|
atom
|
 Jak żyć? (grzechy seskualne)
Witam Choruję na schizofrenię, co prawda z powodu leków czuję się normalnie. Obecnie nie jestem w stanie chorobowych urojeń ale jestem na rencie i mam anhedonię. Nic tak naprawdę mnie nie cieszy od początku choroby (6.5 roku). Mam problem: kilka miesięcy temu poprawiło mi się na tyle że miałem coś w rodzaju hipomanii, bez szaleństw. Skończyło się gdy wróciłem do grzechów z którymi miałem jakiś czas spokój. To masturbacja a co gorsze pisanie na czacie erotycznym lesbijskim podszywając się pod młode kobiety. Nawet nie mam z tego powodu specjalnych doznań bo z jednej strony jestem już niemłody, dobiegam prawie czterdziestki a z drugiej strony choroba a chyba raczej leki wycięły mi libido, myślałem nawet że do zera i sądziłem że przez chorobę skończę z grzechami seksualnymi. Jak żyć ?, czuję że przez swoje zachowanie marnuję cierpienie które mnie w życiu spotyka.
|
| Wt wrz 28, 2010 9:53 |
|
|
|
 |
|
atom
|
 Re: Jak żyć? (grzechy seksualne)
- poprawiam tytuł
|