Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 08, 2025 23:57

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 138 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
 orędzie Pana Jezusa dotyczące aborcji 
Autor Wiadomość
Post Re: orędzie Pana Jezusa dotyczące aborcji
@Drapke, mam niejasne wrazenie, ze owa "wieczna otchlan" to i tak lepiej niz to, co miliardy ludzi ma na codzien an TYM swiecie. Dla ciebie - jedynym.
A quas ma racje w tym, ze cos tam moze o nauce Kosciola slyszales, ale sens do ciebie nie trafil.
Powiem tak: znajomosc calej spisanej nauki Kosciola bez zrozumienia Ewangelii jest zbyteczna. Bo bez zrozumienia Ewangelii to jakbys teksty po chinsku czytal, znajac wymowe znakow, ale nie rozumiejac ich sensu.

Wt lip 16, 2013 13:57
Drapke napisał(a):
Odpultaj łaskawie z tym "pustym atakowaniem". Bzdury z których sama się śmiejesz są autorstwa Kościoła, który przez setki lat nauczał jednego, by w 2007r. zmienić pogląd o 180 stopni. To nie ja, a Krk robił do niedawna głosem swoich świętych z Boga tyrana, który skazał miliardy niewinnych istnień na wieczną odchłań.

Ja się nie śmieje z bzdur austorstwa Kościoła bo ich nie widzę. Śmieje się z bzdrur autorstwa Twojego że Bóg do 2006 dusze z invitro wysyłał do piekła, a te od 2007 już do nieba. To jest tylko i wyłącznie absurd Twojego autorstwa, a nie Kościoła. Nie dziwi mnie to o tyle że do takich bzdur mogą dochodzić ateiści nie rozumiejący wiary, Kościoła i nieznający Boga, żalący się do Boga o to że według ich wydumanej teorii, dzieci mordowane w łonach matek i probówkach dopiero od 2007 roku dostają bilety do nieba. To jest Twoja bajka wytworzona na potrzeby pustego atakowania, albo jak ktoś tu napisał gotowiec zaczerpinięty z mediów które takie bajki tworzą na potrzeby wojujących ateistów. Wojujący ateiści odczuwający wewnętrzną potrzebę i parcie na atakowanie wszystkiego co związane z wiarą i Kościołem, korzystają z takich mediów gdzie mają ładnie przygotowane gotowce i można zajrzeć i co jakiś czas wychaczyć nową szabelkę. Tyle że jak widać na tym przykładzie to się kupy nie trzyma i zamiast racjonalnego myślenia znowu wyszedł ateistyczny bełkot. :)

Wt lip 16, 2013 14:56

Cytuj:
Ja się nie śmieje z bzdur austorstwa Kościoła bo ich nie widzę.

Z klapkami na oczach nie da się wiele zobaczyć. :badgrin:
W 2007r. Krk wbrew dotychczas głoszonym przez swoich świętych naukom, nagle zmienił zdanie przyjmując cichaczem stanowisko protestantów w sprawie kierunku migracji dusz zygot. Kropka. Jak widzę, na merytoryczną dyskusję w tym temacie nie mam co liczyć, więc z góry proszę o kolejny zestaw plwocin. :D

Wt lip 16, 2013 15:31
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 138 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10