Re: orędzie Pana Jezusa dotyczące aborcji
Drapke napisał(a):
Odpultaj łaskawie z tym "pustym atakowaniem". Bzdury z których sama się śmiejesz są autorstwa Kościoła, który przez setki lat nauczał jednego, by w 2007r. zmienić pogląd o 180 stopni. To nie ja, a Krk robił do niedawna głosem swoich świętych z Boga tyrana, który skazał miliardy niewinnych istnień na wieczną odchłań.
Ja się nie śmieje z bzdur austorstwa Kościoła bo ich nie widzę. Śmieje się z bzdrur autorstwa Twojego że Bóg do 2006 dusze z invitro wysyłał do piekła, a te od 2007 już do nieba. To jest tylko i wyłącznie absurd Twojego autorstwa, a nie Kościoła. Nie dziwi mnie to o tyle że do takich bzdur mogą dochodzić ateiści nie rozumiejący wiary, Kościoła i nieznający Boga, żalący się do Boga o to że według ich wydumanej teorii, dzieci mordowane w łonach matek i probówkach dopiero od 2007 roku dostają bilety do nieba. To jest Twoja bajka wytworzona na potrzeby pustego atakowania, albo jak ktoś tu napisał gotowiec zaczerpinięty z mediów które takie bajki tworzą na potrzeby wojujących ateistów. Wojujący ateiści odczuwający wewnętrzną potrzebę i parcie na atakowanie wszystkiego co związane z wiarą i Kościołem, korzystają z takich mediów gdzie mają ładnie przygotowane gotowce i można zajrzeć i co jakiś czas wychaczyć nową szabelkę. Tyle że jak widać na tym przykładzie to się kupy nie trzyma i zamiast racjonalnego myślenia znowu wyszedł ateistyczny bełkot.