|
|
|
|
|
|
Wolna wola - czy aby na pewno taka wolna?
| Autor |
Wiadomość |
|
Italiano
|
 Re: Wolna wola - czy aby na pewno taka wolna?
Moja logika nie jest uzasadniona jak to nazwałeś "płynięciem z prądem", ale tym jest co odczuwam, jak interpretuję te słowa.
_________________ Nie mógłbym i nie chciałbym odejść od Jezusa. Nigdy nawet o tym nie pomyślałem. Jezus to całe moje życie, to dzięki niemu jestem tu gdzie jestem.
Nie jestem katolikiem, jestem CHRZEŚCIJANINEM.
|
| N sie 18, 2013 17:18 |
|
|
|
 |
|
lokis
|
Hiszpanski wasiku  Specjalnie oswiecony ta wypowiedzia sie nie czuje. Jestes jak i inni wierzacy. Skad twoja wiara pochodzi? Z latwizny i indoktrynacji! Po co zaglebiac sie we wszystkie inne skoro na miejscu mam jezusowa? Moze z pradem nie plyniesz, moze on cie unosi, oferme bez podstawy nauki kraula? 
|
| N sie 18, 2013 20:10 |
|
 |
|
Italiano
|
lokis napisał(a): Hiszpanski wasiku  Specjalnie oswiecony ta wypowiedzia sie nie czuje. Jestes jak i inni wierzacy. Skad twoja wiara pochodzi? Z latwizny i indoktrynacji! Po co zaglebiac sie we wszystkie inne skoro na miejscu mam jezusowa? Moze z pradem nie plyniesz, moze on cie unosi, oferme bez podstawy nauki kraula?  Nie wiem od czego to zależy. Po prostu czuję, po moich dotychczasowych doświadczeniach, i wiem, że Jezus jest tym jedynym Bogiem, że mi pomaga, że mnie nie opuści, itd. Dobra, nie zagłębiajmy się w to więcej. Wyraziłem swój pogląd i tyle. Ty możesz mieć inny.
_________________ Nie mógłbym i nie chciałbym odejść od Jezusa. Nigdy nawet o tym nie pomyślałem. Jezus to całe moje życie, to dzięki niemu jestem tu gdzie jestem.
Nie jestem katolikiem, jestem CHRZEŚCIJANINEM.
|
| N sie 18, 2013 20:18 |
|
|
|
 |
|
Travis
|
Pod rozwagę: Dezerter napisał(a): Jest taka zasada, nie każdy ją zna Wolność zaczyna się tam, gdzie kończy się strach
_________________ "Jest taka zasada, nie każdy ją zna Wolność zaczyna się tam, gdzie kończy się strach " (Dezerter)
|
| Śr sie 21, 2013 14:23 |
|
 |
|
Luksfon
|
no chyba tak ! tylko, że czasem tak ciężko podjąć dobrą decyzję ...
|
| Cz sie 22, 2013 14:48 |
|
|
|
|
|