Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 10, 2025 14:14

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 Wypowiedz podczas egzorcyzmów o ubieraniu się na plaży 
Autor Wiadomość

Post Re: Wypowiedz podczas egzorcyzmów o ubieraniu się na plaży
Violla napisał(a):

A Ty mówisz mi o demonach jako istotach żywych, to szczyt ignorancji i braku podstawowej wiedzy.

Sorry, ale w tym wypadku to akurat Ty demonstrujesz całkowitą ignorancję. Oczywistym jest, że dla chrześcijanina kategoria istot żywych nie ogranicza się do obdarzonych życiem w sensie biologicznym. Wzorcem istoty żywej, życia w ogóle jest dla niego Bóg. Demony, jako osoby świadome, kierujące się wolną wolą, też są naturalnie żywe. Masz widać potężne braki w wiedzy humanistycznej.

Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.

Wt lip 29, 2014 4:38

Pomyślmy rozsądnie. Faktycznie w Islamie kobieta traktowana jest gorzej niż zwierzę. Jednak jesteśmy w lepszym kraju. Nie przeszkadzają mi stroje kąpielowe naszych kobiet i kąpielówki mężczyzn. Jestem szczęśliwą osobą, żoną i matką i nie mam rzekomych wstydliwych myśli, gdy ujrzę innego mężczyznę w obcisłych kąpielówkach. Niech ubierają się w co chcą. Moim zdaniem ten zapis ma w nas wzbudzić poczucie winy. Jednak ja nie czuję się winna. Każdy niech zagląda we własne sumienie.

Ostatnio edytowano Śr lip 30, 2014 18:31 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz

Wyłączono reklamę w podpisie.

Śr lip 30, 2014 16:56
Nowoczesny zmyślny demon śle do egzorcystów SMSy
http://natemat.pl/111755,sztan-wyslal-m ... go-ksiedza

Śr lip 30, 2014 17:17

Kurde blade! Straszne to to! Miejmy nadzieje, ze kuria namierzy ip adres. A podobno diabel nie chce sie ujawniac! Katolicy, to troche pokrecony narod. :)
Takiego ksiedza chcialbym miec za spowiednika (gdybym sie spowiadal). Charyzma, elokwencja, madrosc az buchaja z tej poczciwej twarzy. Gdyby zyl w wieku XXII pewno by nikt go nie zauwazyl. Na szczescie to XXI i Polska katolicka, news jest. :)
Czekam na natychmiastowy przyjazd o.Bashobory, bedzie wiedzial co zrobic z tym fantem!

So sie 02, 2014 19:28

majka_fifala napisał(a):
Wszyscy, którzy są uwięzieni w otchłani piekielnej, znajdują się tam przez nieczystość. Popełniali też inne grzechy, ale zawsze potępiali się przez nieczystość, lub także nieczystością”.

A więc osoba aseksualna ma wstęp do nieba zagwarantowany? :twisted:

Cz lis 06, 2014 12:59
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4