Intronizacja Chrystusa na Króla Polski
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Intronizacja Chrystusta na Króla Polski
Alus jest bardziej godną zaufania osobą od ciebie, veros.
|
| N lip 03, 2016 15:12 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
ErgoProxy napisał(a): Alus jest bardziej godną zaufania osobą od ciebie, veros. Dzięki 
|
| N lip 03, 2016 15:15 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
JedenPost napisał(a): veros napisał(a): A miejsca ankiety nie pamiętam, utonęła w odmętach fejsbuka. Czyli nie pamiętasz kwestii najistotniejszej dla oceny jej wiarygodności. OK. A co to ma za znaczenie dla danego tematu.
|
| N lip 03, 2016 15:15 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
ErgoProxy napisał(a): Alus jest bardziej godną zaufania osobą od ciebie, veros. To zależy w jaką ufność wierzymy.
|
| N lip 03, 2016 15:17 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
wybrana napisał(a): JedenPost napisał(a): veros napisał(a): A miejsca ankiety nie pamiętam, utonęła w odmętach fejsbuka. Czyli nie pamiętasz kwestii najistotniejszej dla oceny jej wiarygodności. OK. A co to ma za znaczenie dla danego tematu. Ano tylko taką, że 20% jakby nie liczył, nie stanowi całego narodu.
|
| N lip 03, 2016 15:19 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Znalazłem. Ankieta zakończona. Ostateczny wynik 82% Polaków chce by Polska opuściła Unię Europejską. http://www.s-pl.pl/index.php?id=11015Teraz się poznęcajcie na przeprowadzających ankietę i na respondentach  Ja Alusa oszczędzę, on wystarczająco sam się pogrąża 
|
| N lip 03, 2016 15:20 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ta "powszechna" ankieta byla zapewne rozpowszechniona tylko w kregach "wzajemnej adoracji" i dlatego taka powszechna, jak PiS jest partia "calego Narodu".
Ciagle ani veros, ani wybrana nie znizyli sie do odpowiedzi na moje pytanie o trzy przeprowadzone Intronizacje.
Niewygodne? No coz, latwiej wierzyc w cud nawrocenia Polakow na anioly nieszufladkujace siebie nachrzescijan i niechrzescijan, na godnych pisania na tym samym forum co oni i niegodnych (ale forum dla "katolikow" z regulaminem, ktory tego pilnuje, juz jest dla nie beee) tylko za przyczyna odgornie zwolanej Uroczystosci i ustnych deklaracji na pana Macierewicza o Jezusie jako Krolu Polski (dlugopis prezesa mialby samozwancze formalne namaszczenie niebieskie), niz przyznac, ze nawet trzykrotnie przeprowadzona Intronizacja niczego w Polakach nie zmienila. A jezeli nie zmienimy sie my sami, to zadne odgorne akty nic za nas nie zalatwia. Amen.
|
| N lip 03, 2016 15:20 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
veros napisał(a): Znalazłem. Ankieta zakończona. Ostateczny wynik 82% Polaków chce by Polska opuściła Unię Europejską. http://www.s-pl.pl/index.php?id=11015Teraz się poznęcajcie na przeprowadzających ankietę i na respondentach  Ja Alusa oszczędzę, on wystarczająco sam się pogrąża  Kto tu sie pogrąża  .....jeszcze nie odgadłeś kto jest autorem zapodanego przeze mnie cytatu?.....
|
| N lip 03, 2016 15:22 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
http://www.s-pl.pl/index.php?id=11015Zalosne i klamliwie. Cytuj: Ponad 82% internautów Tych, ktorzy o ankiecie wiedzieli i ktorzy wzieli w niej udzial. To jak Caly Narod PiS wybral.
|
| N lip 03, 2016 15:23 |
|
 |
|
JedenPost
|
@veros
Nie jestem ich pewny, ale chyba się zgodzisz, że - tak jak napisała Helenka - kwestia "gdzie" ma znaczenie, bo niektóre miejsca w internecie odwiedzają niemal tylko ludzie o określonym światopoglądzie.
Jest przykładowo sens na stronie euroislam robić ankietę pt. "Czy islam jest dla Europy zagrożeniem"? No właśnie.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
| N lip 03, 2016 15:24 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a):
A co to ma za znaczenie dla danego tematu.
Ano tylko taką, że 20% jakby nie liczył, nie stanowi całego narodu.[/quote] Przeprowadzałeś ogólnopolskie referendum ? 20% to twoja opcja, to nie znaczy że prawdziwa.
|
| N lip 03, 2016 15:25 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus, te 20 % moze byc 100% gdy tych 80 % nie bedzie.
|
| N lip 03, 2016 15:26 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ja rozumiem, że opinie niewierzących mogą być niechętne dla Intronizacji. Jednak ten temat mieści się w dziale Wiara.... A o sprawach wiary nie decyduje ani większość ani ilość. O projektach Alus nie dyskutujmy, bo Alus jest bardzo wiarygodny  Episkopat, Rząd, Prezydent i my wszyscy mamy słuchać i wierzyć w te cenne objawienia bez dyskusji 
|
| N lip 03, 2016 15:27 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Ta "powszechna" ankieta byla zapewne rozpowszechniona tylko w kregach "wzajemnej adoracji" i dlatego taka powszechna, jak PiS jest partia "calego Narodu". Na facebooku - "Super Polska Społeczność" - pisowska......nie dziwiłby wynik 99%  veros napisał(a): Ja rozumiem, że opinie niewierzących mogą być niechętne dla Intronizacji. Jednak ten temat mieści się w dziale Wiara.... A o sprawach wiary nie decyduje ani większość ani ilość. O projektach Alus nie dyskutujmy, bo Alus jest bardzo wiarygodny  Episkopat, Rząd, Prezydent i my wszyscy mamy słuchać i wierzyć w te cenne objawienia bez dyskusji  Dobra...dobra....autora wypowiedzi nadal nie odgadłeś  .....a taki/a wiarygodny/a.....
|
| N lip 03, 2016 15:29 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Rząd i Prezydent są ciałami świeckimi powołanymi do sprawowania władzy nad Polakami wszystkich wyznań i odłamów, a także bezwyznaniowymi. Zatem, veros – łapiesz kontakt z rzeczywistością, ale to już.
|
| N lip 03, 2016 15:30 |
|
|
|