Autor |
Wiadomość |
tommy
|
Wielka Kotowatosc mowi, ze jesli spojrzysz dokladnie 31 grudnia do Rowu Marianskiego to odnajdziesz artefakt dzieki ktoremu wyzywione zostana wszystkie koty na swiecie.
Powyzsze zdanie ma taka sama wartosc dowodowa jak to co zacytowales. Pytam sie raz jeszcze: jakies wyjasnienie dlaczego data na ziemi mialaby cokolwiek zmienic w kwestii tego co mozna zaobserwowac na marsie?
|
N lip 15, 2007 12:39 |
|
|
|
 |
Asef
|
Jak bedš tam odkopywac jesieniš ten labirynt wtedy to będzie dowód na prawdziwosc słów tego Samuela,już pisałem ja nie wiem, i nie udzielę ci odpowiedzi na to pytanie,jak jestes ciekaw to zadaj to pytanie w tym linku który ci podałem.
|
N lip 15, 2007 13:19 |
|
 |
Użyszkodnik
|
Asef, ale dalej nie odpowiedziałeś na moje pytanie.
Zakładamy, że pani Lucyna faktycznie ma przekazy od jakiegoś bytu. Skąd pani Lucyna ma pewność, że ten byt mówi prawdę? A nie jest np. nieprzyjazny i nie robi jej w konia?
Asef napisał(a): Jak bedš tam odkopywac jesieniš ten labirynt wtedy to będzie dowód na prawdziwosc słów tego Samuela Nie będzie, bo nie ma dowodów na istnienie Samuela ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Asef napisał(a): Te dwie planety sš połšczone ze sobš tš wła�nie osiš. Ale te dwie planety zmieniają położenie względem siebie. Czy mam rozumieć, że ta oś zmienia długość? Orion napisał(a): Nawet z zabespieczeniem w Ziemie uderzy meteoryt, a własciwie nie on sam a jego odłamki. Zdecydujcie się, czy ma to być meteoryt czy planeta, która sobie fruwa po wszechświecie  Asef napisał(a): A mylisz sie nie jest tak całkowicie zbadany jak myślisz.
Wg mnie między wyrażeniem 'całkiem dobrze' a 'całkowicie' jest niemała różnica...
Pozdrawiam
|
N lip 15, 2007 17:28 |
|
|
|
 |
Asef
|
Użyszkodnik napisał(a): Asef, ale dalej nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Zakładamy, że pani Lucyna faktycznie ma przekazy od jakiegoś bytu. Skąd pani Lucyna ma pewność, że ten byt mówi prawdę? A nie jest np. nieprzyjazny i nie robi jej w konia? No właśnie tutaj nikt nie wie jaka jest prawda Użyszkodnik napisał(a): Asef napisał(a): Jak bedš tam odkopywac jesieniš ten labirynt wtedy to będzie dowód na prawdziwosc słów tego Samuela Nie będzie, bo nie ma dowodów na istnienie Samuela ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) No nie ma takich prawdziwych dowodów,no to można w takim razie założyc,że będzie to dowód na prawdziwosc słow tej Lucyny,która ma przekazy od Samuela. Użyszkodnik napisał(a): Orion napisał(a): Nawet z zabespieczeniem w Ziemie uderzy meteoryt, a własciwie nie on sam a jego odłamki. Zdecydujcie się, czy ma to być meteoryt czy planeta, która sobie fruwa po wszechświecie 
Właśnie ta planeta x,czyli Nibru to ta planeta będzie pomiędzy Marsem a Jowiszem,ale ta planeta ciągnie za sobą ogromne czesci meteorytów itd,i w tym przypadku jeden z takich metorytów może uderzyc w ziemię wraz z innymi mniejszymi meteorytami.
|
Pn lip 16, 2007 21:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: No nie ma takich prawdziwych dowodów
Nie ma nieprawdziwych dowodów. Są albo dowody albo w najlepszym wypadku domniemania, albo bajki.
|
Pn lip 16, 2007 22:04 |
|
|
|
 |
Asef
|
No jakie wg ciebie miałby byc te dowody?,no że np,pojdziesz na tą sesje i że poczujesz,że coś tam jest jakaś energia,siła której nie widzisz a czujesz,że jest i czy to byłby dla ciebie dowód?
|
Pn lip 16, 2007 22:09 |
|
 |
Użyszkodnik
|
Asef napisał(a): No nie ma takich prawdziwych dowodów,no to można w takim razie założyc,że będzie to dowód na prawdziwosc słow tej Lucyny,która ma przekazy od Samuela.
Od razu lepiej brzmi  Asef napisał(a): No jakie wg ciebie miałby byc te dowody?,no że np,pojdziesz na tą sesje i że poczujesz,że coś tam jest jakaś energia,siła której nie widzisz a czujesz,że jest i czy to byłby dla ciebie dowód?
Nie wiem jak dla Jakuba, ale wg mnie tego nie da się ani dowieść, ani zaprzeczyć
Pozdrawiam,
U.
|
Pn lip 16, 2007 22:31 |
|
 |
Asef
|
Użyszkodnik napisał(a): Ale te dwie planety zmieniają położenie względem siebie. Czy mam rozumieć, że ta oś zmienia długość?
Jakie dwie planety?,nie rozumiem tego pytania.
|
So lip 21, 2007 13:06 |
|
 |
Użyszkodnik
|
Asef napisał(a): Jakie dwie planety?
Ziemia i Mars
|
Cz lip 26, 2007 0:27 |
|
 |
roberto
|
smutne jest to że zamiast robić dla innych coś dobrego zastanawiacie się nad takimi głupotami. Bóg jest wszechmocny i jeżeli taki jest Plan Boży to tak będzie a my powinniśmy żyć tak jakby każdy dzień byłby ostatni.Wyobraźmy sobie że jutro będzie koniec.Nie szkoda wam życia na zastanawianie się nad tym na co nie macie wpływu ? .........kochaj bliżniego ................
|
Pn lip 30, 2007 21:03 |
|
 |
Asef
|
Użyszkodnik z tą osią to tak dokładnie to ja niewiem,prawopdobnie chodzi tu o oś,czyli ten centralny punkt ziemi,i ten punkt połączony będzie tą energią energomagnetyczną.
|
Pn lip 30, 2007 23:11 |
|
 |
Użyszkodnik
|
roberto napisał(a): Wyobraźmy sobie że jutro będzie koniec.Nie szkoda wam życia na zastanawianie się nad tym na co nie macie wpływu ? Przypomniała mi się pewna anegdotka. Kiedyś 2 młodych ludzi podeszło do wędkarza i spytali go: - Co by pan zrobił, gdyby jutro miał być koniec świata? - Łowiłbym dalej... - odpowiedział wędkarz.  Asef napisał(a): czyli ten centralny punkt ziemi,i ten punkt połączony będzie tą energią energomagnetyczną.
Dobrze, ale nie zawsze Ziemia i Mars są od siebie w takiej samej odległości. I co będzie jak ta odległość się zwiększy? Oś zostanie przerwana, czy generator wygeneruje więcej energii aby ją wydłużyć?
Pozdrawiam,
U.
|
Śr sie 01, 2007 14:54 |
|
 |
Asef
|
No to są byc moze dwa wyjscie,albo uruchomią w odpowiednim czasie,albo po prostu to odległosc się nie liczy.[/quote]
|
Cz sie 02, 2007 9:23 |
|
 |
Orion
|
Asef____ przypadkiem nie udzielasz sie na forum Projekt u Cheops?
Pozdrawiam /forumowiczPCH/
|
N sie 12, 2007 13:45 |
|
 |
Asef
|
Tak udzielam się na forum projektu cheops,a ty?
|
N sie 12, 2007 15:51 |
|
|
|