Duch Święty jest Panem Wszechświata
Autor |
Wiadomość |
helleki
Dołączył(a): Wt sty 18, 2011 0:17 Posty: 139 Lokalizacja: Gotania, Lubelskie
|
 Re: Duch Święty jest Panem Wszechświata
Piotr38 , czy masz stałego spowiednika, kierownika duchowego,osobę z którą rozmawiasz o swoim doświadczeniu Boga ? To jest bardzo ważne, czy jesteś komuś posłuszny ?
|
So wrz 03, 2011 15:48 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Witaj helleki  tak mam bardzo dobrego Księdza spowiednika on wie o całym uzdrowieniu włącznie z ukazaniem się Ducha Świętego w Szczyrku.Powiedział tak,jak Masz Ducha Świętego to módl się do Niego a On Cię poprowadzi.I tak robię ! To cudowne uczucie kiedy rozmawiam z Duchem Świętym w koło ciała Jest Potężne mrowienie.Kiedy się modlę to cudowne Potężne mrowienie jest.Jak wczoraj modliłem się o ŁASKĘ UZDROWIENIA I ULECZENIA do Ducha Świętego i Matki Bożej ze Szczyrku to POTĘŻNE MROWIENIE BYŁO to Cudowne doznanie Bliskośc Boga.Jak dzisiaj rano modliłem się do Ducha Świętego i Matki Bożej ze Szczyrku o ŁASKĘ DLA SOMALII aby Dobry Bóg i Matka Boża ze Szczyrku ulitowała się nad tym biednym dzieckiem które było tu na zdjęciu z Somalii.To POTĘGA DUCHA ŚWIĘTEGO BYŁA PRZY MODLITWIE TAK OGROMNĄ ŻE PŁAKAŁEM JAK PROSIŁEM O CUD.BYŁO POTĘŻNE MROWIENIE JESZCZE TAKIEGO NIE MIAŁEM  ! CUDOWNA BLISKOŚC BOGA I MATKI BOŻEJ ZE SZCZYRKU.To Szczera Prawda,podpisał Piotr Bartosz
|
So wrz 03, 2011 17:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Najwspanialej rozmawia się w cichości serca z Duchem Świętym i Matką Bożą ze Szczyrku,jak np.tak jak dziś ! Jestem sam na łące grabie siano,Wielbię w cichości serca Komunię Świętą potem Proszę Ducha Świętego i Matkę Bożą ze Szczyrku o siłę w ten upalny dzień.Pomoc przychodzi natychmiast aż ze szczęścia płyną łzy.Po ciężkiej skończonej pracy.Dziękuję Duchowi Świętemu i Matce Bożej a potem Wielbię Komunię Świętą.To jest cudowne uczucie i Bliskośc Bożą.To Jest Szczera Prawda,podpisał Piotr Bartosz. Pozdrawiam Serdecznie.
|
So wrz 03, 2011 17:16 |
|
|
|
 |
helleki
Dołączył(a): Wt sty 18, 2011 0:17 Posty: 139 Lokalizacja: Gotania, Lubelskie
|
Cieszę się, że masz stałego księdza spowiednika, a teraz proszę Cię o modlitwę za mojego brata i jego małżeństwo, bardzo źle się dzieje. Życzę Ci radosnej niedzieli.
|
N wrz 04, 2011 6:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Witam serdecznie  Helleki pomodlę się dzisiaj za Nich w Kościele i Polecę ich Matce Bożej ze Szczyrku.Życzę Tobie i Całej Twojej Rodzinie Wiele Łask od Boga i Matki Bożej ze Szczyrku.Aby na Was Wszystkich spadł deszcz Miłości,Radości i Szczęścia.Szczęśc Boże Wszystkim,podpisał Piotr Bartosz
|
N wrz 04, 2011 7:34 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Witaj to jest list do ja_ja W życiu są 2 drogi 1 droga jest za Jezusem 2 za szatanem.To ty sam wybierasz za kim chcesz iśc  ! Ja zawsze szedłem za Jezusem Chrystusem  ! nigdy szatan mi nie zaimponował swoją głupotą,chamstwem,draństwem.Jezus Chrystus Jest dla mnie Wzorem  ! a młodsi mówią Idolem.Jezus Chrystus mnie Porwał tak daleko że Należec chce Tylko do Niego  ! On moim Panem I Bogiem.Ofiarowałem Mu Całe Swoje ŻYCIE  ! ciało,serce,dusze na Wieki Jestem Tylko Jego i Matki Bożej ze Szczyrku  ! To Matce Bożej Wszystko Też zawdzięczam że mogę Ją Wielbic na całe gardło  ! Bo Jest Wielka w Swojej Miłosci do Każdego człowieka nawet do tego najgorszego nawet do tego który gdzieś tam śpi na ławce i nie jest już nikomu potrzebny  ! ale Ona go szuka,powidzcie Mu że Matka Boża na niego czeka i ma dla niego plan.Wielki Plan  ! jak Go spotakcie to powidzcie to mu aby do niej poszedł  ! tak jak stoi a Ona mu POMOŻE  ! To jest Szczera Prawda , podpisał Piotr Bartosz
|
N wrz 04, 2011 8:16 |
|
 |
Acro
|
tadeuszek napisał(a): gargamel napisał(a): pomódl się o nawrócenie dla Acro, atheista i aprioriego. Jeżeli chociaż jeden z nich w ciągu najbl. miesiąca się nawróci, to coś jest na rzeczy. Niech pomodli sie o cos wazniejszego. Na przykład o zywnosc dla głodujacej Somali. Czy to takie ważne czy ktos sie nawróci i bedzie wierzył w to samo co ja? Ja na przykład nie mam potrzeby namawiac innych by ubierali sie w ten sam sposób co ja, sposób który mi odpowiada i wmawiac im, ze tylko w takich ubraniach beda dobrze wygladac. Jak to! Głód paruset tysięcy ludzi (czasowy wszak tylko, nagrodzony potem wyżerką w niebie!) może być ważniejszy od uratowania nawet tylko jednej duszyczki przed wiecznym potępieniem!? Domagam się codziennych modlitw o moje nawrócenie! Będę wam na bieżąco relacjonował postępy z nawracania się. Odmaszerować do klęczników! Wykonać! 
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
N wrz 04, 2011 10:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Acro napisał(a): Domagam się codziennych modlitw o moje nawrócenie! Będę wam na bieżąco relacjonował postępy z nawracania się. Odmaszerować do klęczników! Wykonać!  Chcesz to masz.  Ile czasu mają trwać modlitwy o Twoje nawrócenie? Podaj tylko racjonalne dane, bo inni też czekają. Nie mam klęcznika, zamienię to na spacer. Może być? 
|
N wrz 04, 2011 11:40 |
|
 |
Acro
|
No nie wiem, nie znam się. Na takiego zatwardziałego ateistę jak jak trzeba będzie minimum ze 100 modlitwogodzin. Technika dowolna, byle skuteczna. Mile widziane ofiary całopalne w stosownej intencji( nie mylić z grillem!)
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
N wrz 04, 2011 11:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dzisiaj Komunie Świętą przyjąłem za głodujących z Somali.Prosiłem Jezusa Chrystusa przed Najświętszym Sakramentem o Cud.Jest tyle ludzi na całym Świecie którzy opływają w luksusie.Wydają nie potrzebie pieniądzE na jakieś kosztowności na Aukcjach.Przecież tego nie zabiorą do grobu  ! Ato i tak się zniszczy i nic z tego nie będzie.Po co komu zegarek Roleksa za tyle kasy  ! to snobizm  ! Pycha  ! A TAM TYLE Ludzi umiera  ! Ludzie obudzcie się przecież idziemy z postępem.Z bierzmy się Wszyscy Mamy koparki,ciężki sprzęt z Róbmy im Wszyscy Prezent od SERCA  ! Wezmy całą technikę budowlaną  ! i zamiast wydawac kasę na Roleksy,Maybachy,Obrazy za Miliony dolarów  ! To lepiej OTWÓRZCIE SERCA NA DRUGICH  ! I DAJMY IM SIEBIE  ! CAŁĄ NASZĄ PRACE POŚWIĘCMY DLA NICH  ! Bo Oni Nas potrzebują  ! Jak Ty masz Grypę to chcesz aby przy tobie chodzic bo Masz gorączkę i umierasz  ! Popacz oczami Duszy i Serca na Nich Wszystkich  ! Somalia POTRZEBUJĘ WŁAŚNIE CIEBIE  ! JAK SIĘ WSZYSCY ZBIERZECIE TO WAM WSZYSTKIM DAJĘ MOJĘ SŁOWO ŻE POJADĘ Z WAMI WSZYSTKIMI  ! DO SOMALII  ! Każde ręce są potrzebne  ! To jest Prawda,podpisał Piotr Bartosz
|
N wrz 04, 2011 12:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A teraz do Helleki prosiłaś o modlitwę za Twojego brata i jego małżeństwo.Komunię Świętą dziś przyjąłem.Za Twojego brata i jego małżeństwo oraz Modliłem się za nich i Twoją całą Rodzinę Przed Najświętszym Sakramentem.Polecam Was pod Opiekę Matki Bożej ze Szczyru.Życzę Wam miłego dnia,Pozdrawiam Piotr Bartosz
|
N wrz 04, 2011 12:31 |
|
 |
tadeuszek
|
Piotr38 napisał(a): Dzisiaj Komunie Świętą przyjąłem za głodujących z Somali. Rozumiem, że po podjęciu sie tego heroicznego działania, w Somali już wszystko w porządku. Piotr38 napisał(a): Prosiłem Jezusa Chrystusa przed Najświętszym Sakramentem o Cud. To, co? Czekamy na efekty.
|
N wrz 04, 2011 12:37 |
|
 |
ja_ja
|
Piotr38 napisał(a): Witaj to jest list do ja_ja W życiu są 2 drogi 1 droga jest za Jezusem 2 za szatanem.To ty sam wybierasz za kim chcesz iśc  ! Ja zawsze szedłem za Jezusem Chrystusem  ! nigdy szatan mi nie zaimponował swoją głupotą,chamstwem,draństwem.Jezus Chrystus Jest dla mnie Wzorem  ! a młodsi mówią Idolem.Jezus Chrystus mnie Porwał tak daleko że Należec chce Tylko do Niego  ! On moim Panem I Bogiem.Ofiarowałem Mu Całe Swoje ŻYCIE  ! ciało,serce,dusze na Wieki Jestem Tylko Jego i Matki Bożej ze Szczyrku  ! To Matce Bożej Wszystko Też zawdzięczam że mogę Ją Wielbic na całe gardło  ! Bo Jest Wielka w Swojej Miłosci do Każdego człowieka nawet do tego najgorszego nawet do tego który gdzieś tam śpi na ławce i nie jest już nikomu potrzebny  ! ale Ona go szuka,powidzcie Mu że Matka Boża na niego czeka i ma dla niego plan.Wielki Plan  ! jak Go spotakcie to powidzcie to mu aby do niej poszedł  ! tak jak stoi a Ona mu POMOŻE  ! To jest Szczera Prawda , podpisał Piotr Bartosz Chwila, ale czy ja powiedziałem, że jest inaczej? Jestem wierzący, a mój poprzedni post: ja_ja napisał(a): Kris65 napisał(a): Cytuj: Bo to On wszystko stworzył,wymyślił,ułożył plan dla każdego. No a co z wolną wolą i odpowiedzialnością za swoje czyny ? Ułożenie planu nie świadczy o tym, że "wykonawca" będzie wg niego postępował. miał na celu uświadomienie gdzie jest w tym wszystkim ludzka wola. Bóg chce nas wszystkich zbawić, nie na zasadzie predestynacji (jesteśmy z góry potępieni lub zbawieni), ale tak, że możemy wybrać, czy chcemy jego wolę realizować, czy nie.
_________________ Chwała Panu. Pozdrawiam ja ja
|
N wrz 04, 2011 13:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Acro napisał(a): No nie wiem, nie znam się. Na takiego zatwardziałego ateistę jak jak trzeba będzie minimum ze 100 modlitwogodzin. Technika dowolna, byle skuteczna. Mile widziane ofiary całopalne w stosownej intencji( nie mylić z grillem!) 100 modlitwogodzin acro to jakieś 200 różańców lub 750 koronek do Miłosierdzia Bożego! To mogą być 2 lata starań o Twoją ateistyczną duszę! Ofiary całopalne wykluczone. Na grillla jesteśmy już umówieni w czyścu. Muszę założyć zeszyt do odhaczania. Aleś Ty się wkopal chłopie. 
|
N wrz 04, 2011 14:00 |
|
 |
Acro
|
Dlaczego miałbym się wkopać? Mam jeszcze dwa lata spokojnego grzeszenia w czasie, gdy Ty będziesz się o mnie modlić. Na razie raport z dnia 1: dusza bez zmian. Ateizm w normie. Aureolki nie stwierdzono. 
|
N wrz 04, 2011 14:08 |
|
|
|