Nie wyrabiam :/ depresja, samotność
Autor |
Wiadomość |
Kris65
|
 Re: Nie wyrabiam :/ depresja, samotność
Nikt nie będzie za to potępiony.Żyjemy w świecie, w którym wolna wola decydentów czy osób z naszego otoczenia może szkodzić słabym psychicznie.Jednostki idące po trupach do swego egoistycznego celu/władza,bogactwo/mogą powodować śmierć szlachetnych,wrażliwych.
_________________ Zdrowego rozsądku życzę...
|
Wt lip 26, 2011 14:55 |
|
|
|
 |
pentagramsss
|
Ja teraz się boje bo mam dwie oferty.. pracę w telemarketingu i w centrum druku.. ale boję się że nie dam w ogóle rady ....  ale bardziej bym chciał w centrum druku bo gadanie tego samego w kółko mnie przeraża... Po za tym w domu nie ciekawa sytuacja -ja jestem osobą wierzącą (katolik) a moi domownicy się nie zachowują sprzyjająco do tego 
|
N lip 31, 2011 18:55 |
|
 |
Kris65
|
Nie bój się pracy.Praca będzie jak balsam na skołatane nerwy.Poznaj jakąś fajną dziewczynę i ostatecznie możesz opuścić dom rodzinny.Może do teściów 
|
N lip 31, 2011 20:27 |
|
|
|
 |
pentagramsss
|
poznaj fajną.... u mnie się liczy żeby jakoś wyglądała, dobra, i wierząca ale to bardzo trudne takiego kogoś znaleźć
|
N lip 31, 2011 20:35 |
|
 |
Kris65
|
No te ładne ,to mają często w priorytetach inne rzeczy niż wiara.Liczą na łatwy i szybki zarobek.Takie czasy 
|
N lip 31, 2011 20:46 |
|
|
|
 |
pentagramsss
|
no tak gdybym zaraobiał z 1300-1400 to bym mógł mieszkać sam w Pń
|
Pn sie 01, 2011 16:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
pentagramsss napisał(a): Ja teraz się boje bo mam dwie oferty.. pracę w telemarketingu i w centrum druku.. ale boję się że nie dam w ogóle rady ....  ale bardziej bym chciał w centrum druku bo gadanie tego samego w kółko mnie przeraża... Nie możesz wycofać się zanim nie spróbujesz. Na tym polega życie, wciąż pojawiają się problemy. Trzeba je rozwiązywać. Cytuj: Po za tym w domu nie ciekawa sytuacja -ja jestem osobą wierzącą (katolik) a moi domownicy się nie zachowują sprzyjająco do tego  Wielka mistyczka M. Robin pochodziła z rodziny obojętnej religijnie, wręcz agnostycznej. Sam będziesz stanowił świadectwo mocy wiary dla rodziny, jeśli wyjdziesz na prostą w swoim życiu. Masz o co walczyć, a Bóg zawsze będzie tuż, tuż...Spójrz: masz dwie propozycje pracy, dasz radę.
|
N sie 14, 2011 6:06 |
|
|
|