Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt paź 14, 2025 5:45

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Objawienia, czy choroba psychiczna! 
Autor Wiadomość

Post Re: Objawienia, czy choroba psychiczna!
Ciekawe co dla Ciebie za obrazek wstawi nomines Już sie nie mogę doczekać :D
Nomines jakbyś oglądnął to : http://www.youtube.com/watch?v=YVecNvKjSIg to byś zobaczył że nie wszystko kręci się w około "tych" spraw.

Pt mar 26, 2010 23:32

jejku trochę to wszyto komplikujecie. To nie jest jakiś tam tłum obcych już nie żyjących i was obserwujących. To są nasi bliscy. My jesteśmy ich następcami. Jesteśmy ich kontynuacja. Ja jestem nikim.Mam wszystko gdzieś lecz wszystko niema gdzieś mnie. Nie mam czasu dla Boga. On go znajduje dla mnie. Nienawidziłem KK(KASA,PEDOFILE,HOMO). Teraz wiem ze kościół to my . Tez mamy skłonności i im ulegamy.Nienawidziłem KK od dawna. Chciałem kary dla niego i unicestwienia. Modliłem się do Boga,prosiłem o wskazówkę Dostalem ja byla straszna jak dla mnie.

So mar 27, 2010 0:10

Znalazłem w sieci emerytkę, która bzdury wypisuje na blogu http://apocalipsistestamentum.blogspot. ... ezusa.html
Myślę że tu bez wątpienia choroba psychiczna z fałszywymi objawieniami.

Pn kwi 19, 2010 18:42

no nie wiem ja sie z czymś takim nie spotkałam i sie na tym nie znam. Ale pamiętam że na religi ksiadz mówił że zmarłe osoby nam sie nie objawiają ze to tylko wcielony w nie szatan który pragnie jedynie naszego zła... Ale co z tą twoją siostrzenica to nie wiem. Ja naprawde nic, totalnie nic nie wiem, nie ufajcie mi, ja tylko pisze to co pamietam z religii na ten temat nawet nie wiem czy to sie jakos ze soba wiaze....

Wt kwi 20, 2010 15:02

CzłowiekBezOczu napisał(a):
No przestańcie. Ostatnia rzeczą jaką mi potrzeba to tłum niewidzialnych bliskich obserwujących mnie kiedy myślę że jestem sam w chałupie.

Jeśli twa wiara nie dopuszcza rzeczywistości świętych obcowania lub twa wola nie chce obecności twych bliskich, a którzy żyjąc byli przez ciebie kochani i którzy ciebie kochali to zamykasz im tą łaskę (świętych obcowania), która jest dane z woli Boga.
I w takiej sytuacji bardzo dużo taka osoba traci, ale też sprawia wiele smutku dla swych bliskich, którzy nie mogą działać pomagając tobie jak też nic nie otrzymują od ciebie.
PS
Między innymi na tym też polega czyściec gdzie rodzice widzą efekty wychowania swych dzieci, które nie mają dla swych bliskich miłosierdzia i już nic nie mogą na to poradzić.

Wt kwi 20, 2010 18:41

poczytajcie o świadomym śnieniu ... a potem połączcie to z objawieniami może o to chodzi...

Wt kwi 20, 2010 20:30

atryda napisał(a):
I w takiej sytuacji bardzo dużo taka osoba traci, ale też sprawia
wiele smutku dla swych bliskich, którzy nie mogą działać pomagając tobie jak też nic nie otrzymują od ciebie.
PS
Między innymi na tym też polega czyściec gdzie rodzice widzą efekty wychowania swych dzieci, które nie mają dla swych bliskich miłosierdzia i już nic nie mogą na to poradzić.
olila napisał(a):
Patrzą teraz z góry na nasze spory i martwią się, co będzie z tą Polską, skoro jej obywatele nawet o pogrzeb się kłócą.

George Carlin - Życie po śmierci (PL)
( między 3:30 a 4:30 pojawiają się wulgaryzmy nie na temat, więc można przewinąć).

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

Wt kwi 20, 2010 21:33
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2