Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 12:04

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
 Ikony płaczą krwawymi łzami. Co to będzie? 
Autor Wiadomość

Post Re: Ikony płaczą krwawymi łzami ,co to będzie?
Niedługo nie tylko w Polsce będą zgliszcza ;-)

Cz mar 06, 2014 16:12
Alus
To już Polska nie jest kondominium?

Od 2004 jest oficjalna kolonia unii europejskiej zamieszkiwana przez ludknosc rosyjskojezyczna.

Cz mar 06, 2014 16:26
Rosyjskojezyczna???
Piszaca lacinskimi literami?

Cz mar 06, 2014 16:33
Pewnie takie przekonanie twki przeciez w glowie rosyjskich imperialistow, jestesmy tylko oderwana czescia bloku panstw komunistycznych,tak jak kaczynski mowil ukraina balkany i na koncu my.

Cz mar 06, 2014 16:40
Неважнэ, якими литэрами сеъ пишэ - важнэ, цо сеъ ма до поведзэня.

Nieważne, jakimi literami się pisze - ważne, co się ma do powiedzenia.

Cz mar 06, 2014 16:50
Tego hasla antykomunistycznego jeszcze nie slyszalem. Widac jakas mniej znaczaca bojowka je wykorzystywala.

Cz mar 06, 2014 17:02
@Lurker, dobiles mnie....

Cz mar 06, 2014 17:05
Nie wazne co ma sie dopowiedzenia ale w jakim jezyyku sie mowi, ja bym sie juz uczyl podstaw jezyka rosyjskiego zanim wkroczy armia czerwona na "nasze" ziemie.

Cz mar 06, 2014 17:12

ruscy na razie robią podchody próbując na ile im wolno ,choć by ćwiczenia z atakiem głowic na Warszawę. Próbują nas i NATO jak i całą unię co się będzie działo ,czy będzie jakiś zmasowany odzew jakaś nagana.Jeśli nic się nie wydarzy i wszyscy to oleją to może być zielone światło dla niedźwiedzia że może zniszczyć nas a świat to oleje.To mocarstwo żyje z wojen ,ludzie przymierają głodem a armia jest tak dopompowana kasą że jest w czołówce światowej a dodając że jest to największy kraj świata to daje nam obraz że to co się tam dzieje nie jest na pokaz.

Cz mar 06, 2014 20:43

panMK napisał(a):
ruscy na razie robią podchody próbując na ile im wolno ,choć by ćwiczenia z atakiem głowic na Warszawę. Próbują nas i NATO jak i całą unię co się będzie działo ,czy będzie jakiś zmasowany odzew jakaś nagana.Jeśli nic się nie wydarzy i wszyscy to oleją to może być zielone światło dla niedźwiedzia że może zniszczyć nas a świat to oleje.To mocarstwo żyje z wojen ,ludzie przymierają głodem a armia jest tak dopompowana kasą że jest w czołówce światowej a dodając że jest to największy kraj świata to daje nam obraz że to co się tam dzieje nie jest na pokaz.

Czy to oznacza ze z tego powodu ikony placza ??

Pt mar 07, 2014 8:32
Nie uwiezycie ale raz bylem swiadkiem cudu widzialem go na wlasne oczy. Ktos ikone polal przez przypadek ketchup'em i z oczu poplynela jej jakas dziwna czerwnona substancja. Zaraz..przeciez.......

Pt mar 07, 2014 13:20
Cytuj:
Czy teraz rozumiesz dlaczego Ikony nie moga plakac ?

Owszem, mogą. Dotykałem takich łez i czułem ich zapach.

So mar 08, 2014 0:26

equuleuss napisał(a):
Cytuj:
Czy teraz rozumiesz dlaczego Ikony nie moga plakac ?

Owszem, mogą. Dotykałem takich łez i czułem ich zapach.

I jakie wrazenie ?

So mar 08, 2014 0:43
Że nigdy nie czułem piękniejszego zapachu. Róże na tym świecie tak nie pachną. Łzy, takie... zwyczajne... po prostu.
Zwyczajne a jednocześnie niezwykłe, wrażenie jest trudne do opisania. Dopiero teraz, kiedy pomyślę o tym że nie zasłużyłem sobie aby dotykać tych łez, a z drugiej strony przecież takie rzeczy dzieją się w jakimś określonym celu.
Będą tacy którzy przejdą obojętnie, i tacy którzy wyszydzą, ale może też znajdzie się ktoś kogo ten widok jakoś poruszy i zacznie zastanawiać się nad tym co Ona chce nam powiedzieć poprzez takie znaki.

So mar 08, 2014 1:11

equuleuss napisał(a):
Że nigdy nie czułem piękniejszego zapachu. Róże na tym świecie tak nie pachną. Łzy, takie... zwyczajne... po prostu.
Zwyczajne a jednocześnie niezwykłe, wrażenie jest trudne do opisania. Dopiero teraz, kiedy pomyślę o tym że nie zasłużyłem sobie aby dotykać tych łez, a z drugiej strony przecież takie rzeczy dzieją się w jakimś określonym celu.
Będą tacy którzy przejdą obojętnie, i tacy którzy wyszydzą, ale może też znajdzie się ktoś kogo ten widok jakoś poruszy i zacznie zastanawiać się nad tym co Ona chce nam powiedzieć poprzez takie znaki.

Pismo Swiete ostrzega nas przed takimi ``cudami``, dlatego jestem bardzo sceptyczny i nie ufam szatanowi.
To z pewnoscia nie jest od Boga poniewaz nie ma swojego potwierdzenia w Bibli ze takie ``cuda`` beda mialy miejsce, uwazaj na wszystko co jest zwodnicze i oddala Cie od Jezusa Chrystusa.

So mar 08, 2014 9:22
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona