|
|
|
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
andej
|
 Re: Samobójstwo
lokis napisał(a): ... chrzci sie osobe nieswiadoma ... Jest znacznie gorzej. Nadaje się też imię (w urzędzie). Wystawia się dokumenty, ubiera się je. A nawet karmi. Albo co gorsza - leczy. A przecież jest nieświadome. Czy nie szkoda czasu? I ponoszenia kosztów? A jak się to ma do samobójstwa? Dotyczy to niemowlaka?
|
| Śr gru 31, 2014 15:40 |
|
|
|
 |
|
tomek99
|
Dzień jak co dzień, Śpię do 14. Nie myję się (od września  ), nie golę od listopada, piję piwko i siedzę na necie. Nic mnie nie interesuje. Nikt mnie do niczego już nigdy nie zmobilizuje.
|
| Cz sty 08, 2015 20:12 |
|
 |
|
tomek99
|
podjąłem decyzję o samobójstwie. mam już opakowanie leków od psychiatry, pójdę jeszcze po kolejne pudełko. Zażyję i będę miał spokój.
Jestem niewierzący, więc po śmierci nie ma nic. A wy męczcie się dalej w tym brutalnym świecie. Polecam więcej reklam i zadowolonych uśmiechniętych twarzy.
|
| Pt mar 27, 2015 21:53 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Mmm, gdybym był niewierzący, też bym od razu popełnił samobójstwo, żeby się nie męczyć. No, ale jestem wierzący, więc wolę tego nie robić.
|
| Pt mar 27, 2015 22:04 |
|
 |
|
WebCM
|
Ostatnio zalogowany 29.03.2015  Nie warto skakać pod pociąg ani zażyć wszystkich tabletek. Wiem, że ci ciężko przetrwać, ale nie warto się zabijać. Dam ci kilka rad. Możesz odwrócić sytuację i odmienić swoje życie. Potwierdź, że podejmujesz wyzwanie.
_________________ .:: KTO RANO WSTAJE, TEN PODPIS DOSTAJE ::.
|
| Wt lut 09, 2016 21:48 |
|
|
|
|
|